|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Adriana : Vsak ? Je to vyborna volba. S kocurom mame radi syrove ryby, ja si ich davam s horcicou a chlebom, on samotne, ale nikdy sa nic nevyhodi. decka strasne vymyslaju, este by som pocuval, "ja surovu tresku nelubim" ...
To kocur mi nikdy nepovie, jednak preto, ze nevie rozpravat a jednak preto, ze mu ta ryba velmi chutna 
Není tady
Da,před chvílí se mi prcek vrhal na syrovou tresku,tak bacha na doměnky.Jinak máme smutek v rodině,protože se maceše ztratil milovaný kocourek a po dlouhém pátraní byl nalezen zakopaný v parku.Už má hrobeček na zahradě a bohužel to bylo jedinečné kotě a s úžasnou povahou.Přejelo ho auto a nějaký důcvhodce ho nalezl a zakopal,když ho otec vykopával,tak zažíval muka,ale muselo se zjistit zda je to ten náš.Bráchův kocourek má obojek s rolničkou a stejně ho stále hledáme.
Není tady

To s tými mačkami je smutné!!! Nemáte niečo veselšie? Na tento krásny letný deň?
Najlepšie meno má aj tak kocúr mojej tety - už ho s ním dostala - volá sa Expert. Dlho sme nevedeli prečo, až keď začal obliezať celý barák po zábradlí logií, pocohpili sme. Vždy ho donielsi nejakí susedia, ktorým vliezol do bytu... A potvrdilo sa to, keď prežil bez úhony pád zo zábradlia na 5. poschodí.
Chvíľu behal po vonku s divými mačkami, ale keď ho ako kastráta vylúčili spomedzi seba, pošmajchoval sa ex-paničke a už má zasa full service doma. Holt, Expert... 
Není tady
Selima,to je jako s chlapem po 40,ale ne všichni se vracejí.
Není tady
Tak to teda je Expert!!!
Ten náš zase předevčírem utekl na střechu,ale pak se neměl jak vrátit.Nemohl skočit dolů,na to to je posera,tak tam řval a řval.A já řvala a ječela doma,jak jsem ho hledala.Až po osmý večer přišla sousedka,že ho máme na střeše.... 

Sel : Ano, Expert se na neho hodi
Rena : Nas ma take obojek s rolnickou, vraci se sam, doma dostava nejlepsi krmivo, Purinu a tak nema duvod chodit jinam. Je kastrovany a neobhani kocky, spis je se zajmem pozoruje, co to tam venku delaji
Je velmi inteligentni, na kocku az moc
Kocka, jeho matka je zase opak - uplne blba. Ma take obojek s rolnickou, cinka a tak skoro nikdy nic neulovi. Vcera lovila tak maximalne chrousty na zahrade, tem je to zaplatpanbu jedno, ze ona cinka, ptaci hned uleti
Je strasne divoka a uz nemam silu ji premlouvat, ze doma je vse lepsi...Pro ni je domov zahrada.
Bazalka : Ty mas kocicku ? No vida ! Budeme kamosi 
Není tady

Jeste doplnim, kdo si jednou poridi kocku a porozumi ji, uz nikdy nechce psa... 
Není tady
No jasné.A nemám ani tak kočičku,jako kočkokocoura.
A nechci ani psa,ani rybičky a zatím teda zcela jistě ani další kočku.
Upravil(a) bazalka (8. 6. 2007 14:09)
a už si mal psa? ja by som ho nedala ani za celý veľký svet!
a mačky ma dnes v noci budili, neviem čo tobili, ale tak kvílili popod okná.... no hrúza... to sa pária alebo čo? znie to ako plač detí... brrrrr
Není tady
Adriano 

zlatíčko, pářej, pářej
přejme jim to...
mám psa i kočku... a každej mi dává něco jinýho...
Není tady
ja im to prajem,ale nech sa nepária mne pod oknami. ja im tiež nevzdychám do ucha keď sa párim 
Není tady

Rena napsal(a):
Selima,to je jako s chlapem po 40,ale ne všichni se vracejí.
S chlapmi-kastrátmi zatiaľ nemám skúsenosti 
Není tady
Jáji, ahojky!!!
Není tady
tak to jo... když nevzdycháš... to já bych se jim neodvážila vytýkat
co kdybych je někdy rušila 
Není tady

DarkAngel napsal(a):
Jeste doplnim, kdo si jednou poridi kocku a porozumi ji, uz nikdy nechce psa...
Tak som zasa mimo....
Ja mám rada aj mačky, aj psov... Nie som rasistka, ani u zvierat.
Není tady
ahoj Reni
Není tady
Sel., pár expertek se našlo co to udělaly,ale.....Akorát nevím proč se říká,že život je pes???
Není tady

ADRIANA 1 napsal(a):
ja im to prajem,ale nech sa nepária mne pod oknami. ja im tiež nevzdychám do ucha keď sa párim
Počkaj, až budeš homeless ako oni... Po čase ti bude jendo, kto ťa počuje
- pri tvojom temperamente! 
Není tady
Jáji, něco nového?Nějak nestíhám vše číst.
Není tady

Rena napsal(a):
Sel., pár expertek se našlo co to udělaly,ale.....Akorát nevím proč se říká,že život je pes???
Ja som mala v podpise Život je krásny, život je pes
- a je to pravda. Psi sú krásni - a hróooozne milí.
Není tady
ahoj :-)
Není tady
Reni, nic zvláštního...
teda jen se jdu zítra podívat na byt - takže něco zvláštního jo 
dítě mi chodí na rehabilitace se zádama, zjišťuju jakej velkej jí koupit míč na sezení... jsem jí včera chvíli nesla tašku... a fakt je lituju - to je strašný, jak to maj těžký
Není tady

Ahoj, prízrak Vašek... 
Není tady
Selima napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
Počkaj, až budeš homeless ako oni... Po čase ti bude jendo, kto ťa počuje
- pri tvojom temperamente!
ty si blázon!!! určite sa budem snažiť byť ohľaduplná
Není tady
Ahojky Vašíku!
Jáji, puboš má taky mírnou skoliozu a míč mi odmítl,ale židli k počítači si vybral za 6t,tak zatím nemá žádnou.
Není tady