Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 6. 2007 9:15

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N

Adra : Tak to je blbost, co pises... Zaujmout jsem Te rozhodne nemohl, protoze tu placam pate pres devate, nic duchaplneho v mych prispevcich nikdo hledat nemuze, jsem tu proto, abych se dobre pobavil a obcas nekomu neco hodne "pekneho" napsal. A ted se jeste mozna na me bude zlobit moje mila Selima, protoze ne ji, ale Tebe jsem oznacil za nejbystrejsi zenstinu z Babi big_smile

Sel - opravdu me to mrzi ! wink

Co se tyce Avatara. Uz jsem X krat napsal, ze do meho Avatara nikomu nic neni. Pokud se na neco mila Adro chces zeptat, napis mi SZ, ja Ti odepisu a Avatara a pripadne i muj podivnou prezdivku vysvetlim wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#52 7. 6. 2007 9:17

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

All : Holky, pokud budete mit nekdy pocit ze byste rady videly film "Špatná výchova", jdete od neho co nejdal - je to hnus nad hnus...Vcera jsem ho shlednul a takovy brak jsem uz hoooodne dlouho nekoupil, sel rovnou do popelnice hmm

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#53 7. 6. 2007 9:32

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

DA...pussa pussa

když myslíš že je to blbost:-)) já jsem napsala že jsi mě zaujal...ale už jsem nenapsala čím....víš v tom je to "kouzlo"  smile
přesně jsi ukl hřebíček na hlavičku!! 

je tu, tuším někde vlákno kdo a proč si vybral svuj nick/přezdívku ...jestli mᚠchu můžeš to napsat tam...
milý DA...já se Tě na nic ptát nechci...a to můžeš stokrát  psát že nikomu do Tvého avataru nic není...kdo chce zeptá se Tě zas a zas...a Ty budeš zas a zas  x krát psát že tomu do toho nikomu nic nejní tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#54 7. 6. 2007 9:38

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

OK Adro.

Není tady

#55 7. 6. 2007 13:38

Evka
♥♥♥----

Frigo: Ani ne... sice už se dokážu míírně usmát... ale není to od srdce... jsem furt taková ztlumená.

Není tady

#56 7. 6. 2007 13:41

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Evka : Ztlumena ? A nechodis mi Ty holka jedna v noci ke me na Diazepam ? wink

Není tady

#57 7. 6. 2007 13:44

x52658
Host

Evka napsal(a):

Frigo: Ani ne... sice už se dokážu míírně usmát... ale není to od srdce... jsem furt taková ztlumená.

Evko,dneska míírně,zítra mííírně,pozítří míííírně a v neděli to už bude od ucha k uchu!!! pussabig_smilebig_smilebig_smile

#58 7. 6. 2007 14:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

DarkAngel napsal(a):

Sel : Ved Ty ten film predsa poznas, ani si mi nenapisala, ako sa Ti pacil sad

Ja vo filmoch nekukám baby rodna skôr dej, alebo chlapov, keď už teda... A navyše absolútne nemám pamä na mená... grater Ale DA si pamätám, to je origoš... tummenupp A nehnevám sa, Adra určite chytrá je, a hlavne pohotová - to ja teda určite nie som... hmm ale mám iné prednosti wink

Upravil(a) Selima (7. 6. 2007 14:06)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 7. 6. 2007 14:08

Evka
♥♥♥----

Každopádně bych to už chtěla mít za sebou..... a je s ní nebo se mnou, ale na furt....

Není tady

#60 7. 6. 2007 16:19

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Evka napsal(a):

Každopádně bych to už chtěla mít za sebou..... a je s ní nebo se mnou, ale na furt....

Ani nevíš jak Ti rozumím.... to období, kdy nevěděl bylo nejhorší.... roll DRŽ SE!!!

My nějak churavíme, tak Vás jen rychle pozdravím wink

Není tady

#61 7. 6. 2007 16:49

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

All : Holky, pokud budete mit nekdy pocit ze byste rady videly film "Špatná výchova", jdete od neho co nejdal - je to hnus nad hnus...Vcera jsem ho shlednul a takovy brak jsem uz hoooodne dlouho nekoupil, sel rovnou do popelnice hmm

že by už natočili film o mé výchově ?... se mi nechce věřit.. lolvissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#62 7. 6. 2007 16:50

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Krásný den všem...teda zbytek dne...
Naušnice jsem našla a pro změnu se mi osypal ksichtík i s krkem... Když se daří...

Evi, už bude líp, člověk si zvykne na všechno...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#63 7. 6. 2007 16:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ahojte, ja len tak letmo, nejako sa na mňa valí práca... a vybavovačky... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#64 7. 6. 2007 16:54

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak na mně akorát nemoci... si připadám jak hypochondr...
A perlička... manžel mně učí hrát tenis...a má se mnou svatou trpělivost, když cupitám za míčkem...

Není tady

#65 7. 6. 2007 16:55

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Kvítko, u kterého chlapa jsi ji ztratila ? lol

Není tady

#66 7. 6. 2007 16:56

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Bohužel u žádného...byla v koupelně...Ale ptᚠse jako můj muž big_smile

Není tady

#67 7. 6. 2007 17:03

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

no to vědět, tak se nezeptám... cool

Není tady

#68 7. 6. 2007 17:09

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Co Maruška? Nepsala jsi jí?

Není tady

#69 7. 6. 2007 22:38

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Naposledy včera...  sádru nemá, jen dlahu... Manža smutní..  No, vůbec jí nezávidím. Myslím, že mluvila o 14ti dnech, tak to musí být peklíčko.
Mně stačí s tím magorem být 2 hodiny denně a mám toho plné kecky. hmm

Není tady

#70 8. 6. 2007 7:29

Evka
♥♥♥----

Mohla bych vás o něco poprosit? Můžete mi ve stručnosti napsat vaše příběhy? Jak to začalo, probíhalo, event. skončilo? Začínáte mi přirůstat k srdci a nemůžu si číst vše od začátku. Klidně do soukr. zprávy. Prosím.... Díky Vám moc. Eva.
P. S. Už si pomalu zvykám na odloučnost, ale není den, kdy by mě nepotřeboval aspoň na chviličku vidět.....

Není tady

#71 8. 6. 2007 7:39

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Evko, já si fakt myslím, že ještě není nic ztraceno. Nevěš hlavu.  Tedy jestli bys ho i přes to chtěla zpět, což asi jo, že ?
Ten můj chodil denně za dětmi, velice vyjímečně nepřišel,  jezdil s námi i na chalupu, jen jednou jel s ní a to jí pak nechal někde u rybníka a přijel na kole za dětmi aspoň na chvíli.  Když jsem mu oznámila, že si chci domu někoho přivéct, že nemůže chodit denně a když už, tak že bude
čekat na děti venku, tak byl na mrtvici.  A do 14ti dnů byl zpět. Není to tedy žádná lahůdka, už je to skoro dva roky a já lituji, že jsem to dovolila, že jsem rozvod nedotáhla do konce.  Ne proto, že by mi vadilo, že zahnul a že mi chtěl opustit, ale protože on se nesrovnal s tím, že ho ona dotyčná nejspíš kopla do řiti...   
teď letím pracovat...  vissla

Není tady

#72 8. 6. 2007 10:27

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Kvítko, tak gratuluji k nálezu naušnice.

Frigo, nějak nestíhám,ale chápu to dobře,že Maruška má dlahu???

Já mám nemocného prcka a jsem,jak praštěná,protože jsem v noci nespala.

Evka, já ho zpátky nemám a manžel bydlí už 3roky jinde,ale po pravdě nevím jestli nᚠrozchod nebyla výhra v loterii.Rozvedeni nejsme a on má za milenku mou bývalou nej, kámošku.Doma je klídek a někdy taky smutno,ale všude je něco.

Není tady

#73 8. 6. 2007 10:38

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky

Reni - my taky choravíme a já celou noc skoro nespala, jendak na mě taky něco leze, a jednak jsem ho hlavně furt kontrolovala, jestli nestoupá teplotka - teď spí, ale chrchlá furt....hmm, takže jsem taky totálka...

Kvítko - myslím,že takovou otázku bych asi dostala doma taky....Zvláštní, že mě blb takto častoval, i když měl sám milenku, že mu nebylo trapně dumbom, hlavně, že se našla tummenupp

Mějte se

Není tady

#74 8. 6. 2007 10:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Zet - znᚠto - podle sebe soudím tebe ? vissla

jj. Reni, Maruška chtěla přejet manžela na kole a nepovedlo se jí to - blbě upadla.   (ježíš, ta mi dá, až se vrátí.... reta )

já nikde neflámovala, jen jsem se začetla a jsem jak praštěná palicí taky..
Holčička už začíná smutnit, tak celou noc musím odpovídat na zprávičky.. hmm

Není tady

#75 8. 6. 2007 10:51

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Evka napsal(a):

Mohla bych vás o něco poprosit? Můžete mi ve stručnosti napsat vaše příběhy? Jak to začalo, probíhalo, event. skončilo? Začínáte mi přirůstat k srdci a nemůžu si číst vše od začátku. Klidně do soukr. zprávy. Prosím.... Díky Vám moc. Eva.
P. S. Už si pomalu zvykám na odloučnost, ale není den, kdy by mě nepotřeboval aspoň na chviličku vidět.....

Chces muj strukturovany profesni zivotopis ? smile

OK.

1989 - 2000 - zivot s jednou potvorou o ktere tu nebudu psat - je to moje soukromi
1998 - 2001 - vystridani ruznych zen od 17 - do 50 let, zadna nevyhovovala, bud povahove, nebo v posteli
2001 - 2007 - Zivot s jednou uzasnou Slovenkou, ktera me na rozdil od te potvory nahore nebuzeruje, neponizuje, ma vsechna 3 D - "ve spolecnosti dama, v domacnosti dric a v posteli devka".

A jak jsem se s tim vyrovnal ? No jednoduse - proste jsem na predchozi okamzite zapomel i kdyz ony nezapomely...Jak jednoduche, ze ?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí