6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Adra : Tak to je blbost, co pises... Zaujmout jsem Te rozhodne nemohl, protoze tu placam pate pres devate, nic duchaplneho v mych prispevcich nikdo hledat nemuze, jsem tu proto, abych se dobre pobavil a obcas nekomu neco hodne "pekneho" napsal. A ted se jeste mozna na me bude zlobit moje mila Selima, protoze ne ji, ale Tebe jsem oznacil za nejbystrejsi zenstinu z Babi
Sel - opravdu me to mrzi !
Co se tyce Avatara. Uz jsem X krat napsal, ze do meho Avatara nikomu nic neni. Pokud se na neco mila Adro chces zeptat, napis mi SZ, ja Ti odepisu a Avatara a pripadne i muj podivnou prezdivku vysvetlim
Není tady
All : Holky, pokud budete mit nekdy pocit ze byste rady videly film "patná výchova", jdete od neho co nejdal - je to hnus nad hnus...Vcera jsem ho shlednul a takovy brak jsem uz hoooodne dlouho nekoupil, sel rovnou do popelnice
Není tady
DA...
kdy myslí e je to blbost:-)) já jsem napsala e jsi mě zaujal...ale u jsem nenapsala čím....ví v tom je to "kouzlo"
přesně jsi ukl hřebíček na hlavičku!!
je tu, tuím někde vlákno kdo a proč si vybral svuj nick/přezdívku ...jestli má chu můe to napsat tam...
milý DA...já se Tě na nic ptát nechci...a to můe stokrát psát e nikomu do Tvého avataru nic není...kdo chce zeptá se Tě zas a zas...a Ty bude zas a zas x krát psát e tomu do toho nikomu nic nejní
Není tady
OK Adro.
Není tady
Frigo: Ani ne... sice u se dokáu míírně usmát... ale není to od srdce... jsem furt taková ztlumená.
Není tady
Evka : Ztlumena ? A nechodis mi Ty holka jedna v noci ke me na Diazepam ?
Není tady
Evka napsal(a):
Frigo: Ani ne... sice u se dokáu míírně usmát... ale není to od srdce... jsem furt taková ztlumená.
Evko,dneska míírně,zítra mííírně,pozítří míííírně a v neděli to u bude od ucha k uchu!!!
DarkAngel napsal(a):
Sel : Ved Ty ten film predsa poznas, ani si mi nenapisala, ako sa Ti pacil
Ja vo filmoch nekukám baby skôr dej, alebo chlapov, keď u teda... A navye absolútne nemám pamä na mená... Ale DA si pamätám, to je origo... A nehnevám sa, Adra určite chytrá je, a hlavne pohotová - to ja teda určite nie som... ale mám iné prednosti
Upravil(a) Selima (7. 6. 2007 14:06)
Není tady
Kadopádně bych to u chtěla mít za sebou..... a je s ní nebo se mnou, ale na furt....
Není tady
Evka napsal(a):
Kadopádně bych to u chtěla mít za sebou..... a je s ní nebo se mnou, ale na furt....
Ani neví jak Ti rozumím.... to období, kdy nevěděl bylo nejhorí.... DR SE!!!
My nějak churavíme, tak Vás jen rychle pozdravím
Není tady
DarkAngel napsal(a):
All : Holky, pokud budete mit nekdy pocit ze byste rady videly film "patná výchova", jdete od neho co nejdal - je to hnus nad hnus...Vcera jsem ho shlednul a takovy brak jsem uz hoooodne dlouho nekoupil, sel rovnou do popelnice
e by u natočili film o mé výchově ?... se mi nechce věřit..
Není tady
Krásný den vem...teda zbytek dne...
Naunice jsem nala a pro změnu se mi osypal ksichtík i s krkem... Kdy se daří...
Evi, u bude líp, člověk si zvykne na vechno...
Není tady
Ahojte, ja len tak letmo, nejako sa na mňa valí práca... a vybavovačky...
Není tady
Tak na mně akorát nemoci... si připadám jak hypochondr...
A perlička... manel mně učí hrát tenis...a má se mnou svatou trpělivost, kdy cupitám za míčkem...
Není tady
Kvítko, u kterého chlapa jsi ji ztratila ?
Není tady
Bohuel u ádného...byla v koupelně...Ale ptá se jako můj mu
Není tady
no to vědět, tak se nezeptám...
Není tady
Co Maruka? Nepsala jsi jí?
Není tady
Naposledy včera... sádru nemá, jen dlahu... Mana smutní.. No, vůbec jí nezávidím. Myslím, e mluvila o 14ti dnech, tak to musí být peklíčko.
Mně stačí s tím magorem být 2 hodiny denně a mám toho plné kecky.
Není tady
Mohla bych vás o něco poprosit? Můete mi ve stručnosti napsat vae příběhy? Jak to začalo, probíhalo, event. skončilo? Začínáte mi přirůstat k srdci a nemůu si číst ve od začátku. Klidně do soukr. zprávy. Prosím.... Díky Vám moc. Eva.
P. S. U si pomalu zvykám na odloučnost, ale není den, kdy by mě nepotřeboval aspoň na chviličku vidět.....
Není tady
Evko, já si fakt myslím, e jetě není nic ztraceno. Nevě hlavu. Tedy jestli bys ho i přes to chtěla zpět, co asi jo, e ?
Ten můj chodil denně za dětmi, velice vyjímečně nepřiel, jezdil s námi i na chalupu, jen jednou jel s ní a to jí pak nechal někde u rybníka a přijel na kole za dětmi aspoň na chvíli. Kdy jsem mu oznámila, e si chci domu někoho přivéct, e nemůe chodit denně a kdy u, tak e bude
čekat na děti venku, tak byl na mrtvici. A do 14ti dnů byl zpět. Není to tedy ádná lahůdka, u je to skoro dva roky a já lituji, e jsem to dovolila, e jsem rozvod nedotáhla do konce. Ne proto, e by mi vadilo, e zahnul a e mi chtěl opustit, ale protoe on se nesrovnal s tím, e ho ona dotyčná nejspí kopla do řiti...
teď letím pracovat...
Není tady
Kvítko, tak gratuluji k nálezu naunice.
Frigo, nějak nestíhám,ale chápu to dobře,e Maruka má dlahu???
Já mám nemocného prcka a jsem,jak pratěná,protoe jsem v noci nespala.
Evka, já ho zpátky nemám a manel bydlí u 3roky jinde,ale po pravdě nevím jestli ná rozchod nebyla výhra v loterii.Rozvedeni nejsme a on má za milenku mou bývalou nej, kámoku.Doma je klídek a někdy taky smutno,ale vude je něco.
Není tady
Ahojky
Reni - my taky choravíme a já celou noc skoro nespala, jendak na mě taky něco leze, a jednak jsem ho hlavně furt kontrolovala, jestli nestoupá teplotka - teď spí, ale chrchlá furt...., take jsem taky totálka...
Kvítko - myslím,e takovou otázku bych asi dostala doma taky....Zvlátní, e mě blb takto častoval, i kdy měl sám milenku, e mu nebylo trapně , hlavně, e se nala
Mějte se
Není tady
Zet - zná to - podle sebe soudím tebe ?
jj. Reni, Maruka chtěla přejet manela na kole a nepovedlo se jí to - blbě upadla. (jeí, ta mi dá, a se vrátí.... )
já nikde neflámovala, jen jsem se začetla a jsem jak pratěná palicí taky..
Holčička u začíná smutnit, tak celou noc musím odpovídat na zprávičky..
Není tady
Evka napsal(a):
Mohla bych vás o něco poprosit? Můete mi ve stručnosti napsat vae příběhy? Jak to začalo, probíhalo, event. skončilo? Začínáte mi přirůstat k srdci a nemůu si číst ve od začátku. Klidně do soukr. zprávy. Prosím.... Díky Vám moc. Eva.
P. S. U si pomalu zvykám na odloučnost, ale není den, kdy by mě nepotřeboval aspoň na chviličku vidět.....
Chces muj strukturovany profesni zivotopis ?
OK.
1989 - 2000 - zivot s jednou potvorou o ktere tu nebudu psat - je to moje soukromi
1998 - 2001 - vystridani ruznych zen od 17 - do 50 let, zadna nevyhovovala, bud povahove, nebo v posteli
2001 - 2007 - Zivot s jednou uzasnou Slovenkou, ktera me na rozdil od te potvory nahore nebuzeruje, neponizuje, ma vsechna 3 D - "ve spolecnosti dama, v domacnosti dric a v posteli devka".
A jak jsem se s tim vyrovnal ? No jednoduse - proste jsem na predchozi okamzite zapomel i kdyz ony nezapomely...Jak jednoduche, ze ?
Není tady