Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 6. 2007 13:28

Evka
♥♥♥----

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N

bazalka: Není to ok..... včera poprvé spali v "novém" bytě, resp. jejím podnájmu, který si sehnala na měsíc, protože ji manžel vyhodil. Stary, zatuchlý, smradlavý byt...... snažím se dělat hrdinu, ale je mi to ho :-) platný..... jsem na tom čím dál hůř.

Není tady

#27 6. 6. 2007 13:39

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, jak žiješ ?   Cpi jim prcka furt, ať jí aspoň nas....   vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#28 6. 6. 2007 13:48

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Bazalka - ja vim, ja ji davam do salatu take a jsi take tak vonava ? wink

A ted k tomu ASCII:

ASCII je anglická zkratka pro American Standard Code for Information Interchange, tedy americký standardní kód pro výměnu informací. V podstatě jde o kódovou tabulku která definuje znaky anglické abecedy, a jiné znaky používané v informatice. Jde o historicky nejúspěšnější znakovou sadu, z které vychází většina současných standardů pro kódování textu přinejmenším v euro-americké zóně.

Tabulka obsahuje tisknutelné znaky: písmena, číslice, jiné znaky (závorky, matematické znaky (+-*/% …), interpunkční znaménka (,.:; …), speciální znaky(@$~ …)), a řídící (netisknutelné) kódy, které byly původně určeny pro řízení periferních zařízení (např. tiskárny nebo dálnopisu).

Kód ASCII je podle původní definice sedmibitový, obsahuje tedy 128 platných znaků. Pro potřeby dalších jazyků a pro rozšíření znakové sady se používají osmibitová rozšíření ASCII kódu, která obsahují dalších 128 kódů. Takto rozšířený kód je přesto příliš malý na to, aby pojmul třeba jen evropské národní abecedy. Pro potřeby jednotlivých jazyků byly vytvořeny různé kódové tabulky, význam kódů nad 127 není tedy jednoznačný. Systém kódových tabulek pro národní abecedy vytvořila například organizace ISO.

Jak jednoduche wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#29 6. 6. 2007 13:52

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Evka, nech ho jít a neboj se,že to nezvládneš.

Frigo, já se snažím mu ho cpát,ale manžel se tomu brání,jak čert kříži.Má výmluvy na DPH a samou práci.Dokonce jsem si minule zaplatila hlídací slečnu,která prcka předávala manželovi.Mělo to jediný efekt,že manžel musel dorazit včas!!!Pěkně po obědě a nikoliv po večerníčku!Ještě mne prcek dorazil informací,že milenka čeká mimi,tak nevím je jí 45,ale blbá je dost.Tím se nechci nijak dotknout starších matek,ale sama dobře vím,jak je to v tomto věku složité a to jsem ještě mladice!Jinak žiji uspěchaně a teď řeším práci za pár korun,ale na částečný úvazek a s čistou hlavou.A co ty a kámoš???

Není tady

#30 6. 6. 2007 13:53

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Rena napsal(a):

Evka, nech ho jít a neboj se,že to nezvládneš.

Moje rec...

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#31 6. 6. 2007 13:56

x52658
Host

DarkAngel napsal(a):

Bazalka - ja vim, ja ji davam do salatu take a jsi take tak vonava ? wink

Jak kdy a jak chci-někdy bazalka,někdy zelenej čaj,někdy mlžnej opar,to víš žena milionu tváří.... retabig_smile

A teď se jdu našprtat ten zbytek,ať jsem za hvězdu! vissla

#32 6. 6. 2007 14:00

x52658
Host

Evka napsal(a):

bazalka: Není to ok..... včera poprvé spali v "novém" bytě, resp. jejím podnájmu, který si sehnala na měsíc, protože ji manžel vyhodil. Stary, zatuchlý, smradlavý byt...... snažím se dělat hrdinu, ale je mi to ho :-) platný..... jsem na tom čím dál hůř.

No vidíš,Evko,když je ochoten vyměnit tebe za tohle,tak proč se tím ještě zabývat.Však ona ho ta jeho vlastní blbost dožene a pak se nestačí divit...Ale ty už budeš za vodou,protože na něj se vykašleš a budeš se zabývat sama sebou a synkem.Ten za to totiž stojí.Hlavu vzhůru,jo a---prsit!!!To radí Dakota na depu a prej to pomáhá.(no asi jo,zdá se mi... vissla )

#33 6. 6. 2007 14:07

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

DA... a že ty máš v avataru Isabellu Scorubco???Nebo jak se to píše...jeden čas to byla tvář Oriflame:-))))
Bazalko ty se mi líbíš...a nejsme od sebe daleko....do HK to mám kousíček cca 35 km...však na babinetím setkání se něco chystalo na 26.5. ale pak z toho sešlo:-)...

Upravil(a) adra (6. 6. 2007 14:08)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#34 6. 6. 2007 14:14

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

DA... a že ty máš v avataru Isabellu Scorubco???Nebo jak se to píše...jeden čas to byla tvář Oriflame:-))))
Bazalko ty se mi líbíš...a nejsme od sebe daleko....do HK to mám kousíček cca 35 km...však na babinetím setkání se něco chystalo na 26.5. ale pak z toho sešlo:-)...

Adro - to bychj do Tebe nikdy nerekl, jsi nejbystrejsi holka z Babi, smekam pred Tebou wink !!! Ano ! Je to ona - Izabella Scorupco. Mam ji rad z velkofilmu Ogniem i Mieczem z Polske produkce, kde hrala krasnou Helenu Kurczewiczovnu wink

http://izabella.scorupco.filmweb.pl/

Upravil(a) DarkAngel (6. 6. 2007 14:16)

Není tady

#35 6. 6. 2007 14:19

adra
♥♥♥♥♥♥♥

DA no teda jsem se urazila vissla  že sis toho všiml až ted lol lol ..Ty mě vubec nečteš bo co?? dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#36 6. 6. 2007 14:19

x52658
Host

adra napsal(a):

Jééééé,děkujůůůůůůůůůůů,to abych to hned napsala na "mám radost". big_smilebig_smilebig_smile
Ale na to setkání bych zatím nešla,jsem tu přece jen novější a trošičku se stydím rodnarodnarodna,tenkrát to bylo asi 6dní po mé registraci.Ale snad možná,příště.... Ono se uvidí... pussa

#37 6. 6. 2007 14:23

adra
♥♥♥♥♥♥♥

vždyť jo bazalko...to je v pohodě:-))))
já Ti něco  prozradím ale nikomu to neříkej...pšššštttt smilesmile
já jsem vždycky do všeho hrrrr....těším se...a pak když to má přijít tak couvám,couvám a couvám...a pak mi "do toho něco vleze" jako na potvoru ...a nemužu tam nějak jít/jet.... reta
obzváště se to týká rande  grater

Není tady

#38 6. 6. 2007 14:23

x52658
Host

Jo a DA,ty nejsi ta nádherná oslňující žena????
Kdo teda jsi?

#39 6. 6. 2007 14:23

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

DA no teda jsem se urazila vissla  že sis toho všiml až ted lol lol ..Ty mě vubec nečteš bo co?? dumbom

Popravde ? Nikdy jsem si Te nijak zvlast nevsimnul - muzeme to napravit, ale na neveru nechodis...hmm

Není tady

#40 6. 6. 2007 14:29

adra
♥♥♥♥♥♥♥

DA...nechodím...já si ji "raději" zažila na všechny možný způsoby: -(((( počínaje nevěrou Bmanžela...až po ženáče tongue... dumbom

Jo jinak teda:nikdy sis mě nevšimnul ale jsem nejbystřjší holka z babi...to zase něco svědčí o Tobě retareta

DA je ais chlap občas to tu proběhlo lol

Upravil(a) adra (6. 6. 2007 14:29)

Není tady

#41 6. 6. 2007 14:44

x52658
Host

Asi...pak se v tom má člověk vyznat.... dumbom

#42 6. 6. 2007 15:27

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Krásný den...
u nás vedro... usch

Mám nějaký den D... ztratila jsem naušnici a nemám tušení kde... grater

Jeden malej má střevní chřipku, druhý zánět spojivek...

Reni, manželovi nakopat...nebo vykopat (jámičku)...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#43 6. 6. 2007 15:54

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky Kvítko, tady je po dešti a trochu tu bouří.Dny D znám a nejhorší jsou choroby dětiček.Prcek je vždy protivnej až hrůza,tak se brzy uzdravteManželovi jámičku kopat nebudu,ale určitě do nějaké spadne!

Není tady

#44 6. 6. 2007 16:34

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Jo jinak teda:nikdy sis mě nevšimnul ale jsem nejbystřjší holka z babi...to zase něco svědčí o Tobě retareta

Nevim co provokujes a uz vubec nechapu Tvou poznamku. Jsi prvni, ktera konecne poznala muj Avatar, proto jsem s trochou ironie naznacil ze jsi nejbystrejsi, pac zadna jina na to neprisla, klidne by mi byli sezrali vse i s navyjakem wink A mimochodem, ja zenam nelichotim, takze si ten kompliment vychutnej wink A nevsiml jsem si Te proto, ze jsi mne asi nicim nezaujala. Spokojena ?

Není tady

#45 6. 6. 2007 16:36

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

adra napsal(a):

Nevim co provokujes a uz vubec nechapu Tvou poznamku. Jsi prvni, ktera konecne poznala muj Avatar, proto jsem s trochou ironie naznacil ze jsi nejbystrejsi, pac zadna jina na to neprisla, klidne by mi byli sezrali vse i s navyjakem wink A mimochodem, ja zenam nelichotim, takze si ten kompliment vychutnej wink A nevsiml jsem si Te proto, ze jsi mne asi nicim nezaujala. Spokojena ? Apropo - Izabelle jsi zkomolila jmeno...Ale nic ve zlem...

Není tady

#46 6. 6. 2007 17:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

DarkAngel napsal(a):

adra napsal(a):

Adro - to bychj do Tebe nikdy nerekl, jsi nejbystrejsi holka z Babi, smekam pred Tebou wink !!! Ano ! Je to ona - Izabella Scorupco. Mam ji rad z velkofilmu Ogniem i Mieczem z Polske produkce, kde hrala krasnou Helenu Kurczewiczovnu wink

http://izabella.scorupco.filmweb.pl/

grater grater A som v pr...! Celá chytrosť je mi na h...o! Nepoznám nejakú starú Belu,,,! grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#47 6. 6. 2007 18:07

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Evko, teď by s ní šel možná i do pekla, ale za čas se ukáže !  Kór jetli jsi ho trochu rozmazlovala...  Teď jim nastane všední život, adrenalin zmizí..
vissla

Není tady

#48 7. 6. 2007 7:48

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

přeji hezký den..
Evko, tak co, už si zvykáš ?

Není tady

#49 7. 6. 2007 8:14

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Sel : Ved Ty ten film predsa poznas, ani si mi nenapisala, ako sa Ti pacil sad

Není tady

#50 7. 6. 2007 9:00

adra
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

adra napsal(a):

Nevim co provokujes a uz vubec nechapu Tvou poznamku. Jsi prvni, ktera konecne poznala muj Avatar, proto jsem s trochou ironie naznacil ze jsi nejbystrejsi, pac zadna jina na to neprisla, klidne by mi byli sezrali vse i s navyjakem wink A mimochodem, ja zenam nelichotim, takze si ten kompliment vychutnej wink A nevsiml jsem si Te proto, ze jsi mne asi nicim nezaujala. Spokojena ?

Milý DA, stejně jako já jsem nepostřehla ironii v tom že jsem podle Tebe nejbystřejší tak  jsi zase Ty nepostřehl mou ironii v tom že sis mě tu nevšiml a přesto jsi mě za nejbystřejší označil  smilesmile
Provokovat Tě v žádném případě nechci, určitě to nebylo mým záměrem, jestli jsi to tak pochopil mrzí mě to smile
To že by Ti všechny ostatní  sežrali vše s navijákem....nemám co dodat....mimochodem tu někde proběhl kvíz o tom koho že to máš v avataru??? To jsem nevěděla,bych se přihlásila....když jsem ten Tvuj obrázek viděla udělalo mi to radost - pro mě známá tvář....ale kdybych věděla že "žádná jiná na to nepřišla"......

To,  že ženám nelichotíš, mi je celkem fuk...muj život nestojí a nepadá s tím jestli mi nějaký DA zalichotí.... pussa
A věř tomu že lichotky si vychutnat umím...pokud mi je ovšem někdo nerervíruje  stylem:
"Tak ted jsem Tě pochválil tak jsem zvedavej jak si z toho  sedneš na pr..." 

Já naopak jsem Tě zaregistrovala tuším od prvopočátku a čtu Tě hodně často...
Ty jsi mě naopak zaujal...stylem a vyjdřováním  hmm

Upravil(a) adra (7. 6. 2007 9:01)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí