6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky a kluci, toto téma je pokračováním staré známé a jako víno zralé, Nevěry v novém kabátku.
Stará diskuze je na tomto odkaze: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=3109 bohužel musí být z technických důvodů uzavřena.
Děkuji za pochopení
a hned jeden pro začátek:
Starší muž přijde k čarodějnici a zeptá se jí, jestli by dokázala z něj sejmout hroznou kletbu, která ho sužuje už čtyřicet let. Čarodějnice odpoví: "Možná že ano, ale musela bych znát přesné znění slov, kterými jste byl zaklet." "To vám mohu zopakovat třeba hned: 'A protože jste splnili všechny podmínky stanovené zákonem, prohlašuji vaše manželství za právoplatně uzavřené.'"
Není tady
A tuná už nebudú nabiehať 4 strany dopredu, aby sme museli klikať? Tak potom fajn... Pekný večer želám.
Není tady
Teda Cilko...takový krásný rekord jsme trhly...
Není tady
Kvítko, to určitě právě proto...
Není tady
Tak nesmutněte,musíme sebou hodit,ať nám to naskakuje!!!Však oni se najdou různé příhody...
Evko,jde to???Drž se...
Starší muž přijde k čarodějnici a zeptá se jí, jestli by dokázala z něj sejmout hroznou kletbu, která ho sužuje už čtyřicet let. Čarodějnice odpoví: "Možná že ano, ale musela bych znát přesné znění slov, kterými jste byl zaklet." "To vám mohu zopakovat třeba hned: 'A protože jste splnili všechny podmínky stanovené zákonem, prohlašuji vaše manželství za právoplatně uzavřené.'"
Ha, ha, Cilko, Tvoje fórky opravdu nemají chybu ... můj manžel sice není veselá kopa, ale tomuhle vtípku se zítra zasměje ochotně a rád, obzvlášť, když to má souvislost se mnou jako s jeho zákonitou
Jinak naše svatba byla taky pěkná fraška. Od rána k nám chodili svatebčani, kteří - KAŽDÝ - a bylo jich nejméně dvacet - strčili hlavu do dveří a zahalekali: "Nerozmysleli jste si to???" Svatební obřad proběhl tak, že jsem jako naprosto ztrémovaná panna nevěstinka kníkala a pípala, při navlékání snubního prstýnku na prsteník mým manželem se mi klepaly vanilky tak, že si toho všimla jedna z pozvaných a na celou obřadní síň zahlásila: PODÍVEJTE SE, JAK SE JÍ, CHUDINCE, TŘESE RUKA a ve finále oddávající zapomněla na kouzelnou formuli - manželský polibek. Kníkající panna nevěstinka hlasitě vyvřískla, že obřad není v pořádku, oddávající napravila formuli a já na fotce vypadám jak kudlanka nábožná, chystající se právoplatného manžela PŘÍMO POZŘÍT
Upravil(a) Kiara (5. 6. 2007 20:56)
Není tady
Bože Kiaro,teď nevím,čemu se smát víc.Jestli Cilčinýmu vtipu nebo tvému.Napsala jsi to nádherně!!!
náhodou mi řekl o mé svatbě sám kněz, že nevěsta chodí poslední právě proto, aby si to ještě mohla rozmyslet a vzít kramle - ale prakticky nevím, jak bych na deseticentimetrových šteklech tomu svýmu sportovci zdrhala...
(a taky nevím, proč bych to dělala )
Upravil(a) tina (5. 6. 2007 22:52)
Není tady
ahojky, Tino, už jsem tě dlouho nezahlédla. Ani jsem nikde nepostřehla, že by ses pochlubila druhým klučíkem ! Blahopřeji.
Není tady
jejda, chlubila jsem se víc než dost taková jsem já a chodím tak na porodní asistentky se poradit o prdíkách, víc mi teď čas nedovolí - ale stýská se mi po vás a budu to muset rychle napravit
Není tady
njn, tak blbě čtu.. to víš, stáří.. A co větší malej, jak to snáší ?
Upravil(a) Frigo (5. 6. 2007 23:11)
Není tady
Jééé, takže máme novou adresu, a já se tak těšila na tu 1000-cí stránku . No neva
Moc Vás všechny zdravím. A musím Vám napsat jednu info, kt. mě dneska šokla. Čekám na hodinu aerobicku a náhodou zaslechnu jak tam jedna fešanda vypráví o tom, jak byl manžel na třídním srazu po dvaceti letech a jak tam byl vyjímkou s tím, že byl jen 2x rozveden , jakože, jen 2x - nechápu.... Abych nakonec ve 30-ti rozvedená nebyla jako pozadu...co... . Doufám, že ten můj šok na mě nebyl moc vidět...
Krásný úterní večer --- jejda spíše noc
p.s. Tino - jo jo prdíky, to je téma - vděčný
Není tady
Mám vás všechny pozdravovat od Marušky... počasí nic moc, líže si rány a manžel trpí odloučením....
Není tady
Zdarec - jeste ze existuje emailova notifikace
Cilka Thanx !
Není tady
cilka napsal(a):
Mám vás všechny pozdravovat od Marušky... počasí nic moc, líže si rány a manžel trpí odloučením....
dobře mu tak..
Není tady
All : Co rikate na moji vlastni vyrobu TickerFactory.com ? A to vse bez registrace !
Není tady
DA,pěěěknýýýý.Jenže ostatní tam maj takový hezký obrázky....
bazalka napsal(a):
No jo Bazalko, ja si vystacim s ASCII kodem Proc sis dala nick Bazalka ?
Není tady
DA - mluvíš sprostě nebo čínsky ?
Není tady
tipuju že je to čínsky... kdyby mluvil sprostě tak tam má samý smajlíky...
Není tady
Frigo, větší malej snáší Matýska skvěle - je jak malej tatínek, jen Matýsek kníkne, už mě buzerujue, abych za ním šla, nosí za mnou plínky a ubrousky... a chodí mu dávat pusinky a říkat básničky - akorát po něm chce, aby tleskal - a to Matýsek ne a ne
musím říct, že je to se dvěma lepší než s jedním - paráda
bazalko - no jo, někde se mele o h...u, někde o prdíkách (nemám na mysli babinet, tím h... , aby nedošlo k mýlce )
Není tady
Tino, tak to je pohoda... na chvíli.. Měla jsem to taky tak, zato teď se řežou jak koně, prvokují se navzájem.. Prostě lahůdka.
Není tady
Jsme jim to tu zavařili !!!
Kiaro, kámoši jsou rozhodně vtipálci ... před třemi lety ( měsíc předtím TO ruplo ) manža slavil narozky a přišedší kámoši mu přáli hodně sexu a ha ha ha novou babu ... smáli se až se za břicho popadali .... ( teda, nic nevěděli .... )
Není tady
Cilko,že Marušku pozdravujem a až se vrátí,tak tu opět trhnem rekord.
tina, Gratuluji k druhému prckovi a přeji pevné nervy na prdíky.
Frigo, mám mezi zlatíčky 14letý rozdíl a dokážou se porvat,jako dva 3letí.Většinou se hádají,kdo se bude válet na mé sedačce!
Zet, neboj nic ti neuteklo a s rozvodem bych se nechlubila.Moje kámoška zas vyslechla rozhovor manželovi milenky,která si stěžovala na mého prcka moc těžko se mi to rozdýchává.Jo a ještě jsem stihla seřvat manžela,že pokud měl s prckem nějakej problém,tak to chci vědět a hlavně od něj a ne, až ta jeho bude zase někde drbat a pomlouvat.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
bazalka napsal(a):
No jo Bazalko, ja si vystacim s ASCII kodem Proc sis dala nick Bazalka ?
DA,nezlob mě!!!!Jsem na prosbě psala,že jsem čímkoli(co se týká pc) nedotčená,tak já vůbec netuším s čím si asi tak vystačíš!!!!
No a s tím nickem-hádej,můžeš třikrát....ale malá nápověda-takový salát caprese-rajčata,mozarela,oliv.olej a .......mmmmmm,ježíš,jakej já teď dostala hlad......tak ti teďka pěkně děkuju....