29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
http://www.novinky.cz/koktejl/vlasta-pa … l0i5a.html
Málem jsem upadla na zadek. Jak si obou vážím, tak tohle je vlezdoprdelismus nebo novinářská kachna.
Není tady
To totiž nechce psychologa,ale rovnou psychiatra,vestu a klecový lůžko k tomu!!!
Jo,po tomhle jsem si přestala vážit!
Upravil(a) bazalka (5. 6. 2007 12:59)
No, slušná sestavička na duet, to vám řeknu Děsivé.
Není tady
Tady je to tradice.Viz staré filmy.Když přijela vrchost pan řídící s panem učitelem předvedli kultůru.Je to veselé! A co chleba a sůl ? Byly?
Není tady
Není tady
Tak jsem slyšela v rádiu úryvek písničky a je to docela hlína
Nějaký hudební kritik k tomu řekl, že kdyby hloupost nadnášela, tak nemáme ministryni obrany, ale gripen...
Není tady
Ještě by si Parkanová měla postavit radara na zahrádku, určitě se jí líbí jako ty gripeny
Není tady
annie napsal(a):
Nějaký hudební kritik k tomu řekl, že kdyby hloupost nadnášela, tak nemáme ministryni obrany, ale gripen...
)))))
Není tady
tohle snad nemyslej vážně! Pro jednoho prezidenta aby se nepo....
Není tady
annie napsal(a):
je to trapas nad trapasy vlezdoprdelství, nic jinýho...
Není tady
Jedna paní v autobuse si dělala srandu, že za peníze co fasuje Parkanová by klidně zpívala celému národu. No alespoň doufám....
Není tady
Vám je líto, že jste nebyli přizvání do sboru, co ?
Není tady
Jako že bych zpívala Bushovi: Milostpaní, nesu psaní?
Není tady
Parkanová se opět trapně zviditelnila (alespoň mně je tedy trapně za ní, jestli mu to fakt předá) Od Vyčítala bych to brala jako dobrej hec, jak někoho odrovnat... prý přátelská pomoc.. hahaha..
Jo, ten sbor, ten tam fakt chybí...
Není tady
kdo je prase bradavičnatý ? promiň... jsem asi mimoň
Není tady
aha... jsem myslela, že se mu říká hroch.. Jo, to by mi také zajímalo, jestli se mu to podařilo...
Není tady
no já věděla že to tu nadju...to je fakt příšerný jak mi je lecos jedno tak tohle je PŘISERNY jestli to je vlezdoprdelkovství nebo podlézavost....nevím ale jako člověk ona ta Parkanová....já ji nehcápu že to mohla udělat...politička...a tohle??? nebo ne politička ale vubec jako člověk.... prostě mi to hlava nebere
fakt je to něco po dlohý době co mě rozladilo
Není tady
Dovolila jsem si to vypůjčit z jiného vlákna:-)))))
a jdu blejt, velebnosti
Dobrý den, prapore hvězd a pruhů
Celý svět listoval denním tiskem,
celý svět zanechal hovorů,
já jsem Vás uvítal ruky stiskem
a zvedl pohled svůj nahoru.
Dobrý den, prapore hvězd a pruhů,
tak už ses rozvinul nad náma,
dobrý den, prapore našich druhů,
co jsme je vítali s džípama.
[: Dobrý den, radare, prostě welcome,
tak jsme se konečně dočkali,
dobrý den, radare, já ti tleskám,
kámoši usárnou mávali.:]
Vyřiď tam prosím do vesmíru,
vyřiď tam mezi hvězdama,
že chcem žít nadál s každým v míru,
radši však šijeme U Sama.
Vyřiď tam prosím, že my víme,
o nám kdy přines svobodu,
kde Masaryk s prezidentem Wilsonem
pomoh našemu národu
Není tady
no, zhodnotím to - je to kráva... Nějak mám pocit, že se vecpala i do peříčka... kdysi..
Není tady
jsem si fakt původně myslela, že je to parodie...
a ono né
Není tady
To už tu bylo, Marilyn monroe taky zpívala pro "svého" prezidenta...
Jájo, máš pravdu, já si taky kolikrát myslím, že se koukám v TV na pořad TELE TELE, či nějakou soap operu a vono to zprávy!!!
Není tady