29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už šílím potřebuji se dovolat na operátora na *11 a vůbec nevím na jaké volbě ho teď najít, zkouším to už snad půl hodiny, prosím poradíte? Díky
Není tady
NEch toho, až se tam dovoláš, po 15 min. neustálého výběru-volby stratíš nervy a stejně praštíš telefonem!
Není tady
Pozor na jednu věc. Netelefonovat z mobilu. Asi před rokem jsem potřeboval nahlásit poruchu. Spojení po reklamách, muzice a všelijakých blábolech se podařilo asi za 40 minut. Když to skončilo hlásil mobil poslední hovor asi za 150,- kaček. Až mě vzkřísili ze šoku, vzteky jsem telefonoval znovu. Milý hlásek mně sdělil, že jsem neměl telefonovat u mobilu. Z pevné že je to zdarma. Toto samozřejmě není nikde uvedeno. O2 jsou zloději. Na dotaz, jak jsem mohl hlásit poruchu z nefunkčního telefonu dáma sdělila, že jsem měl jít k sousedům. Praštil jsem telefonem a jednu linku ze tří, které jsem měl jsem okamžitě odhlásil. Nyní odhlašuji další. S O2 není dobré mít cokoliv společného.
Není tady
tak to je teda síla.já klidně provolám s vodafone hodinu a ani koruna.. tohle nechápu.. měla jsem volat na O2 ted přítelovi kvůli novému telefonu a teda nevím jestli si to nerozmyslím.. to sou blbciii
Není tady
O2 mi taky nesmí do domu.I kdyby si nakrásně stokrát změnili image novým názvem a novým majitelem,pro mě už to navždy zůstane firma s nevalnou pověstí :-)
Ani mobil,ani pevná,ale ani leták se mi nesní dostat za moje dveře
Není tady
já teda volám z pevný na jejich bezplatnou infolinku. jednou jsem něco potřebovala a jak mě pořád odkazovali, stiskni buď to nebo ono, tak jsem s tím vzteky praštila po chvilce jsem to zkusila znova a díkybohu úspěšně, ale je to fakt o nervy. doporučuji se nejdřív uklidnit, zhluboka se nadechnout a jít odvážně do toho. jo a ten operátor je pokaždý jinde, jednou mě na něj přepojili z jedný volby a podruhý jsem zase musela mačkat miliony čísel, než mě s ním spojily - prostě na budku
Není tady
O2 to je kapitola sama pro sebe.Chtěli jsme pevnou zrušit,ale protože nemáme po přestěhování jinou možnost internetu,nechali jsme si ho.Dcera má průkaz ZTP/P tak jsme ho chtěli přehlásit na ní. Jeden tvrdil jde to (zákaznické centrum), druhý nejde to (infolinka). Nakonec jsme ho přehlásili v zákaz.centru v prosinci s tím, že od ledna bude sleva a jiný tarif. Ještě v březnu chodily faktury bez slevy a s původním tafifem.Když jsem volala na zákaznickou linku o ničem nevěděli.Nakonec mi z Pardubic poslali dobropisy faktur s novou částkou,ale mezitím stihli poslat upomínky o nezaplaceném telefonu..neštěstí je, že každou věc vyřizuje někdo jiný, jeden sedí v Praze, druhý v Budějovicích, další v Pardubicích a mezi sebou jim komunikace vázne.
Není tady
Mám podobnou zkušenost při přeložení linky v důsledku stěhování. Bavíte se se sedmi operátory v jeden den a čtyři vám na jeden dotaz řeknou, že to jde tak a tak a zbytek, že to v žádném případě tak nejde. Domluvíte se na konkrétní den kdy přijdou (závazná objednávka zřízení linky a adekvátní služby), proběhne technické šetření, jestli je přeložení možné, které zřejmě spočívá v tom, že vám pouze ústně řeknou, že to jde. Nasmlouvaný technik, který dorazí (pouze dodavatelská firma O2) zakroutí hlavou, že to sám nezvládne, protože v objednávce nebylo to a to, že na to potřebuje ještě další vybavení, které nemá a za půl hodiny má být už někde jinde. Zavoláte o2, že vám nezprovoznili linku a službu v odpovídající kvalitě a termínu po předchozím dvouměsíčním ujišťování, že to nebude problém. Je jim to DÉSNĚ líto, ale zařadí Vám opět do šetření, kdy na Vás může přijít opět řada až jklidně za měsíc. Taky můžete oficiálně podat stížnost, ha,ha. S slzami v očích ukecáte soukromého technika jestli by to nešlo nějak udělat, že jste bez internetu nahraní a on další den před začátkem své pracovní doby nakluše, udělá a poradí, co v případě, že by nešel internet obvolat.
Nejlepší ale na tom je, že pokud důsledně trváte, aby Vám někdo zpět zavolal (nelze přepojit např. na konkrétní technické pracovníky, kteří věci opravdu rozumí) ozvou se klidně až za týden i když upozorňujete, že je to urgentní. Pokud si chcete poznačit jméno, s kým jste mluvili, aby jste mohli dalším šesti operátorům adresně operovat tím, co Vám řeklo těch konkrétních pět předtím, tak nemáte vyhrožovat. Přístup společnosti, ve které operátor považuje za vyhrožování to, že si poznačíte jeho jméno když pochybujete o relevantnosti podané informace, je prostě nehorázný. O2 už nikdy...
Není tady
Téma pro mě! Miluju O2!
V červenci loňského roku jsem si u nich zažádala o pevnou linku. Byli velmi ochotní, dokonce mě přemluvili, abych si od nich jako dárek vzala bezdrátový telefon, i když jsem ho nechtěla a prý budu mít jako prázdninový dárek 2 měsíce internetu zdarma. Bezva, ne? Do pěti pracovních dnů se s Vámi spojí technik a je to.
Nějak se nikdo neozval, tak jsme tam začátkem PROSINCE / jsme trpěliví a bezkonfliktní lidé / volali s manželem sami. Nejprve jsme byli ujištěni, že se na tom pracuje! Pak se nám dostalo vysvětlení, že to není možné, neboť je tu stará ustředna. Toto jsme nechtěli přijmout, neboť jí jsou dva roky, je ještě batolátko. Další přepojení a opět ujištění, že je všechno v pořádku. Jaké bylo naše překvapení, když jsme se po hodině a půl dozvěděli, že jsme v listopadu linku zrušili!
Udělalo nám to ohromnou radost.
Nakonec jsme se zrušením souhlasili, nechtěli jsme někomu přidělávat práci. Internet jsme potřebovali a tak jsme si vše zařídili u místní firmy už dávno, tak co.
Jenže do týdne sem přišel moc milý pán a z nějakého zvláštního důvodu nám natáhl drát do baráku. Moc nás to překvapilo, tím spíš, že babičce oznámil, že zavádí telefon.
Opět telefonát na O2, ale ani tam nikdo netušil, kde se u nás chlap vzal.
Když mě asi hodinu přepojovali a všichni byli velmi milí, ovšem mi všichni do jednoho tvrdili, že pardon, ale tohle oni neřeší a že tohle se stalo opět porvé......... nějak jsem se přestala kontrolovat. Seřvala jsem toho posledního. Ovšem - a to mě snad omlouvá - až poté, co mi oznámil, že už je unavený z toho, jak musí všechno řešit on.
Drát mi do baráku vede stále, ještě ho nikdo nepřeštípl. Za větrných večerů se nám krásně bimbá po baráku, neboť jaksi není zakotven. Ale vypadá to velmi pěkně, tak, jako moderně. Až bude synek trénovat na Tarzana, má lijánu jako z deštného pralesa.
Když jsem byla v Pražském bytě, zazvonil u dvěří pán, který mi chtěl vysvětlit důvody, proč je O2 nejlepší na světě. Ani nevím proč, ale utíkal po schodech takovým fofrem, že chudák rozsypal veškerý materiál. Tímto se mu omlouvám, ale nevím, čeho se tak lekl. Jen jsem mu chtěla já ozřejmit důvody, jenž mě vedou k přesvědčení, že kecá.
Není tady
no jo a to jsem zapomněla, že nám telefonicky oznámili, že nám připojili internet, ale díky problémům na ústředně nešel ještě další měsíc.Přesto, že jsme několikrát ohlašovali poruchu, se nestyděli nám službu naúčtovat.
Není tady
Eri, nešlo by na tom drátě sušit prádlo? Ušetříte za sušák. Možná je to dárek od O2.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Eri, nešlo by na tom drátě sušit prádlo? Ušetříte za sušák.
Možná je to dárek od O2.
Když on vysí ze shora dolů, nikoliv z prava do leva. A navíc mám krásnej sušák, zahradní
Není tady
Bylo hodně těžké se od O2 osvobodit, psala jsem o svých zážitcích s nima už v minulosti. Holt telekom je telekom, ať se jmenuje jakkoliv...
Mne taky prý zavedli internet, který nešel spustit, služba NIDKY aktivována nebyla, ale účet za užívání za dva měsíce přišel.... Další dva jsme si vysvětlovali, že prý služba měla být zadarmo-měsíc, ale když sami napsali, že to nešlo aktivovat, tak proč ji účtují? Nic jsem neodebrala, nevyužila a neviděla. Až poté ráčili pochopit a zaslat opravný účet...
O2 má asi za účel starat se o to, aby klienti neměli nízký krvní tlak!
Nabízeli cokoliv, abych u nic nerušila mobil.... a když uplynuli 2 roky, kdy se mohla vypovědět konečně smlouva, tak zase nemohla, nebot to platí jenom pro ně. Než jsem se jich zbavila, zaplatila jsem 3 měsíce navíc...jeden-výpověd, další...jednání...třetí...vážně konec.
Bohužel si ještě musím držet pevnou. Ale je otázka času, kdy přijde lepší nabídka a konečně se praktik O2 fakt zbavím. V životě je už pak nechci vidět.
Není tady
já mám O2 taky...a být u nich je opravdu zážitek...
Chtěla jsem kdysi přejít k jiné firmě,,což ovšem nešlo..Musela bych dát výpověď,odpojit linku..a pak čekat další měsíce..atd...Pevnou potřebuji kvůli netu, nabídli mě lepší služby,takže jsem u nich zůstala...
Pokavaď po nich nic nechci je to supr,ale dostat se k operátorovi je opravdu umění...někdy čekám třeba i půl hoďky,ale vždy mám tuto službu zadarmo!!!!
Není tady
Už nikdy pevnou linku ani nic od nich, kdysi si (tehdy) přítel kupoval pc a byl tam nějakej náborář od nich, že NEZÁVAZNĚ mu předá informace, on mu dal moje jméno. Jak jsem se po pár měsících divila,když mi zvedli paušál, na poště na mě číhal balíček za 3tis. Prostě nikoho nezajímalo že já o tom nic nevím, NIC jsem nepodepsala..
No po hodně telefonátech jsem vše zrušila, ale protože mají 2 měsíční výpovědní lhůtu musela jsem platit bezdůvodně paušál další 2 měsíce. Pak jsem se s nima rozloučila na vždy. A nelituju.
Není tady
jéé to mi neco prpomina v praci sme chteli novou ustrednu ale zapojit do jiny ustredny nez je ted4x sem dycyk prisel nakej chlapek neco pomeril behem 5 minut rek ze na tu jinou ustrednu to proste nejde a odesel a do 3 dnu prisla dycyk faktura za zprovozneni cca 3000,-proste kocourkov
nic sme nezaplatili my psali jim oni nam upominky pak asi po pul roce poslali dobropisy ale co to stalo casu a nervu a v podstate kuli nicemu
Není tady
Jo no jo O2 to je věc..teď potřebuje šéf zařídit pevnou linku, bych předpokládala,že v dnešní době, kdy má kdekdo mobil a lidi pevný linky houfně ruší, se přetrhnou a budou si nového klienta hýčkat..houby..situace je ještě zpestřená tím, že se jedná o novostavbu bez ( zatím ) popisného čísla...pro Telekom obrovský problém, který aktuálně řeší už třetí den...mezitím mi volala jedna fakt příjemná paní, která asi řeší nové pevné linky...večer v 7 hodin :-))..chtěla vědat nějaké věci, které jsme jaksi bez konzultace se šéfem nebyla schopná jí sdělit, takže na můj dotaz jestli mi může zavolat druhý den mi bylo řečeno, že to má bohužel volno ( to jako dneska ) a že se mi ozve v pátek, ale bohužel pracuje jen dopoledne, takže jestli to stačí...ehm...tak nějak mám pocit,že oni toho nového klienta asi nechtějí.
Nicméně takový komunikace s infolinkou Bluetone je taky výživná :-)). Osobně mám pocit,že na těhle infolinkách sedí asi tak 100 lidí na každé a každý má svoje vlastní instrukce, bez jakéhokoliv vztahu k pokynům ostatních, každým vám s naprostou jistotou tvrdí něco jiného. Je tedy pravda, že telekom v tomhle dosahuje neuvěřitelné dokonalosti...pokud se vám přes všech těch x možností výběru, menu a podmenu vůbec podaří dostat na telefon někoho živého..
Není tady