Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 6. 2007 9:28

Levandule
♥♥-----

Změna zdravotní pojišťovny

Uvažuji o změně zdravotní pojišťovny, protože mám pocit, že VZP je co se týká proplácení nějakých preventivních náhrad docela na nic. Přehlásím tam klidně celou rodinu. Co doporučíte?

Pokud údaje dostatečně dlouho mučíte, přiznají se. R.H.Coase

Není tady

#2 5. 6. 2007 9:44

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Re: Změna zdravotní pojišťovny

Ministerstvo vnitra. Dostaneš ročně 500,- příspěvek na vitamíny,na očkování nebo proplacení stejné částky na lyžák, na školu v přírodě. Pro dárce krve lázně, příspěvek na brýle atd. Podívej se na jejich stránky. ¨My jsme tam celá rodina a jsme spokojeni.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#3 5. 6. 2007 12:35

zenetka
♥♥♥----

Nevíte někdo, jestli ZP ministerstva vnitra dává tyto výhody každému pojištěnci, nebo u ní musíte být delší dobu?
Stalo se mi totiž právě u VZP, že dcera u ní nebyla od narození, ale cca od roku nebo dvou, a když jsem žádala o příspěvek na rovnátka, dostala místo 1000,--Kč jen 700.  Zrovna tak já - byla jsem u VZP "jen" asi 8 let a místo 200 na pernamentku na cvičení přispěli jen stovkou.

Není tady

#4 5. 6. 2007 13:07

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Jak jsem vyčetla, tak v době čerpání příspěvku na dítě do 18 let musí být oba rodiče pojištěni u ZPMV. Mrkni na jejich stránky - Všeobecné podmínky. Taky tam nejsme od narození dětí a nikdy s tím nebyl problém.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#5 5. 6. 2007 22:21

Adamíra
♥♥♥♥---

Letos od 1.4. jsem přešla se synem také k ZPMV (manžel tam je již více let) a od toho okamžiku máme nárok na : 500 (já)+500 (syn)+500(manžel-ten měl i dříve)+800 (rodinný balíček)+více očkování a další (vše je na www.zpmv.cz). Jednoduchými počty jsem tam přešla od VZP, a už budu žádat o balíček (synovi helma na kolo, nám vitamíny).

Není tady

#6 9. 6. 2007 9:40

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

U nás v Moravskozslezském kraji je oblíbená HZP ... až 1500,- pro dítě, když jsou tam oba rodiče...

http://www.hzp.cz/pojistenci/programy.php

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí