1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Včera som si priniesol mladého čierneho kocúra, ale nemám pre neho ete meno. Ako sa volajú tí vai?
Není tady
Tak co jsme měli kocoury,jmenovali se Albus,Zvonek,Garfield,Pepa.No a teď máme 2 koata a nevíme pohlaví,tak se jmény pořád čekám....take přivítám taky nějaký tip
Není tady
Perous a Damián.Jsou venkovní příli se s námi nebratří.
Není tady
Tady to má i s kočičím kalendářem .. a můe vybírat !
http://www.celysvet.cz/kocici-kalendar-a-jmena.php
Není tady
Já nemám kocoury,ale kočičí holčičky
Kocour bude ale určitě urostlý bijec,ochránce tvého - tedy dosud tvého,nyní jeho domova a proto by zaslouil jméno vzneené a hodné jeho postavení .
Aby jsi pak popřípadě nedopadl jak já kdy dcera pojmenovala kočku Micinka a je z ní vzrůstem a váhou takový minikoník sprsklý s gepardem
Jink ti přeji krásný ivot ve společenství a vítám tě do klubu kočičích lidí
Není tady
Vďaka Ela, tam si veru je z čoho vybera...
Není tady
anko, my máme taky Micinku ale ta je ... obstaroní velkoobjemová kočičí matróna. Nemůe za to - její otec, sousedovic kocour byl abnormálně velká, tlustá obluda, který v pohodě seřezal i psa.
Micinčin syn Honzík je bohuel rovně po dědečkovi - sice je to stříbrný mourek, ale rovně se rád pere a váhově dosáhl 6 kg
No - a docela mám problém. Jak u jsem psala, ochočuju Bubíka a Kubíka - kočky dvorní. U se sice nechají pohladit, ale černý Bubík ve mně vzbuzuje silné podezření, e se nejedná o kocoura, ale o kočku...
Take v případě, e se potvrdí moje nejčernějí obavy, u pomalu promýlím náhradní variantu.
Sice mě napadlo mystifikovat manela, e se mu vrátila převtělená Áďuka, kterou před rokem usmrtilo auto a vstrčit mu ji do baráku, ale obávám se, e by plánovaná léčka nemusela vyjít nebo manel taky není blbej
Navíc jeho dům je těsně u silnice, kam se kočku vůbec nevyplatí pořizovat z důvodu, e by dříve či později skončila pod koly auta.
Není tady
TAk já mám černého kocoura a jmenuje se Gypsy...co docela sedí
Není tady
Taky tě vítám do klubu kočičářů....
Nějaké mu dej.... razí se taková zásada, e pokud chce mít u kočky respekt a chce jí i třeba něčemu naučit, tak je dobré nedát jí jméno, které obsahuje sykavky a jiné podobné hlásky, které pouívá, kdy ji trestá, kárá apod..... tudí Simon, imon, těpán a tisíce ruzných jiných se potom tlučou s výchovou....
Jinak je to jedno, dej co je ti příjemné a dobře se ti vyslovuje, volá, zdrobňuje apod....
Stejně mu pak bude říkat jetě dalíma deseti přezdívkama a jménama....
(odstraující příklad - tchán pojmenoval sice psa, ale to je v tomto případě jedno, Fík a venčil ho a řval na něj, Fičane, Fičo... Fiiičo.... kdy se mu zaběhnul v parku a myslím, e do dneka nevysvětlil těm lidem v parku, e neřval na ně a hodně sprostě....
) On ten vítr a elest stromů... udělá hodně....
Není tady
Macex: No, to musel být FIČÁK
Jinak moje nejčernějí obavy se potvrdily Bubík není Bubík, ale Kasilda.
Osmá kočka u je docela moc i na mě, ale protoe moje kamarádka psala, e chce do domu KOČKU a ČERNOU, okamitě jsem jí napsala mail, jestli si nechce pro Kasildu přijet, nebo vypsané výběrové řízení Kasilda stoprocentně splňuje . Sice nevím, jestli se kamarádka kvůli kočce bude ochotna obtěovat a z Jiních Čech
ale za zkouku nic nedám, e...
Upravil(a) Kiara (7. 6. 2007 19:58)
Není tady
Já mám černou číču a jmenuje se Andulka - originálně Annie. Ale mám pocit, e příhodnějí jméno by bylo Fuj, Nesmí, Nechátohotypotvoro nebo něco podobného.
Není tady
Kasilda má být správně Casilda, to je početěná verze Napadlo mě to proto, e je černá jako uhel, čili stoprocentní satanistické zvíře a píseň "Casilda´s Song" nahráli blackmetaloví brněntí Root.
Ovem Kasildu jsem do Jiních Čech neudala nebo chovatelů, dychtících bezkočkovité kamarádce uvrhnout do domu vlastní kotě je na kadém prstu deset a kamarádka logicky necítí potřebu jezdit pro kočku cca 150 km, i kdy by mně osobně ta představa vůbec nebyla proti mysli
Není tady
Moji sú Radko a Félix.
Není tady