|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
vím, že už se to tu v některých tématech řešilo, ale vždy jen tak okrajově...
zajímaly by mě vaše zkušenosti s různými krémy...mám silné, černé chloupky a když jsem zkoušela například krém Veet, tak moc neúčinkoval...teda rozhodně né tak jak by měl..
na nohy používám epilátor, ale na třísla si s ním netroufnu..ale když se holím žiletkou,tak se mi zas dělají pupínky..
jaké jsou vaše zkušenosti?
Není tady
Klasický krém Veet v tubě se špachtličkou - ten nejobyčejnější docela u mě fungoval.Pak jsem si pořídila ten ve spreji s houbičkou, ale dostala jsem na něj alergii - zčervanala a svědila mě kůže. Od té doby mám ke depilačním krémům averzi.
Najdeš tu spoustu rad jak na pupínky po holení - mám pocit, že hlavně na sexuologické, ale je možné že kecám, tak se zkus držet některých rad a uvidíš. Podle mě jen to tak nejlepší. Já sama se holím tak, že se napatlám gelem na depilaci od Avonu a kůži přidržuju druhou rukou mírně napnutou a pupínky žádné.
Jinak nejlepší na holení je určitě vosk, ale odvážila jsem se jen na nohy a to ještě tím stylem, že mě depilovala mamka a já se držela a skučela:-)
Není tady
Já nohy dělám epilátorem, ale třísla jsem jím taky nepřežila
.Třísla holím holicím strojkem (výměnná hlavice od epilátoru) a pupínky žádné.
Není tady
no, já mívám pupínky asi proto, že se vyholuji hodně- nechávám jen čárku..:-) a aby to bylo hladký, tak je to se holit téměř obden..:-( proto pátrám jak je to s těmi krémíky..třeba na rukou mi účinkoval skvěle..:-) byly hlaďoučký a naprosto bez problémů..docela to i vydrželo dlouho..
Není tady