27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vesnice je z pohledu města krutá. Pořád tu jetě ijí zvířata, která jejich majitelé zabíjejí a pojídají. Prasátka, králíčci, jehňátka, drůbeička...Taky je tu hodně koček, take kdy se narodí koata, bývá zvykem ta přebytečná utopit. Naeho souseda, kterému nepřilo v zásadě nijak divné hodit novorozená koata do potoka, jeho partnerka s pomocí své dcery a za mého příspění systematickým nátlakem přiměla k tomu, aby od vrady neviňátek upustil, e se je pokusíme udat. Z pěti koat jedno bylo tak jako tak chtěné, dvě jsme ji dvě udaly a dvě zbývají, zrzavé a bílo-mourovaté, ale nevíme pohlaví. Nechcete je někdo? Já vím, e asi ne, ale dělám, co můu. Samozřejmě by byla zadarmo, mohu zvířátko i někam dovézt do Prahy. Jestli ano, zavolejte mi na 604 68 48 34 anebo mailněte na lenkova@volny.cz
U se to nebude opakovat, kočka je řádně vykastrována.
Upravil(a) Lenková (4. 6. 2007 11:19)
Není tady
Ahoj,kdybych neměla pejska, osmáky a morčata klidně bych si koátko vzala.Je dobře e kočička je vykastrovaná a u se házení malých koátek do potoka nebude opakovat!!!Ale chtěla bych ti oponovat s tou vesnicí, není to o vesnici ale o lidech a věřmi e kruasové se najdou i ve městě. Například jeden moc milý pán z Plzně se neostýchal svému ročnímu těněti vypíchnout očičko. Naopak si myslím e domácí zvířata jako prasata, drůbe se mají lépe na vesnici ne ve velkochovu kde jsou na sebe namáčklé a dostávají pěkně zabrat. Maso lidé jí a budou jíst a je lepí kdy ta zvířata mají aspoň ivot beze stresu a monost výběhu. Vím o čem mluvím, rodiče ijí na vesnici a otec chová zvířata a myslím e je dobrý chovatel a zvířata se u něj mají dobře, nejsou zavřené a mohou na louce pěkně běhat.Naopak jsem osobně proti týrání zvířat ve velkochovech.Taka kočičky nikdy netopil a pes se u nich má jako prasátko v itě:-)) Jsem proti jakémukoliv týrání zvířat, zvlátě těch maličkých ale stojím si za tím ,e i majitelé zvířat z města jsou krutí, vak by o tom útulky psů a koček mohli povídat. Snad koátka najdou nový domov a bude se jim dobře dařit. Hodně těstí.
Není tady
Máme doma dva pejsky a jednoho kocourka. My a červotoče
Na červotoče se chystáme v něděli
. jeeee tu my u nemáme:D
Upravil(a) Zakouma (28. 9. 2007 11:29)
Není tady
Co zkusit souseda přesvědčit, aby radi dal kočku vykastrovat? U nás to dělají za 300 a některé obce na to i přispívají.
Není tady
A co má společného s náma sousedovic kočka
Na kastraci půjde ná kocour, mik a bude po zanačkování po bytě
Není tady