29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky gynekolog mě postrašil tím,že když neotěhotním do listopadu tak mě čeká měnší operace.Mám na pravé straně velké srůsty a říkal,že neví zda se mi podaří otěhotnět tak by mi prý pomohl operací.Sice nevím co by to obnášelo a co by udělal.Jen mám dotaz jak dlouho Vám trvalo než jste otěhotněly přes srůsty?Věřím,že příroda zapracuje dřív než gynekolog:-))
Není tady
moje švagrová měla taky srůsty 5 let nemohla otěhotnět a po operaci hned jak jí to doktoři dovolili otěhotněla,narodil se jí kluk jak buk,když se ti to nepodaří před operací uvidíš že po operaci to bude hračka
Není tady
Holky, projevily se vam nejak ty srusty?Nejakou bolesti, nafouknutim....atd?
Není tady
No já mám už roky bolesti při poh.styku,ale jen při náký poloze.A břicho mám nafouklý snad pořád:-((
Není tady
Ahoj bublinko já měla s růsty už ve 14 teď mi bude 22 a chceme mimi zatím se to nepovedlo byla sem na dvou laparoskopiích a když mi doktor vysadil HA ze zdravotních důvodů s játry začali sme se snažit operace byly v 2000 a 2004 snažíme se teď od července taky mě strašil že budu mít problémy a v lednu už sem to bolestí nemohla vydržet mi třetí operaci rozmlouval a teď v červenci mi jí zase doporučil aby nedošlo k mimo děložnímu těhotenství tak fakt nevím nejdřív sem to chtěla zkustit bez operace ale ještě uvidíme bolesti sem měla prakticky pořád i když sem v klidu seděla a to nemluvím při styku to je pro mě děs nic z toho nemám jen velkou bolest po vysazení HA se to zlepšilo ale při styku to bolí pořád tak uvidím jak se dál rozhodnu ještě počkám pak možná půjdu na operaci.Kolegyně z práce byla mimiděl.těh. museli jí vzít vejcovod a vaječník a nemohla otěhotnět šla na vyčištění toho jednoho vejcovodu a hned po operaci první měsíc otěhotněla takže myslím že ti to půjde taky hned.zatím ahoj
Není tady
Jojo nemáš to jednoduchý,ale ono se to povede neboj-držím palečky..Já věřím přírodě tak věřím,že se zadaří:-))
Ted sem byla na reflexní terapii tak taky poznala,že mám problémy s početím tak jsme to tam různě probraly:-))
Bude líp uvidíš.
Není tady