Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 6. 2007 20:04

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Otěhotněly jste přes srůsty?

Holky gynekolog mě postrašil tím,že když neotěhotním do listopadu tak mě čeká měnší operace.Mám na pravé straně velké srůsty a říkal,že neví zda se mi podaří otěhotnět tak by mi prý pomohl operací.Sice nevím co by to obnášelo a co by udělal.Jen mám dotaz jak dlouho Vám trvalo než jste otěhotněly přes srůsty?Věřím,že příroda zapracuje dřív než gynekolog:-))

Není tady

#2 4. 6. 2007 7:58

bílá kočka
♥♥♥♥---

Re: Otěhotněly jste přes srůsty?

moje švagrová měla taky srůsty 5 let nemohla otěhotnět a po operaci hned jak jí to doktoři dovolili otěhotněla,narodil se jí kluk jak buk,když se ti to nepodaří před operací uvidíš že po operaci to bude hračka styrka

Kočka

Není tady

#3 1. 8. 2007 12:18

sandonorica
♥♥♥----

Holky, projevily se vam nejak ty srusty?Nejakou bolesti, nafouknutim....atd?

Není tady

#4 1. 8. 2007 17:48

Bublina
♥♥♥♥♥--

No já mám už roky bolesti při poh.styku,ale jen při náký poloze.A břicho mám nafouklý snad pořád:-((

Není tady

#5 6. 9. 2007 6:14

majky
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ahoj bublinko já měla s růsty už ve 14 teď mi bude 22 a chceme mimi zatím se to nepovedlo byla sem na dvou laparoskopiích a když mi doktor vysadil HA ze zdravotních důvodů s játry začali sme se snažit operace byly v 2000 a 2004 snažíme se teď od července taky mě strašil že budu mít problémy a v lednu už sem to bolestí nemohla vydržet mi třetí operaci rozmlouval a teď v červenci mi jí zase doporučil aby nedošlo k mimo děložnímu těhotenství tak fakt nevím nejdřív sem to chtěla zkustit bez operace ale ještě uvidíme bolesti sem měla prakticky pořád i když sem v klidu seděla a to nemluvím při styku to je pro mě děs nic z toho nemám jen velkou bolest po vysazení HA se to zlepšilo ale při styku to bolí pořád tak uvidím jak se dál rozhodnu ještě počkám pak možná půjdu na operaci.Kolegyně z práce byla mimiděl.těh. museli jí vzít vejcovod a vaječník a nemohla otěhotnět šla na vyčištění toho jednoho vejcovodu a hned po operaci první měsíc otěhotněla takže myslím že ti to půjde taky hned.zatím ahoj

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10729;104/st/20080617/n/Lucinka/k/0304/age.png
29.3.09 první zoubek,14.4.09 druhý zoubek,18.4.09 PRVNÍ SAMOSTATNÉ KRŮČKY

Není tady

#6 7. 9. 2007 13:55

Bublina
♥♥♥♥♥--

Jojo nemáš to jednoduchý,ale ono se to povede neboj-držím palečky..Já věřím přírodě tak věřím,že se zadaří:-))
Ted sem byla na reflexní terapii tak taky poznala,že mám problémy s početím tak jsme to tam různě probraly:-))
Bude líp uvidíš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí