Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 6. 2007 19:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

MF DNES 28.5.: Co víte o ženách naprosto přesně?

Skoro nic. Ženská duše je pro mne stále „velkou neznámou“. Vždyť je přeci nepoznatelná… Nicméně, alespoň si to teď mám možnost ujasnit, jak je vlastně vidím. Začnu tím, že určitě jsou ženy daleko složitější než muži.
Myslím, že si mohu dovolit říct, že celkem přesně platí,…
… žena má daleko složitější vnitřní život, než muž.
… žena má alespoň 65 „ovládacích čudlíků“, s kterými denně zápasí a bojuje, aby byla sama se sebou – ale i s mužem kolem sebe – spokojena. Problém povětšinou je, že ani sama žena často neví, co který čudlík znamená –a jak jej má tedy sama nastavit, naladit. (Pozn: Muž nemá více než dva či tři jasně označené čudlíky.
… ženy jsou citlivé a vnímavé na věci, kterým my muži obyčejně vůbec nerozumíme.
… se nám ženy v (skutečné) lásce snaží porozumnět a oddat daleko více, než my muži jim.
… když se žena mstí, žádný muž se jejím způsobům a „kreativitě“ nevyrovná.
… žena dodržuje poctivě dopravní předpisy - ovšem je tím často hrozbou plynulého dopravního provozu.
… (a trochu oklikou) že muž se rád hraje na to, že je silný – ovšem žena je vnitřně o hodně silnější a dokáže proto daleko víc než muž. Před tímto před ženami smekám.
… že z nějakého mě neznámého důvodu se více než tři ženy už nedokáží domluvit – i když to každá myslí dobře – a proto asi nikde nedojde k tomu, aby například někde ve světě fungoval ženský parlament (či jiná organizace), který by eliminoval bojechtivé muže - a svým tíhnutím k rodině a klidu zabezpečil (konečně) mír ve světě…

Juraj Kizák (44), šéfredaktor, manažer a spolumajitel exklusivního serveru a katalogu odkazů pro ženy, Babinet.cz.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#2 3. 6. 2007 19:45

majkafa
Host

Re: MF DNES 28.5.: Co víte o ženách naprosto přesně?

Juraj, to sa ti podarilo. Vieš, že máš pravdu? Vidím, že si pozorný čitateľ babinetu a študent ženských duší. pussa
Kaliku, díky.

Upravil(a) majkafa (3. 6. 2007 19:45)

#3 3. 6. 2007 19:51

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

to je hezké a docela pravdivé...

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 3. 6. 2007 19:55

x21365
Host

smilepussa

#5 5. 6. 2007 9:50

Levandule
♥♥-----

Smekám. Už dlouho jsem nečetla nic tak trefného. S tou plynulostí silničního provozu se pokusím něco udělat.......

Pokud údaje dostatečně dlouho mučíte, přiznají se. R.H.Coase

Není tady

#6 5. 6. 2007 11:42

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

tummenupp jo jo holky a pak že nás prý neznají vissla vystihli nás přesně - a já řidičák raději nepoužívám lol i když ho mám už víc jak deset let gloria

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí