29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Skoro nic. Ženská duše je pro mne stále „velkou neznámou“. Vždyť je přeci nepoznatelná… Nicméně, alespoň si to teď mám možnost ujasnit, jak je vlastně vidím. Začnu tím, že určitě jsou ženy daleko složitější než muži.
Myslím, že si mohu dovolit říct, že celkem přesně platí,…
… žena má daleko složitější vnitřní život, než muž.
… žena má alespoň 65 „ovládacích čudlíků“, s kterými denně zápasí a bojuje, aby byla sama se sebou – ale i s mužem kolem sebe – spokojena. Problém povětšinou je, že ani sama žena často neví, co který čudlík znamená –a jak jej má tedy sama nastavit, naladit. (Pozn: Muž nemá více než dva či tři jasně označené čudlíky.
… ženy jsou citlivé a vnímavé na věci, kterým my muži obyčejně vůbec nerozumíme.
… se nám ženy v (skutečné) lásce snaží porozumnět a oddat daleko více, než my muži jim.
… když se žena mstí, žádný muž se jejím způsobům a „kreativitě“ nevyrovná.
… žena dodržuje poctivě dopravní předpisy - ovšem je tím často hrozbou plynulého dopravního provozu.
… (a trochu oklikou) že muž se rád hraje na to, že je silný – ovšem žena je vnitřně o hodně silnější a dokáže proto daleko víc než muž. Před tímto před ženami smekám.
… že z nějakého mě neznámého důvodu se více než tři ženy už nedokáží domluvit – i když to každá myslí dobře – a proto asi nikde nedojde k tomu, aby například někde ve světě fungoval ženský parlament (či jiná organizace), který by eliminoval bojechtivé muže - a svým tíhnutím k rodině a klidu zabezpečil (konečně) mír ve světě…
Juraj Kizák (44), šéfredaktor, manažer a spolumajitel exklusivního serveru a katalogu odkazů pro ženy, Babinet.cz.
Není tady
Juraj, to sa ti podarilo. Vieš, že máš pravdu? Vidím, že si pozorný čitateľ babinetu a študent ženských duší.
Kaliku, díky.
Upravil(a) majkafa (3. 6. 2007 19:45)
to je hezké a docela pravdivé...
Není tady
Smekám. Už dlouho jsem nečetla nic tak trefného. S tou plynulostí silničního provozu se pokusím něco udělat.......
Není tady
jo jo holky a pak že nás prý neznají
vystihli nás přesně - a já řidičák raději nepoužívám
i když ho mám už víc jak deset let
Není tady