6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, máte tady někdo alergii na teatree olej? Měla jsem na bradě akne, pouila jsem na to teatree olej (večer) ráno kdy jsem se probudila, tak to byl děs.... bradu jsem měla rudou a hrozně svědila, pak začala mokvat, típalo to, svědilo Tohle se stalo v úterý, dneska je neděle - u to nesvědí, ale pořád se mi slupuje kůe a bradu mám o hodně tmaví ne ple na tváří, nepřechází to do stracena ale jsou jasně vidět hranice te barvy, nejde to moc ničím zakrýt. Nevíte co s tím, myslíte e se to zahojí a budu mít zase normální bradu? Jsem z toho u trochu zoufalá. Co by na to mohlo pomoct? Něčím si to natírat? Zatím pouivám jenom "hojící balzám".
Teatree olej jsem na akne zkusila několikrát i před tím, ale jetě nikdy se mi neprojevila taková reakce.
Není tady
I kdy u je moná pozdě (přítě vzít hned po projevu alergie) tak si vem práek na alergii zyrtec. To samé pouít nějakou antibiotikovou mast - ale nevím jestli je volně k prodeji nebo ji musí předepsat lékař.
Není tady
Teatree olej nám nesmí do baráku Byl nám doporučen jako hypoalergenní přípravek.Jetě e jsme s holkou vycepované a obě jsme ho otestovaly na předloktí.Během pár hodin jsme měly obě ruku jak struhadlo
Není tady
jj, struhadlo, to je přesně to co jsem měla na bradě (po těch puchýřích teda) u je to OK! (Po dvou týdnech!!) ale víckrát to zkouet nebudu. auuu Jen mi není jasné, proč se mi to objevilo a teď, před tím jsem teatree olej pouivala také a nic se nestalo, tak mě nenapadlo ho pokadé zkouet na předloktí.
Není tady
Alergická mast je Fenistil... pouívá na koní alergii, i po píchnutí hmyzem...Je volně prodejný, toté kapky Fenistil, které se dají pouít ke zmírnění příznaků...
Není tady
Teatree,jsem pouila taky jednou na pupínek na obličeji a skončila jsem na koním,..s alergie byl, takový zánět,s kterým jsem se léčila skoro měsíc...Take teatree u nikdy více!!!
Upravil(a) sisi21 (17. 6. 2007 21:58)
Není tady
Já to nemohu ani čuchat. Jednou jsem si chtěl ulahodit a koupila jsem krém s t.t.olejem. Doma mne to smrdělo tak, e jsem krém věnovala tomu, komu voněl.
Prostě mne to smrdí, z čeho mne vyplývá, e je to hnus. Prosim, neuráejte se ti, co ho milujete.
Není tady