Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 6. 2007 12:07

lila.k
♥------

alergie na teatree olej

Ahoj, máte tady někdo alergii na teatree olej? Měla jsem na bradě akne, použila jsem na to teatree olej (večer) ráno když jsem se probudila, tak to byl děs.... bradu jsem měla rudou a hrozně svědila, pak začala mokvat, štípalo to, svědilo grater Tohle se stalo v úterý, dneska je neděle - už to nesvědí, ale pořád se mi slupuje kůže a bradu mám o hodně tmavší než ple na tváří, nepřechází to do stracena ale jsou jasně vidět hranice te barvy, nejde to moc ničím zakrýt. Nevíte co s tím, myslíte že se to zahojí a budu mít zase normální bradu? Jsem  z toho už trochu zoufalá. Co by na to mohlo pomoct? Něčím si to natírat? Zatím použivám jenom "hojící balzám".
Teatree olej jsem na akne zkusila několikrát i před tím, ale ještě nikdy se mi neprojevila taková reakce. sjuk

Není tady

#2 3. 6. 2007 12:34

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: alergie na teatree olej

I když už je možná pozdě (příště vzít hned po projevu alergie) tak si vem prášek na alergii zyrtec. To samé použít nějakou antibiotikovou mast - ale nevím jestli je volně k prodeji nebo ji musí předepsat lékař.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#3 11. 6. 2007 18:53

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Teatree olej nám nesmí do baráku smile Byl nám doporučen jako hypoalergenní přípravek.Ještě že jsme s holkou vycepované a obě jsme ho otestovaly na předloktí.Během pár hodin jsme měly obě ruku jak struhadlo smile

Není tady

#4 14. 6. 2007 16:10

lila.k
♥------

jj, struhadlo, to je přesně to co jsem měla na bradě (po těch puchýřích teda) sjuk už je to OK! (Po dvou týdnech!!) ale víckrát to zkoušet nebudu. auuu Jen mi není jasné, proč se mi to objevilo až teď, před tím jsem teatree olej použivala také a nic se nestalo, tak mě nenapadlo ho pokaždé zkoušet na předloktí.

Není tady

#5 14. 6. 2007 17:34

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Alergická mast je Fenistil... používá na kožní alergii, i po píchnutí hmyzem...Je volně prodejný, totéž kapky Fenistil, které se dají použít ke zmírnění příznaků...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#6 17. 6. 2007 21:55

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Teatree,jsem použila taky jednou na pupínek na obličeji a skončila jsem na kožním,..s alergie byl, takový zánět,s kterým jsem se léčila skoro měsíc...Takže teatree už nikdy více!!!

Upravil(a) sisi21 (17. 6. 2007 21:58)

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#7 18. 6. 2007 12:45

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Já to nemohu ani čuchat. Jednou jsem si chtěl ulahodit a koupila jsem krém s t.t.olejem. Doma mne to smrdělo tak, že jsem krém věnovala tomu, komu voněl.
Prostě mne to smrdí, z čehož mne vyplývá, že je to hnus. Prosim, neurážejte se ti, co ho milujete.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí