21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Máte některá dobré zkuenosti s cestovkama?? Chci objednat dovču - nejlépe asi Bulharsko, letecky, nějaký lepí hotel se vím vudy, hlavně taky čisté moře, no prostě aby to bylo i pro děti..Snad nám to pomůe na ten ná ekzém s Adu.. Úplně stačí na 8dní max
Nemáte někdo dobrou zkuenost??? Díky
Není tady
Klaris - my máme velmi dobrou zkuenost s CK Alex - byli jsme s nima na Krétě a naopak patnou zkuenost s Blue Style - respektive ségře loni vyměnili hotel za jinej a horí a bez náhrady a naim letos posunuli odlet na Rhodos o 8,5 hodiny a takté bez náhrady
Není tady
BLUE napsal(a):
Klaris - my máme velmi dobrou zkuenost s CK Alex - byli jsme s nima na Krétě a naopak patnou zkuenost s Blue Style - respektive ségře loni vyměnili hotel za jinej a horí a bez náhrady a naim letos posunuli odlet na Rhodos o 8,5 hodiny a takté bez náhrady
to bych se asi po...
hlavně ten Blue Style jsem taky koukala, tak radi něco jinýho - dík za info
Není tady
My jezdíme nejradi s Firotourem. Bez problémů.
CK Azurreizen - děs, běs, něco jako Sunnydays, Bluestyle, nebo Eximtours. Nikdy víc.
http://www.recko.name/diskuze.php?idd=15 Tohle je teda diskuse o Řecku, ale v odráce cestovky určitě nějaké zkuenosti najde.
Tak hezkou dovolenou.
Není tady
My byli v Egyptě s Blue Stylem a super Jeliko kvůli patné organizace ze strany hotelu,pro nás a dalí dvě rodiny nezbyl pokoj v hotelu,mohli jsme si vybrat kterýkoliv jiný hotel a bylo jedno jak drahý,dokonce těm co neměli alll inclusive ho hned zaplatili. Take jsme si vybrali jeden z nejlepích a nejdraích hotelů v katalogu a byli jsme móóc spokojeni (na jednoho to bylo asi o 10.000 víc
)
A organizace na letiti byla taky skvělá oproti např. Eximu .....
Není tady
V Bulharsku jsme byli předloni s CK Ancora. Báli jsme se ze začátku, protoe měli krásný ceny, e to bude něco pofidérního, ale hezčí dovolenou jsme jetě neměli... Ubytování moc pěkné a sluby delegáta byly více jak na jedničku!!! Z destinací doporučuji Primorsko.
Není tady
Sunny days - loni jsme s nima byly na Rhodosu. Měli jsme odlétat v sobotu dopoledne - nakonec jsme z ČR odlétali v sobotu ve 22 hodin. Delegátka na místě naprosto nespolehlivá, nic nevěděla a ani na konzultační hodiny nepřila. Prostě jsme ji za celý týden pobytu viděli 1x. Zpátky jsme měli odlétat v sobotu nějak dopoledne (mělo to být bez přestupu) a nakonec jsme odlétali v neděli ve 2 hodiny ráno. Natěstí majitel hotelu byl na tuhle cestovku zvyklý, tak jsme jetě celou sobotu měli k dispozici pokoj a dokonce jsme jetě dostali i večeři i kdy s náma u počítáno nebylo. Take jsme v Praze měli být nějak v sobotu večer a nakonec jsme s jedním mezipřistáním přiletěli a v neděli ráno.
Asi opravdu záleí na zkuenostech, ale my se zařekli, e s nima ani po republice. Prostě hrůza a děs. Ale dovolená byla krásná. Blbá cestovka nám ji natěstí nezkazila!!!
Klaris, přeju Ti astný výběr!!!
Není tady
HOlky, my byli na svatebce s CK Alex v Řecku a taky nám byl posunut let, čekali jsme otrávený na letiti asi osm hodin. Hrůza. Ale za to ta cestovka nemůe. Jsou to charterové lety a tak se to můe stát. Letadlo prostě bylo jetě na Zakynthosu a byla bouřka, tak se to pozdrelo. Jasně e nás to tvalo, ale holt stát se to můe. Od té doby si říkám, e letět s miminkem taky musí být docela odvaha...
Není tady
No já bych nejradi letěla přímo z Pardubic, koukala jsem e do Bulharska max 2hodiny to bysme mohli zvládnout, autem se mi nechce , to mám strach e bude Adu řvát e nechce sedět
Není tady
Fischer nebo Firotour, jinak super je pro delsi cesty Rudolfreisen nebo TUI, ale musis s odletem do Nemecka
Není tady
tak my byli 2x v egyptě, 1. blue style, 2. exim - obojí bez problému, já pak byla jetě sama v turecku s firotourem a taky bez problému
Není tady
My sami jsme nikdy s ádnou cestovkou problém neměli, ale... vyskytl se problém s ubytováním u jiných lidí, co byli s námi a to s CK Sunny Days a s Eximem...
Není tady
Tak my létáme s Fischerem a ve bez problémů, jednou jsme jeli s Eximem a také to nebylo patné.
Není tady
my byli jednou na lyzich s Eximem a uz nikdy vic, prijeli jsme na pokoj a tam byl nekdo jinej ubytovanej, pruvodkyne neochotna, nakonec jsme si to museli vybehat sami...
Není tady
Proč ne se Sunny Days,my s touto CK byli 11x v Tunisku a 2x v Egyptě a nikdy ádný problém.
Není tady
Rozhodně nedoporučuji CK Retur z Břeclavi. Neochotná delegátka, ubytování, které jsme měli zaplacené 3 měsíce dopředu jsme měli horí, ne ti, kteří si platili last minute. Na letiti jsme čekali 7 hodin, delegátka nás tam nechala a zdrhla. Informace o naem odletu jsem si zháněli sami. Byli jsme ve Svatým Vlasu-moře hnusné, vude prano. Po této zkuenosti budu jetě hodně přemýlet, zda někdy pojedu znovu do Bulharska.
Není tady