29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, nedávno jste zde radily, že je dobrá dovolená na Šumavě když máte malé dítě.
Nemůžu to nikde najít veškeré odkazy a nebo přímo chaty.
Prosím napište mi nějaké chaty nebo odkazy kde se Vám to líbilo. Nejlépe kdyby byl i bazén.S malou bychom chtěli vyrazit na prodloužený víkend v létě, ale nevíme kam se podívat.
Díky
Není tady
teda mi jedeme taky,ale ted uz budou asi vśechny chaty plne na leto.......my to zarizovali pred dvema mesici a byli jsme radi ze jsme sehnali neco kde se nam libilo...a aby to nebylo zamluvene,take jedu s detmi a celou rodinkou....drzim palec,treba jeste neco najdete...
Není tady
Tak my jedeme taky na šumavu i s prckem , ale jedeme pod stan
,takže si nemusíme nic rezervovat
. Ten stan vždycky někde postavíme
Není tady
vy jedete s tri mesicnim prckem pod stan???teeeeeeeeeda smekam klobouk,bych si nelajzla
Není tady
jolka napsal(a):
vy jedete s tri mesicnim prckem pod stan???teeeeeeeeeda smekam klobouk,bych si nelajzla
No pojedeme až v srpnu takže malé už bude půl roku. To už bude v poho
Není tady
člověče, Sigi, já taky smekám, i když bude malé půl roku, já bych s Mikkou pod stan nejela ani teď, radši si zaplatím chatu, bála bych se, že ho zalehnem nebo něco, taky je potřeba mimi koupat, ohřívat jídlo a tak, no trempování s mimi je fakt docela šílené
Není tady
teda Sigi, ja bych taky pod stan nejela- jste fakt dobri, my byli www.apartmanySumava.com v Borove Lade, ubytovani super, kolem skvela mista na vylety a v okoli bajecne varili, muzu jen doporucit, ale cena je mozna trochu vyssi - jeli bychom hned, ale volno maji az koncem srpna...
Není tady
Adule napsal(a):
teda Sigi, ja bych taky pod stan nejela- jste fakt dobri, my byli www.apartmanySumava.com v Borove Lade, ubytovani super, kolem skvela mista na vylety a v okoli bajecne varili, muzu jen doporucit, ale cena je mozna trochu vyssi - jeli bychom hned, ale volno maji az koncem srpna...
No vidíš my taky jezdíme do Borové Lady , ale do kempu. Je asi 1 km od vesnice směrem na Horní Vltavici
Jsou tam pěkné suché záchodky a žádné sprchy
myjeme se pěkně ve Vltavě
Není tady
a to budeš ve Vltavě koupat i Aninku?
Není tady
alexxandra napsal(a):
a to budeš ve Vltavě koupat i Aninku?
Neboj to ne na tu máme lavorek a budeme ohřívat vodu
Není tady
Sigi, my vyrážíme v létě s Adamem na víkend na vodu. Bude mu už přes rok, ale klidně bych pod stan (ne na řeku) jela i s půlročním, myslím že je to úplně v pohodě.
Spát bude s náma ve spacáku, spojíme oba zipsem do jednoho velkého pytle. A prý se můžou mimouši koupat i 1x týdně, tak to v tý přírodě přežije, ne?
Není tady
Gia napsal(a):
Sigi, my vyrážíme v létě s Adamem na víkend na vodu. Bude mu už přes rok, ale klidně bych pod stan (ne na řeku) jela i s půlročním, myslím že je to úplně v pohodě.
Spát bude s náma ve spacáku, spojíme oba zipsem do jednoho velkého pytle. A prý se můžou mimouši koupat i 1x týdně, tak to v tý přírodě přežije, ne?
Ahojky Gio, no neboj my jsme s manžou v pohodě , ale okolí to nějak nemůže překousnout
Není tady
Sigi - chápu
Když u nás byla poprvé na návštěve pediatrička a šla kolem kajaku, který máme v předsíni, tak nám říkala, že máme jet na vodu, až mu bude rok, že jedna její pacientka jela už ve třech měsících.
Není tady
Gia napsal(a):
Sigi - chápu
Když u nás byla poprvé na návštěve pediatrička a šla kolem kajaku, který máme v předsíni, tak nám říkala, že máme jet na vodu, až mu bude rok, že jedna její pacientka jela už ve třech měsících.
to je teda dobrá, ve třech měsících bych na vodu teda určitě nejela a asi ani pod ten stan. Přeci jen půl roku a tři měsíce je u takového prcka dost velký rozdíl
Není tady
No, ona snad prý byla "vodní instruktorka" nebo něco takového, tak si byla jistá. A dítě to evidentně přežilo taky
Ale já bych to taky nedala. Mně se nechce moc ani na tu vodu, ale manžel je natěšený... Vzala jsem si muže vodáka, tak co bych chtěla, že...
Není tady
holky smekam pred vami, vubec si nedovedu predstavit, ze bych jela stanovat s prckem, pod stanem mi staci komari nebo zima (naposledy jsme stanovali v horskem kempu pod Marmoladou) a ja mela v lete jen normalni spacak a nedo minus buhvikolika a drkotala jsem zuby, ale aspon jsem nezaspala, kdyz jsme vyrazeli ve 4 rano...
Není tady
Porč ne? Náhodou je to docela zajímavé Když jsem byla minule tady: http://www.nadrybnikem.eu, tak byla vážně zábava toho prcka, jak vše zkoumá
Neříkám, že to bylo jednoduché, ale stálo to za to
Není tady