Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 21. 6. 2007 7:22

Eileen
♥♥♥----

Re: Vážne slová, určené majetným ľuďom.

commex napsal(a):

Jinak se ztotožňuji se Somaiou.......A samosebou s Vámi - většinou tady...V každém příspěvku je něco k přemýšlení.....

Je dobře,že se dokážeme takhle bavit a presentovat své názory,aniž bychom se museli za ně stydět....

tummenupp  Je hezké, že jsme  takto dokázali spolu diskutovat. hjarta
Jen si myslím, že to nikomu zas až tak moc nepřineslo. Jako asi všechny diskuze, kdy každá strana lpí na svém názoru.
Možná... že mi to přineslo rozšíření pochopení toho, jak to vnímá Světýlko.

Není tady

#102 21. 6. 2007 8:36

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Eillen,
diskuse probíhají proto, aby v každém z nás něco oslovily, probudily, vynesly na světlo. Střípky tak zapadají (zase v každém z nás) na své místo. Chce to čas, práci a trpělivost... všechno je, jak má být. Nelituj, co není dneska, může být zítra. smile

Upravil(a) Largo (21. 6. 2007 10:43)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#103 21. 6. 2007 9:36

Somaia
Host

Taky se s názorem Eileen na přínos diskuzí nestotožňuji. Od té doby, co jsem pocítila vnitřní tlak rozšířit svůj život o duchovní rozměr, skládám své poznatky jako puzzel, jsem vděčná ostatním, když dokážou do mé skládačky něco, co  tam zapadne, přidat a zamýšlím se nad tím, co tady čtu. Ne všechno se samozřejmě hodí a zapadá do mého obrazu, ale to přeci nevadí, konečnou analýzu a rozhodnutí stejně dělám jen já sama.
Eileen není to tady  jen hezké, ale i je to podnětné, ať už píše člověk, který na názorech lpí nebo jen ten kdo si je teprve tvoří.

#104 22. 6. 2007 21:13

commex
♥♥♥----
Místo: Ostrava

Eileen.......

Není to jen o tom,že bych měl dle něčího příspěvku přehodnotit své myšlení.....ale vyslechnu(nebo lépe přečtu) a myslím na to,co čtu...Něco mne vede k zamyšlení,něco zase ne...ale v každém případě vidím i názory odlišné od mých...A mohu nad sebou o to více přemýšlet.....
Taky bojuji sám se sebou a mé individualistické já je silnější,než obsah stránek Bible.....
Po přečtení spousty příspěvků tady,zjišťuji,že je na tom podobně jako já,další hromádka lidiček.....
Hned se mi lépe dýchá,když vidím,že něco,v čem se plácám,funguje stejně i u jiných lidiček..........
A v tom je tahle diskuse určitě přínosem.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí