6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak byjste se zachovali Vy? Včera přijel manel po 14 dnech z práce, e skočí na pivko. Neel pět hodin tak jsem se vydala do hospody také. Seděl tam u stolu s kamarádem a také se dvěma kamarádkami/známe se vichni-árlivost neřeím/ a pověděli mi e se to nedělá,dolízat za vlastním manelem , mám si udělat svůj program...atd
Nenechala jsem si ádnou mylenku pro sebe a ve jim z plna hrdla vyklopila. Jestli si myslí ,e já peru a vařím a volný čas bude trávit tímto způsobem. A tomu kolegovi, který má doma momentálně nemocnou enu s malým dítětem jsem řekla, e by snad měl pomáhat jí. Odpověděl ,e po práci prý má nárok na odpočinek , A já snad kdy chodím do práce nárok na zábavu nemám? jmenované mi také řekli e tak si nějaký svůj problem nemám řeit. Kdy mám volný večer tak jsem si naplánovala ho trávit s manelem no ne? Cestou domů mi vyčítal co e jsem si to dovolila, pokazila jsem jim večer.
Jak to řeíte Vy?
Není tady
Jednou se takhle můj mlaďásek vypravil k nám do hospody,e jako za chvíli je zpátky (to u moc neřeím,za chvíli řiká vdycky),nicméně v jednu ráno furt nic,nepsal,tak jsem se taky vypravila za nim. Seděl u forbesu,u něj nějakej mladej páreček,vichni zlitý a on jim něco vyprávěl. Tak jsem si jenom nasupeně stoupla za něj a čekala jestli si mě vimne. Vimli si ti prckové (bylo jim kolem 15,nechápu co tam dělali),začli dělat vyděený xichty,mladej se otočil a řekl,e u teda asi půjde. lehaly mi z očí blesky takovým způsobem,e ani necek. Pak sice říkal něco o tom,e neni malej harant,abych si pro něj chodila,ale já ho zasklila tim,e já moná malej harant jsem (jsem o 9 l et mladí),ale e se mu aspoň ozvu kdy někde jsem a protáhne se to a e rozhodně neháu "prachy do bedny". Je to troku o něčem jiném...
No kadopádně k tomu,e se do tebe pustili i ostatní:nic jim do toho není a přesně jak říká,proč bys měla být doma sama a nemoct si udělat program třeba s nima...
je to
Není tady
ja za manzelom do krcmy nechodi...jednak by sa mu to nepacilo, a teda ani mne, keby som niekam sla na pokec s kamoskou, a by prisiel robit sceny. Ale musi mi povedat, kedy asi pride, ja mu to hovorim tiez...
Není tady
Tady tohle vechno bych mu VAletto řekla, ale doma. Tam bych za ním za daných okolností prostě nela.
A pak bych mu udělala toté. ZA 14 dnů, a by v pátek přijel bych si nachystala svůj program . bez něj, jak ti radili a zapomněla se vrátit. A si taka uije...........stejně jako ty. U nás to pomohlo , věty typu Kde jste byli ? )měla jsem s sebou syna, li jsme na táborák a já mu o tom neřekla) měl jsem strach, mohlo se něco stát, co kdyby jsi se vybourala??? Skoro jsem volal tvojí matce!!!!!!! - jsem ignorovala, pak jsem mu řekla e tohle já mám 3x měsíčně a on se nikdy nevzruuje tak nevím proč já bych se měla vzruovat teď. Od té doby mi o sobě dává vědět pravidelně.
Jinak vcelku nechápu kamarádky, jak je nazývá, e reagovaly jak píe, chápu e ti řekly e se to nedělá, nechápu e tě tam nepozvaly, mohly třeba poslat sms a dorazí, nebo si pro tebe mmohl zaběhnout manel.........člověk nikdy neví jak se jedno pivo zvrtne, to chápu. Ale nechápat tomu e hcce mít večer s muem po 14 dnech to mě zaráí.
Upravil(a) Májajája (3. 6. 2007 8:25)
Není tady
Já si včera pro M taky dola do hospody .Teda spí dojela,ale on si mě zavolal,protoe pil a neměl se jak dostat domů .Ale přesto,e si mě zavolal,tak byl protivnej a hrůza.Nebýt mého odhodlání,e teď sa s ním opravdu hádat nebudu,tak nevím,nevím....
Take jestli jsi tam přila "nezvaně",tak se mu moc nediv,oni to nemaj rádi,asi si připadaj jak pod pantoflem.
Ale jinak-dneska má mobil u kdekdo,tak taky nechápu,proč nemůe napsat...
Pro manela bych do hospody nikdy nela, bylo by to pod moji úroveň, dělat mu stíhačku. A to tam chodíval často a vracel se k ránu. Nela bych pro něj, ani kdybych se měla ukousat. Teď si pro něj můe chodit jeho současná, ale ona to taky nedělá. Holky, nedělejte to, shazujete tím jen samy sebe, opravdu. Vyřiďte si to s ním doma a hlavně a vystřízliví.
Není tady
No, nezbyde Ti, abys, a zase přítě bude mu dva týdny z domova, ho uvítala mezi dveřmi slovy - minule jsi el pařit hned po návratu Ty a já se na Tebě těila, dneka mám chu vyrazit si z kopýtka zase já, take jdu na tah a vrátím se k ránu. No, můe mu to říct i jinak. Pokud po čtrnáctidenní absenci doma se mu chová takto, je něco v nepořádku. A mnohem účinnějí bude chovat se stejně, ne si pro něho jít. V tom se přidávám k ostatním, nela bych, ani kdyby se nevrátil v poledne. Ale la bych taky do světa, a by on byl doma. Aby věděl, jaké to je. Nepsalas, zda máte dítě. Pokud ano, nechala bych mu rozepráno, rozvařeno. Aby neměl čas Tě jít hledat...
Není tady
No po 14ti dnech odloučení byste snad měli být ten večer spolu ne? Nebo jít někam spolu. Ne jen on. Udělala bych to jako Kalupinka, la bych ven. Třeba jen do kina, to je fuk..Pokud by chtěl jít tedy se mnou, fajn, pokud by si el pak sám někam jinam, to u je na zamylení, e to mezi váma neklape. A do hospody bych pro něj v ivotě nela... ne kvůli němu, ale já bych se cítila blbě...
Není tady
Jéje, opět se mi potvrzuje, e nejlepí účinek má situace, kdy někdo někomu něco oplatí. Protoe vysvětlování, výčitky, domlouvání atd., fakt nemá sebemení význam. Dokud si to ten druhý nezkusí. Ono to rčení: sytý hladovému nevěří" nevzniklo jen tak.....
Není tady
Tercilo, to je pravda, jen ne ádné vysvětlování, nejdřív oplatit, a kdy se potom diví, pak teprve zkusit vysvětlit, proč....
Není tady
Já bych se k něčemu takovému nesníila, abych za ním chodila do hospody. Asi bych nebyla doma, a by se vrátil - la bych také mezi lidi - mezi své lidi
Není tady
Holky, to my jsem jednou udělaly se ségrou stranou věc , byli jsme na chalupě s manely a s mamkou a jejím druhem. Ten byl dost závislý na alkoholu, tak nás maminka prosila, a nai kluci moc nepijí a také druhovi nenalévají a proboha, a ho nezvou do hospody.
Jo, hoi slibovali, nebudou pít, nebudou zvát, nebudou nalívat. Nějak se to zvrhlo, sliby chyby a vichni tři odtáhli do nedaleké hospody. Take my jsme zamkly barák, vylezly se ségrou na půdu, odkud bylo vidět do oken hospody (bylo to fakt jen přes potok) a nelenily jsme si zjistit číslo do hospody.
Bylo slyet takový ten hospodský um ( na té terase na naí střee), take jsme tam zavolaly a přísným hlasem řekly hospodské, e má vyřídit vzkaz- pan Novák a Sovák- olamitě domů. Ta to vyřídila, ozval se příerný smích a řehot, my se ségrou jsme se válely smíchy.
No, hoi byli na smrt uraení (ani se jim nedivím) a za hodinu dorazili před zavřený barák. Spali v autech lotři jedni a dlouho byli natvaní, protoe přili v hospodě o reputaci. Od té doby tam ji večer neli, chlapi se jim smáli jetě moc dlouho a protoe jsme byli lufáci, tak se smáli s gustem.
Asi se to nedělá, ale zabralo to.
Není tady
mashanka napsal(a):
Já bych se k něčemu takovému nesníila, abych za ním chodila do hospody. Asi bych nebyla doma, a by se vrátil - la bych také mezi lidi - mezi své lidi
já taky ne - hanba by mě fackovala....
Není tady
a taky by se mi nelíbilo, kdyby si kamkoliv "doel" pro mne...
Není tady
Ale já nepřila pro něj ,já přila za nimi. A proč stíhačka, proč bych nemohla večer trávit tam kde manel? Co je na tom také jít ven?
Není tady
Valletto, ale kdy tě sebou manel nevzal a neřekl ti, abys za ním přila, navíc, kdy z toho nebyl ani moc odvázanej, tak to jsi se jako stíhačka chovala. Já tě chápu, e po delím odloučení jsi chtěla být s ním. Ale jít za chlapem do hospody, kdy ti o to neřekl, to se prostě nedělá. Výsledek jsi viděla sama.
Není tady
Manel mi vysvětlil, e chození do hospody je vlastně relax. Vdycky tam najde známého, s kterým můe popovídat. Zval mě mnohokrát, ale já hrozně nesnáím opilecké řeči o ničem, hrozný vzduch a randál. Pokadé mě rozbolela hlava, tak jsem společné návtěvy vzdala a u mě nevadí, e jde na dvě piva a přijde o půlnoci.
Není tady
Valletko, tak já si myslím, e hospoda je budova veřejně přístupná , tudí, proč bys tam nemohla jít, e jo. Tyto situace neznám, manel nikdy do hospody nechodil, ale asi pokud bych tam u vběhla za podobným účelem jako Ty - tak rozhodně dooost dobře oháknutá, upravená, moná i v mini, aby viděl, e jsem kadopádně lepí, ne ty, co tam s ním sedí . A kyselý xichtík v ádném případě, prosím!!! Vlastně - nějaký kolega z práce nebo přiblině starý soused z baráku by taky nebyl patný coby doprovod . To by ten Tvůj čuměl, viď? teda - kdybys tam takhle vela Ty, ne já .
Tak teď váněji; určitě si dejte doma kafčo a prober to s ním. Vysvětli mu svoje pocity a uvidí, e pokud je "normální", tak přistoupí na nějaké Tvoje konstruktivní návrhy a "u to neudělá". Drím palce.
Není tady
Valletta napsal(a):
Ale já nepřila pro něj ,já přila za nimi. A proč stíhačka, proč bych nemohla večer trávit tam kde manel? Co je na tom také jít ven?
... a to je právě to, co stíhačky nechápou a proto se staly stíhačkami....
Nic není na tom jít taky ven a nic není na tom, trávit čas tam kde manel, to je normální a běné, jene musejí to chtít oba a on to nechtěl, chtěl být s přáteli v hospodě a to je ten rozdíl a ty jsi to udělala přesně jako stíhačka - la jsi ho zkontrolovat, proč u nejde domů, kdy chtěl být s přáteli v hospodě. Protoe kdyby chtěl být s tebou doma, tak by ho nikdo nepřemluvil a el by domů.
Není tady
Holka, vdy ty jsi mu navíc, jak píe, zplna hrdla vyklopila něco před přáteli DOKONCE jinému chlapovi jsi vyčetla proč není s nemocnou manelkou, to se prostě opravdu nedělá!!! to je jejich soukromá věc!
Není tady
Modroočka napsal(a):
Valletto, ale kdy tě sebou manel nevzal a neřekl ti, abys za ním přila, navíc, kdy z toho nebyl ani moc odvázanej, tak to jsi se jako stíhačka chovala. Já tě chápu, e po delím odloučení jsi chtěla být s ním. Ale jít za chlapem do hospody, kdy ti o to neřekl, to se prostě nedělá. Výsledek jsi viděla sama.
Nevím proč by se to nemělo dělat. Navíc píe, e tam byli i jejich známí. To ona je něco méněceného, e by tam za ním nemohla jít, e ruí jejich společnost? Pokud se máte rádi, navíc 14 dní bez sebe, tak by mělo být normální, e by tě tam vzal sám od sebe, ev. necypoval, kdy ses tam objevila, ale naopak se tě měl zastat. Ovem já osobně bych mu předem napsala, e se za ním stavím - aspoň u nás to tak chodí, buď mě pozve přítel nebo se předem pozvu sama.
Není tady
Bety napsal(a):
Holka, vdy ty jsi mu navíc, jak píe, zplna hrdla vyklopila něco před přáteli DOKONCE jinému chlapovi jsi vyčetla proč není s nemocnou manelkou, to se prostě opravdu nedělá!!! to je jejich soukromá věc!
Ale ten chlap si taky nedělal servítky a jako první jí sdělil svůj negativní názor. Proč ona by si to měla nechat líbit? A ten její manel je hlupec, e se ji nezastal. Jediné v čem vidím Valetinu chybu, e se neohlásila dopředu.
Není tady
tak nevím jestli celé tohle vlákno je dalí legrace....???
Upravil(a) adra (4. 6. 2007 14:41)
Není tady
Nějak nevím, tímto bych se nezabývala......nechápu. Je dospělý, svéprávný a zodpovídá za své jednání...ne?
Není tady
Tedy v ivotě by mě nenapadlo si přijít manela vyzvednout do hospody, připadala bych si jako ílená stíhačka...to by mi prostě hrdost nedovolila. Ani si doma nijak zvlá nehlásíme kdy kdo přijde, nejsem malé děti. Jiná věc je, kdybychom měli dejme tomu něco domluveno a on místo toho kalil s kámoema v hospodě. Za to bych ho řádně sepsula, ale doma...
Není tady