6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kiriel - Ahoj, pierc do poštěváčku se dělá málo kdy, je to na nic a navíc hrozí riziko ztráty citlivosti, dělá se tzv.hood vertical - což je propíchnutí kůžičky nad klitorisem - v praxi to vypadá tak, že jedna část piercu leží na klitorisu a druhá část jde skrz kůži ven,hojí se úplně bez problémů, stačí dodržovat základní hygienu, z vlastní zkušenosti můžu tohle doporučit, je to hodně zajímavý na hraní . Jinak pro zajímavost ještě se dělá piercing Christina - tj.šperk těsně nad, na venušině pahorku, ale to je spíše pro ,,otrlejší,, protože je o to velká starost,hůř se to hojí a po nějaké době šperk stejně odroste, no a pak je ještě pierc stydkych pysků, ale to asi neni to co tě zajímalo. Tak good luck
Není tady
Tak to je super dekuji za tento nazor...takze hood verticla rikas jo?:)Tak ja se na to poptam a dekuji ti moc za nazor...a ty ho teda mas?
Není tady
jj, mam a je to supr, mam tam takovou malinkatou naušku (činku),takže nic brutálního:P , jinak teda mam i bradavky, ale to už se hojí podstatně dýl a hůř
Není tady
To jo bradavky jsem chtela tyka ,ale pry je to nebezpecne pred tim nez kojis ze by se pak mohli ucpat zlazy a tak..A prosim,te nemas fotku kde by jsi mi to ukazala??Zajimalo by me to hrozne:)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
selima aj ja mám piercing v bruchu!!!! je krásny a nebolel absolutne
posielam pusinku
Každý kdo se jen trochu zajímá o východní medicínu ví, že propichovat si místa na těle znamená přerušit důležité energetické dráhy. Např propíchnutý pupík může způsobit i neplodnost, popřípadě záněty močového měchýře atd. O tom, jestli je to krásné nebo ne bychom mohly polemizovat, ale o tom, že je to vyloženě hazardování se zdravím, polemizovat nebudu.
Není tady
:)tak to by me zajimalo kolika lidem se prihodilo to,ze by po propichnuti pupiku byli neplodny:)
Není tady
kiriel napsal(a):
:)tak to by me zajimalo kolika lidem se prihodilo to,ze by po propichnuti pupiku byli neplodny:)
Mě docela taky. A centra pro umělé oplodnění praskají ve švech.
Není tady
taky bych chtěl vidět tu fotku :-)))
Není tady
lueta napsal(a):
kiriel napsal(a):
Jasne vsechny tam jsou kuli piercingu v pupiku:)
Není tady
kiriel napsal(a):
lueta napsal(a):
kiriel napsal(a):
Jasne vsechny tam jsou kuli piercingu v pupiku:)
Nevím sice co je kuli , ale jistě to jen piercingem způsobeno není. Tak černobílé vidění nemám. Jen jsem si dovolila upozornit na tu odvrácenou stranu propichování těla.
Není tady
lueta napsal(a):
kiriel napsal(a):
lueta napsal(a):
Mě docela taky. A centra pro umělé oplodnění praskají ve švech.Jasne vsechny tam jsou kuli piercingu v pupiku:)
Nevím sice co je kuli , ale jistě to jen piercingem způsobeno není. Tak černobílé vidění nemám. Jen jsem si dovolila upozornit na tu odvrácenou stranu propichování těla.
Ja ti to neberu,ale dnes ma sperk v pupiku tolik holek ze kdyby to mohlo mit takove nasledky tak by to asi nebylo tak horke:)
Není tady
Já nevím, asi jsem nějaká divná, ale nechápu, co je na tom úžasného, dělat si do těla díry a pak půl roku řešit hnisání a záněty
Není tady
mashanka napsal(a):
Já nevím, asi jsem nějaká divná, ale nechápu, co je na tom úžasného, dělat si do těla díry a pak půl roku řešit hnisání a záněty
Tak to jsme na tom stejně - když jsem jednou viděla v reálu např. propíchnuté bradavky, běhal mi mráz po zádech. Představa, že se za ten kroužek něco nešikovně zachytne a trhne, je vskutku lákavá Pro mě je veškerý piercing (snad kromě drobného kamínku v nose nebo v pupíku - a to ještě jen za předpokladu, že dotyčná dívka vypadá dostatečně exoticky, aby se to k ní hodilo) odpudivý; kdyby přišel manžel s propíchnutým penisem, tak si snad radši pořídím na usínání orangutana... Tohle bych překousávala fakt hodně těžko
Není tady
A co vy takovyhle odpurci budete delat az prijde dcera s piercingem v pupiku?
Není tady
kiriel napsal(a):
A co vy takovyhle odpurci budete delat az prijde dcera s piercingem v pupiku?
Do 18 jsem to dceři striktně zakázala ( a doufala, že dostane rozum) teď už 18 má a jestli s piercingem přijde, tak holt je to její život a její zdraví. To se nedá nic dělat a každý jsme zodpovědný sám za sebe.
Není tady
Zdravím dámy, vím, že se jedná o starší diskuzi, o to spíš by mě ale zajímalo, jak jste s piercingy spokojené (pokud máte)? Nosíte stále stejné náušnice? Máte nějaké problémy nebo je vše v pohodě? Dost o piercingu uvažuji, hrozně se mi líbí ty všemožné náušnice (viz. https://www.piercing-factory.cz/cs/ ), ale ráda bych se na to podívala i z pohledu někoho, kdo má piercing už několik let. Díky
Není tady