29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tak se jdu zase radit. Včera jsme byli s malou na ortopedii ve třech týdnech a tam mi řekli, že kýčle má sice v pořádku, ale že papírová plena je málo. Tak mám balit do látkových na třikrát přeložených..Neníte jestli by to bylo učinné i tak, že bych třeba v noci balila do papírovek a na to dala ty látkové???
No a ještě jeden dotaz - nesetkaly jste se některá s tím, že se mimču udělala na krku taková tvrdá boulička - jen na jedné straně? Dr. říkal, že ji mám procvičovat a otáčet s ní po obou stranách, protože ona se točí spíš jen napravo, dokonce mluvil i něco o tom, aby se to nakonec nemuselo operovat
Není tady
Eweli napsal(a):
Ahoj holky, tak se jdu zase radit. Včera jsme byli s malou na ortopedii ve třech týdnech a tam mi řekli, že kýčle má sice v pořádku, ale že papírová plena je málo. Tak mám balit do látkových na třikrát přeložených..Nevíte jestli by to bylo učinné i tak, že bych třeba v noci balila do papírovek a na to dala ty látkové???
(
Já to tak taky dělala a kyčle jsme měli v pořádku.Na papírovou jsou dala látkovou a druhou látkovou složila do trojúhelníku,zabalila a zapnula do kalhotek.
Upravil(a) rogersova (2. 6. 2007 10:41)
Není tady
Mamča to s bráškou takhle dělala i přes den-z látkovek byl opruzenej,takže měl papírovku a na níještě dvě látkovky... Ale nakonec to dopadlo stejně tak,že dostal nejdřív dečku a pak i ty "kšíry".
A s boulí nevím,ale nemohl by to být třeba jen nějaký ztuhlý sval,jestli se ti točí jen na jednu stranu? I když to by ti asi nevyhrožovali operací. Určitě to nic nebude. Držim palečky.
Není tady
Ahojky, my jsme měli široké balení až do 6 měsíců, ale pořád lepší než dečka Taky jsem dávala papírovou a přes to dvě látkové na široko složené. Aby to drželo tak jsem přes to dávala sandra kalhotky, nebo tescu jsem koupila ortopedické kalhotky, stály kolem 50 kč a jsou na suché zipy, takže to drželo taky dobře, ju a přes to body
.
S bouličkou nevím ale držím palečky, by to nic bážného nebylo a stačilo to jen rozhýbat
Není tady
Taky jsme měli do půl roku široké balení, a dávala jsem to vždy na ty papírové plenky. I na ortopedii to měli názorně vyfocené na nástěnce. Nejdříve papírová a na to dvě látkové na třikrát složené..... A na to ortopedické kalhotkyjako I.lucililinka
Není tady
tak nám na kyčlích řekli pampersku, na to látkovku na široko, nic víc. Žádné kalhotky jí nedávám, chytnu to bodýčkem. Měl to tak i Tedík, s kyčlíkama nic neměl. Doktorka v poradně mi potvrdila, že to stačí...
Není tady
Eweli, pokud se malá točí na jednu stranu, střídej jí třeba spaní v postýlce, aby se na tebe musela natáčet pokaždé na jinou stranu, nebo vyzkoušej polohovací válečky.
Není tady
holky, měl někdo z vás na mimísovi tu ortopedickou dečku? Jak dlouho jste ji používaly? My ji vyfasovali minulý týden a malá je z ní nešťastná a já taky. Skoro se mi s těma roztaženejma packama nevejde do kočáru. Navíc se jí v tom špatně usíná, pořád se kroutí a snaží nožičky natáhnout... Tu dečku má mít ve dne v noci, ale já ji aspoň na 2 hodinky sundavám, aby se trochu protáhla... Myslíte, že to uškodí?
Není tady
Gábi, my s tím nemáme zkušenost, ale kámoška ano...Používali ji asi měsíc a pak už to bylo lepší. Ale víc nevím...
Není tady
Můžeš mí hodinu bez dečky. A vydrž to, pořád lepší než kdyby pak musela na operaci....
Není tady