29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chodíte někam na africký tanec? Chtěla bych začít, na http://afro.cz jsem našla jsem i dost lektorek, které mají pravidelné hodiny, ale nevím ke komu mám jít. Znáte některou co byste mi doporučily?
Není tady
ahoj
nemůžu ti poradit přesně na tvůj dotaz.
V obecné rovině ale doporučuji si zajít na nějaký kratší seminář s jakoukoliv lektorkou(lektorem) pro začátečníky a zjistíš, jestli ti sedne. U začátečníků je většinou důležité, aby ten lektor uměl dobře vysvětlovat a popisovat a nadchnout až pak až jestli je ten nejlepší mistr. A to jestli tě to baví, to poznáš sama.
Vyzkoušej a jak tam budeš, rovnou se těch lidí můžeš ptát, s kým mají jaké zkušenosti a tak... přeji moc krásných protančených dní.
Není tady