29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím pomoc,už nevím co s nima. Tlačí se mi ven už asi pět let,tři už mi skoro vylezly,ale občas mě hrooozně bolí a nechce se mi na to pořád brát nějaké prášky. Nevíte třeba o nějaký přírodní metodě,akupunkturním bodu nebo babský radě?Děkuju všem.
Není tady
Mě osobně nic nepomohlo..Já musela navštívit zubaře a chtě,nechtě, si je nechat postupně vytrhnout......Moudráky jsou svinstvo brrr,jen když si na to vzpomenu.....Třeba nékdo poradí líp,držím palce..
Není tady
Pěkný den Luizi,zuby moudrosti jsou důležité a k Tvému tělu patří.Pokud chceš mít pokoj,aby Tě nezlobily,tak si dej do pořádku orgány.Prochází tam dráhy:
horní osmičky-ledviny,ten.střevo,tři ohně,srdce,osrdečník,střední ucho,rameno,loketní kloub,dvanácterník
dolní osmičky-nedledvinky,ten.střevo,tři ohně srdce,osrdečník,stř.uchco,ileum(kyčelník),ramenní,loketní kloub,periferní nervy.
Pokud je potíž na některém z těchto orgánů,je to znát i na zubech.
Držím pěsti.
Nedávno jsi mi psala na poradnu,klidně se ozvi,pokud máš problém s něčím co souvisí se zuby.
Pěkný den Marta
Není tady
Tobě taky krásný den. Zuby mě zlobí jen proto,že ještě úplně nevylezly,jinak jsou naštěstí v pořádku.Trhat je rozhodně nechci,pokud to nebude nutný.Spíš jsem myslela něco na otupění toho "tlačení" se ven,budu moc ráda až budou konečně venku. Třeba nějakej pěknej příhodnej akupunkturní bodík
Co to jsou ty tři ohně prosím tě?
Měj se krásně a děkuji
Není tady
Tak to Ti moc držím pěsti,aby rychle vylezli....
Jinak třem ohňům patří meridián a jmenuje se meridián tří zářičů.
Pokud budeš chtít celý popsat,tak Ti to pošlu,ale abych to zkrátila,napíši jeho projevy.
Nahluchlost,pocity hučení v ušíchc,bolestivý zánět hrdla,pocení,poruchy termoregulace,oběhové potíže,poruchy funkce lymfatic.systému a oslabení imunity,alergie,zadržování tekutin a toxinů v organismu,otoky v průběhu dráhy,bolest vnějšího koutku oka,opuchnutí tváře v prostoru jařmové kosti,bolesti za uchem a na vnější straně ramene,v oblasti nadloktí a předloktí,neschopnost používat prsteníček.Mohou se objevit některé z těchto příznaků.Pozná se to i z hlediska psychciky,bývá přílišná starostlivost o druhé a blízké a nedostatek vstřícnosti ve společenských vztazích.Je to trochu složité...
Jinak pokud Tě zlobí zoubky,tak si mačkej tyto body:
pod středem lícních kostí ,potom na předním okraji kloubu dolní čelisti na úhlu dolní čelisti,to jako by jsi spojila ty dva před tím v tom kde se protnou je ten bod.Poslední bod je na hřbetu rukou,uprostřed mezi palcem a ukazovákem.Těžko se to vysvětluje,snad to zvládneš.
Držím pěsti.Měj se Marta
Není tady
Jsi zlatíčko,děkuji
Není tady
Luizi napsal(a):
Tobě taky krásný den. Zuby mě zlobí jen proto,že ještě úplně nevylezly,jinak jsou naštěstí v pořádku.Trhat je rozhodně nechci,pokud to nebude nutný.Spíš jsem myslela něco na otupění toho "tlačení" se ven,budu moc ráda až budou konečně venku. Třeba nějakej pěknej příhodnej akupunkturní bodík
Co to jsou ty tři ohně prosím tě?
Měj se krásně a děkuji
Prodava se takova vodicka na zoubky malych deti(miminek) a pry to pomaha,ale jak se jemnuji to nevim
Není tady
právě mám vytržený zub - třetí moudrák...a bylo to fakt "žužo"
Není tady