Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 6. 2007 13:35

eskyna
♥♥♥----

CENA ZA ZÁJEZD DO BULHARSKA-JE TO MOŽNÉ??

Tak po 12 letech se chceme vypravit celá rodinka na dovolenou. Hledám zájezd do Bulharska,ale zaskočila nás cena va , za 2 dospělí a 2 děti do 10 let letecky kolem 45 000?????? BEZ STRAVY! Je to možné,nebo jsem zaspala dobu dumbom ?? Kolik jste dali za zájezd vy? Prosím prosím

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#2 1. 6. 2007 13:40

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Re: CENA ZA ZÁJEZD DO BULHARSKA-JE TO MOŽNÉ??

To je nějaká blbost !

Já tam letím za 11tis smile vissla

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#3 1. 6. 2007 13:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ale záleží na tom, jakej standard si vybereš v ubytování.Určitě seženeš i za 100tis smile

Není tady

#4 1. 6. 2007 13:55

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Eskyno, je to bohužel v dnešní době normální cena a ještě patří k těm levnějším. Já mám Řecko pro 1 dospělého a 3 děti (počítáno jako 2 dospělý, 1 dítě + dítě na přistýlce), letecky, na 12 dnů, do apartmánu bez stravy za 38tis. (po internetové slevě).
Hold, doba se změnila a letištní taxy a palivové příplatky cenu leteckého zájezdu natahují klidně o dalších 10tis.

Není tady

#5 1. 6. 2007 13:56

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

To je nějaká blbost !

Ale jako 1 osoba ? .. krát 4 a jsi na 44tis.. gloria

Není tady

#6 1. 6. 2007 14:07

eskyna
♥♥♥----

Ach jo ,myslela jsem ,že Bulharsko je mnohem levnější než Řecko,Itálie atak. To raději asi pojedeme také do Řecka,když je to za stejnou cenu. Nechceme žádný luxus,jde nám hlavně o moře. Ta cena je za 2 hvězdičkový apartmán. Spala bych klidně na pláži pod stanem big_smile, jedinou podmínku jsem si dala to letadélko-autobusem by to nemusel vydržet žaludek .

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

Není tady

#7 1. 6. 2007 14:12

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Ela.. napsal(a):

Santala napsal(a):

To je nějaká blbost !

Ale jako 1 osoba ? .. krát 4 a jsi na 44tis.. gloria

To je jasný big_smile Ale, děti mají nějaké slevy ne ?
A já jsem to platila 2 měsíce dopředu.

Co počkat na last mimute ?

Není tady

#8 1. 6. 2007 16:46

Simon
♥♥♥♥---

a na jak dlouho to je, těch 45 tisíc?

Není tady

#9 4. 6. 2007 10:27

eskyna
♥♥♥----

Tak jsem byla naložená 3 dny na netu vissla a opravdu je last minute mnohem levnější. Skoro o 15000tis na celou rodinu. Tak jsem se rozhodla počkat na poslední chvíli a doufat , že v termínu co máme hlášenou dovolenou něco seženeme  wink .
Sice mě kamarádka straší,že pro 4 lidi last minute ubytování seženu horko těžko,no tak budu doufat,že se mýlí.......

Není tady

#10 22. 5. 2008 9:37

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Ela.. napsal(a):

Eskyno, je to bohužel v dnešní době normální cena a ještě patří k těm levnějším. Já mám Řecko pro 1 dospělého a 3 děti (počítáno jako 2 dospělý, 1 dítě + dítě na přistýlce), letecky, na 12 dnů, do apartmánu bez stravy za 38tis. (po internetové slevě).
Hold, doba se změnila a letištní taxy a palivové příplatky cenu leteckého zájezdu natahují klidně o dalších 10tis.

Jenže Řecko je jedna z nejdražších destinací (s mizernými službami). Ovšem i s tím Bulharskem mi to nepřijde přemrštěný. Záleží na období, ve kterém chtějí odletět, na službách, destinaci, vybavenosti hotelu. Navíc některé cestovky mají cenu zájezdu bez pojištění a letištních tax, tahle je má už třeba započítané v ceně.

Není tady

#11 22. 5. 2008 10:13

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Letecky na 10 dnů cca 8900...á osoba. To jsi vybrala na Bulharsko draze, to jsou ceny jiných zemí, jinak bežné pro rodiny nebo 3 lidy. Hledej akce, kde jsou slevy na děti, někde jsou jakože zadarmo. Ja mám tu smůlu, že nemám 2 dospělou osobu. Možná si začala hledat taky pozdě!
Stravy nelituj, já ji měla zaplacenou, ale nenapsali to na voucher, takže prd. Nakonec jsem byla ráda. Je tam tak výborná, že si koupíš na místě čerstvé a mnam! škoda nejít do restaurace a ještě to nesníte. Já tam byla ak před 4 -5 ti lety a za 5 leva..královské jídlo, v tom i pití. Pomorie. Kašli na Řecko, pro děti drahé. Velká palačinka...1 leva, atrakce...skákání na hradě, elektr.vozíčky...vše 1 leva a ne na 3 minuty jak u nás. Oblečení ...levné oproti nám, škoda nekoupit.
Hledej dál..já byla s Parkam....anebo Invia.  Na moře musím šetřit leta, tak hledám jenom "akce".

Není tady

#12 22. 5. 2008 17:57

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp kafe 0,4 až 0,5 leva! (lev = 16 až 17 Kč) to nekoupíš ani  u nás...

Strach je malá smrt...

Není tady

#13 2. 6. 2008 0:00

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

45 000 letecky za 4 lidi? To se mi na dnešní dobu nezdá drahé... Totiž v Bulharsku je levně jinak - třeba v restauracích a tak. Loni tam byli známí a chválili si jak služby, tak ceny...
Byli jsme tam letecky v roce 1996 za 31 000 s polopenzí a denně jsme tam dítku kupovali cokoliv, od jídla po hračky. Jeli jsme od CK Alexandria, spokojenost.
A plánujeme tento směr zase...
Jo ale dívám se, že naše informace nejsou aktuální big_smile - eskyna už má ponory do Černého moře nejspíš za sebou big_smile big_smile.

Není tady

#14 2. 6. 2008 12:01

eskyna
♥♥♥----

lol jo jo opravdu to máme zasebou. tummenupp Již jsem tu psala v jiném vlákně,jak to bylo super a některé potraviny dokonce levnější než u nás. Ale pravdou je,že jsme byli až po sezóně a ne na ostrovech,ale v Leptokárii. Jinak letos plánujeme dovču opět po sezóně,žádné přecpané pláže,klid a vše se zlevňuje(hadry,potraviny..) tummenupp tummenupp tummenupp

Upravil(a) eskyna (2. 6. 2008 12:02)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí