6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak po 12 letech se chceme vypravit celá rodinka na dovolenou. Hledám zájezd do Bulharska,ale zaskočila nás cena , za 2 dospělí a 2 děti do 10 let letecky kolem 45 000?????? BEZ STRAVY! Je to moné,nebo jsem zaspala dobu ?? Kolik jste dali za zájezd vy? Prosím prosím
Není tady
To je nějaká blbost !
Já tam letím za 11tis
Není tady
Ale záleí na tom, jakej standard si vybere v ubytování.Určitě seene i za 100tis
Není tady
Eskyno, je to bohuel v dnení době normální cena a jetě patří k těm levnějím. Já mám Řecko pro 1 dospělého a 3 děti (počítáno jako 2 dospělý, 1 dítě + dítě na přistýlce), letecky, na 12 dnů, do apartmánu bez stravy za 38tis. (po internetové slevě).
Hold, doba se změnila a letitní taxy a palivové příplatky cenu leteckého zájezdu natahují klidně o dalích 10tis.
Není tady
Santala napsal(a):
To je nějaká blbost !
Já tam letím za 11tis
Ale jako 1 osoba ? .. krát 4 a jsi na 44tis..
Není tady
Ach jo ,myslela jsem ,e Bulharsko je mnohem levnějí ne Řecko,Itálie atak. To raději asi pojedeme také do Řecka,kdy je to za stejnou cenu. Nechceme ádný luxus,jde nám hlavně o moře. Ta cena je za 2 hvězdičkový apartmán. Spala bych klidně na plái pod stanem , jedinou podmínku jsem si dala to letadélko-autobusem by to nemusel vydret aludek .
Není tady
Ela.. napsal(a):
Santala napsal(a):
To je nějaká blbost !
Já tam letím za 11tisAle jako 1 osoba ? .. krát 4 a jsi na 44tis..
To je jasný Ale, děti mají nějaké slevy ne ?
A já jsem to platila 2 měsíce dopředu.
Co počkat na last mimute ?
Není tady
a na jak dlouho to je, těch 45 tisíc?
Není tady
Tak jsem byla naloená 3 dny na netu a opravdu je last minute mnohem levnějí. Skoro o 15000tis na celou rodinu. Tak jsem se rozhodla počkat na poslední chvíli a doufat , e v termínu co máme hláenou dovolenou něco seeneme .
Sice mě kamarádka straí,e pro 4 lidi last minute ubytování seenu horko těko,no tak budu doufat,e se mýlí.......
Není tady
Ela.. napsal(a):
Eskyno, je to bohuel v dnení době normální cena a jetě patří k těm levnějím. Já mám Řecko pro 1 dospělého a 3 děti (počítáno jako 2 dospělý, 1 dítě + dítě na přistýlce), letecky, na 12 dnů, do apartmánu bez stravy za 38tis. (po internetové slevě).
Hold, doba se změnila a letitní taxy a palivové příplatky cenu leteckého zájezdu natahují klidně o dalích 10tis.
Jene Řecko je jedna z nejdraích destinací (s mizernými slubami). Ovem i s tím Bulharskem mi to nepřijde přemrtěný. Záleí na období, ve kterém chtějí odletět, na slubách, destinaci, vybavenosti hotelu. Navíc některé cestovky mají cenu zájezdu bez pojitění a letitních tax, tahle je má u třeba započítané v ceně.
Není tady
Letecky na 10 dnů cca 8900...á osoba. To jsi vybrala na Bulharsko draze, to jsou ceny jiných zemí, jinak bené pro rodiny nebo 3 lidy. Hledej akce, kde jsou slevy na děti, někde jsou jakoe zadarmo. Ja mám tu smůlu, e nemám 2 dospělou osobu. Moná si začala hledat taky pozdě!
Stravy nelituj, já ji měla zaplacenou, ale nenapsali to na voucher, take prd. Nakonec jsem byla ráda. Je tam tak výborná, e si koupí na místě čerstvé a mnam! koda nejít do restaurace a jetě to nesníte. Já tam byla ak před 4 -5 ti lety a za 5 leva..královské jídlo, v tom i pití. Pomorie. Kali na Řecko, pro děti drahé. Velká palačinka...1 leva, atrakce...skákání na hradě, elektr.vozíčky...ve 1 leva a ne na 3 minuty jak u nás. Oblečení ...levné oproti nám, koda nekoupit.
Hledej dál..já byla s Parkam....anebo Invia. Na moře musím etřit leta, tak hledám jenom "akce".
Není tady
kafe 0,4 a 0,5 leva! (lev = 16 a 17 Kč) to nekoupí ani u nás...
Není tady
45 000 letecky za 4 lidi? To se mi na dnení dobu nezdá drahé... Toti v Bulharsku je levně jinak - třeba v restauracích a tak. Loni tam byli známí a chválili si jak sluby, tak ceny...
Byli jsme tam letecky v roce 1996 za 31 000 s polopenzí a denně jsme tam dítku kupovali cokoliv, od jídla po hračky. Jeli jsme od CK Alexandria, spokojenost.
A plánujeme tento směr zase...
Jo ale dívám se, e nae informace nejsou aktuální - eskyna u má ponory do Černého moře nejspí za sebou .
Není tady
jo jo opravdu to máme zasebou. Ji jsem tu psala v jiném vlákně,jak to bylo super a některé potraviny dokonce levnějí ne u nás. Ale pravdou je,e jsme byli a po sezóně a ne na ostrovech,ale v Leptokárii. Jinak letos plánujeme dovču opět po sezóně,ádné přecpané pláe,klid a ve se zlevňuje(hadry,potraviny..)
Upravil(a) eskyna (2. 6. 2008 12:02)
Není tady