27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahojky polete nějaké typy jak se donutit cvičit? jsem lenoch od přírody, postavu nemám sice hroznou ale ráda bych jetě podpořila relativně zdravý jídelníček nějakým cvičením. horí je, e i kdy nejsem utahaná tak raděj sednu k pc a k cvičení se prostě "nedokopu" máte na to nějaký recept? jak získat chut do cvičení a ne odpočítávat minuty a cviky do konce?
Není tady
nejlepsi je jit cvicit mezi lidi,protoze kdyz uz tam prijdes tak to proste nevzdas... a doporucuji pilates ......................to je perfektni a takovy,ze si pritom clovek odpocine a na druhou stranu citi kazdy sval....je to dobre i na zada a na skracene svaly a na sformovani postavy..
Není tady
jolka.. díky za tip, ale musím tě zklamat, pilates do naeho města jetě nedoel a asi v dohledné době ani nedojde
Není tady
nexxi: Spollečně s MF Dnes se mi povedlo koupit DVDčko.... říkala jsem si, e se do toho stejně nedostanu..., tak jsem to z nadení jednou zkusila ... Předtím jsem si ani nedovedla představit, jak tajtrdlikuju v obyváku na koberci..., ale nějak se to poddalo a začalo mě to (hrome) i bavit
Musím uznat, e teď jsem byla nemocná, tak jsem 2 týdny stagnovala, ale plánuju se do toho znocu vpravit. Dobré je, e dříve, kdy jsem takhle cvičila, po dvou dnech jsem to zabalila. S tím Pilates je to ale jiné...
Není tady
Nexxi, nebo se zkus s někým domluvit - bude ti pak blbý, to pořád ruit... Já například chodím cvičit sama - 3x týdně. Z toho 2 týdně je mojí "motivací" sympatický cvičitel
Není tady
Mně hodně pomáhá hudba. Třeba jen tak běhat mě nebaví, ale kdy si do uí pustím nějakou dobrou hudbu do rytmu, tak to jde samo. Nebo jsem si nakoupila hromadu cvičení na DVD se cvičením a kdykoliv mám doma náladu a chu, tak se do toho pustím. A občas se mnou dokonce cvičí i drahá polovička, co mě docela překvapuje
Není tady
ahojky tak já u s tím taky troku hla, denně dojíím do sousední vsi na brigádu a jetě k tomu mi před nedávnem vnukla známá nápad udělat si po kole kurz policejního psovoda a tam je dobrá fyzička nezbytná,take se ted docela snaím
Není tady
nebo si kup oblečení které je o něco mení.. a to tě pak donutí do toho zformovat postavu.... jednu dobu sem byl docela hubený, váil sem 77 kg a měřil nějak 179 cm pak sem straně přibral....na 105 kg no a jeliko sem se do těch hadrů nevlezl, tak mě to donutilo začít zase cvičit, teď váím 79 a běhám cvičím a klouby si ničím né sranda...
mě to fakt pomolo, kdy sem viděl, e do toho nevlezu tak sem si řekl, e kdy u to mám, tak se do toho musím zase vlízt.....
Není tady
celtic dragon... já nemám právě nadváhu.. ale takovou divnou postavu s kterou nevím co dělat tak chcu zkusit cvičení.. mám hodně silný stehna, hubený ruky, lezou mi kyčelní kosti.. prostě taková neforemná..
Není tady
Já mám takovou cvičební pomůcku - něco jako jednoduchý kladkostroj na sedy-lehy a podobné cviky. Přikázala jsem si, e kdykoliv se budu dívat na TV a bude reklama, celou ji procvičím. Prostě spojit pasivitu s aktivitou.
Není tady
Prosím-dotaz:
Já na tom nejsem zle, ale nějak jsem zlenivěl, tak se chci zeptat-jak se k tomu zase dohrabat??-nechci upustit od toho dosavadního cvičení, jenom bych chtěl radu, jak se odreagovat od PC\TV,... A za druhé:dělám posilující cviky a po nich jsou bez protaení posilované svaly druhý den hodně bolavé, jak mám tedy protáhnout břicho, a popř nějaký dobrý typ na protaení těla? (děkuji za odpovědi)
Není tady
no já jsem se například přinutila tak, e jsme koukali s přítelem a kámoema jeden film a straně obdivovali jednu herečku, e má dokonalou postavu .. a byla jsem z toho taková smutnějí tak jsem se hned večer vzala a la jsem běhat (já mám 172cm 56 kilo), kadý mi říká, e jsem tíhlá a já ani nechci a tak zhubnout jen mi jde o pevnou postavu a to ta herečka měla!
take moje rada je, najděte si nějaký vzor a snate se k němu co nejvíce přiblíit: D chodím takto běhat dennodenně u 3 týdny tak snad mi to zůstane a co se týče změny stravy tak to jde samo .. protoe kdy u pro sebe něco uděláte je vám líto sníst chipsy .. pít colu .. kouřit ...
Není tady
Jenom samotné běhání ti k pevnějí postavě moc nepomůe. Spí bys měla začít posilovat.
Dorgald napsal(a):
no já jsem se například přinutila tak, e jsme koukali s přítelem a kámoema jeden film a straně obdivovali jednu herečku, e má dokonalou postavu .. a byla jsem z toho taková smutnějí tak jsem se hned večer vzala a la jsem běhat
(já mám 172cm 56 kilo), kadý mi říká, e jsem tíhlá a já ani nechci a tak zhubnout jen mi jde o pevnou postavu a to ta herečka měla!
take moje rada je, najděte si nějaký vzor a snate se k němu co nejvíce přiblíit: D chodím takto běhat dennodenně u 3 týdny tak snad mi to zůstane a co se týče změny stravy tak to jde samo .. protoe kdy u pro sebe něco uděláte je vám líto sníst chipsy .. pít colu .. kouřit ...
Není tady
Na sport nemám tip, ale lo by to jistě pouít. Můj mladí bratr si před maturitou vytiskl tenhle obrázek a vylepil na stěnu.
Upravil(a) Frantika kutová (24. 3. 2018 14:42)
Není tady
Mně teda vdycky pomáhali fotografie vymakaných lidí a nebo těch, kteří se radikálně změnili (foto před a po). Pak taky společné tréninky s kamarádkou, ale nakonec se přestěhovala
Není tady