27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,
je mi 23 let, měřím 174 cm a váím aktuálně 77 kg. Kdy jsem před 5ti lety začala chodit se svým přítelem, váila jsme 62 kg. Od té doby co jsme spolu začali bydlet (rok 2004) jsem nabrala na těch dneních 77 kg. Přítel mě nepodporuje, spí brzdí. Prostě mu vyhovuje jaká jsem, protoe se nemůu pěkně oblíknout, pořád se do něčeho schovávám. On je hrozný árlivec, take jakoukoli mou snahu zhubnout nikdy nepodpoří. Ne e by mi to zakazoval, ale pořád mě ujiuje v tom, e se mu líbím taková jaká jsem a kvůli komu chci tedy hubnout apod. No a přitom ve slabých chvilkách, kdy máme konflikt, tak mi nezapomene předhodit moji váhu a pekaté břicho - ale ne tak, e by mě shazoval, ale tak, e s tím nedokáu nic udělat. On hodně dobře vaří a s mou slabou vůlí je to rychlá cesta ke 100 kg. Za těch 5 let jsem postupně ztratila větinu svého zdravého sebevědomí, kdy se s někým bavím (s někým kdo vypadá dobře, a u je to chlap nebo enská) tak se nedokáu chovat normálně, pořád přemýlím co je na mě oklivé a nemůu se uvolnit. Kdy jsou vedra, chodím pořád v koili protoe tílka a trička jsou vechna opnutá a já vypadám jak buřtík. Nohy, ruce mám tíhlé, ale břicho a peky na zádech jsou katastrofa. Mám to dědičné.
Vzhledem k mé práci nemám monost chodit někam cvičit, take mi zbývá cvičit pouze večer doma a to jsem zase líná. Potřebuju nějakou podporu abych to dokázala. Stačilo by mi na těch 68 kg, take 9 kg dolů. Tak bych si sem ráda psala svoje úspěchy a neúspěchy abych neměla pocit, e jsem v tom vem sama. Pokud by se ke mně někdo připojil, budu moc ráda.
Chci příteli ukázat, e to dokáu a chtěla bych aby si mě zase začal váit a nebral mě jak oplácanou "hospodyňku".
Dnes jsem jedla:
snídaně: 3x knuspi plátek s florou light, 1x rajče, 1x bílá paprika.
pití - 2x zelený čaj (neslazený), 2dcl vody s psylliem, 1 dcl 100% dusu
Svačina: activia bílá sladká se paldovými pukanci (bio), 1x jablko
pití - 1x zelený čaj (nesl.), 4 dcl vody, 1 dcl 100% dusu
Oběd: 1x chlebíček (neodolala jsem)
Svačina: rajče
pití - 2dcl vody, 1x zelený čaj (nesl.)
Večer musím vydret nejíst. K večeri plánuju kolem 18:00 rajčata s mozarellou, 1x knuspi plátek.
Tak doufám, e se udrím a nebudu mejdit:-))
Není tady
Není to mnostvím jídla. Mám tentý problém, jím velmi málo a stejně nezhubnu. Se psem nachodím kilometry a na zahradě mám slunou fyzičku. Asi máme organismus, který zuitkuje naprosto ve a ukládá do zásob. Doktorka Kateřina radí jíst kadé dvě hodiny troku nízkokalorického jídla, organismus si zvykne a přestane ukládat do zásob. Musím to zkusit.
Není tady
no ja myslim ze to funguje,ale opravdu to chce malo a po dvou hodinach..ono je obcas tezke to dodrzet...jdu do mesta neco zaridit,tamdle na postu tamdle nakoupit a po trech hodinach pribehnu domu cela hladova a proste se normalne najim a uz zase mam spatny svedomi.....ja bych potrebovala taky zhubnout jenze jeste kojim tak proste jeste moc nemuzu
Není tady
Ahoj holky Máme tady diskuzi a jste vítané
Tak za námi pojďte do Jablíček
Píeme si o sobě a svých přáních, rodinkách, trápeních do http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8432 To co jíme vlastně jídelníček píeme do http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=12503 a Sluníčko taková nae maminka nás kadý týden chválí nebo taky ne
na naich pondělních úspěích http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8437
Není tady
Tak včera jsem se udrela a opravdu jsem si dala jen 2 rajčata s mozzarellou, 1x čaj, 2dcl červeného vína (to je chyba, stydím se).
Dnes ráno jsem měla 1x knuspi plátek, 150g těstovinového salátu (těstoviny, rajčata, papriky, unka). K tomu 2x čaj a 3 dcl vody + 1 dcl 100% dusu.
Asi je pravda,e to není o mnoství jídla, ale o tom, co se jí a jak často. Já obecně jím málo, ale protoe se také málo hýbu (celý den sedím v kanceláři, pak přijdu domu, poklidím a pratím s sebou k televizi a pak chrnět), tak se ta váha i tak zvedá. Kdy jsem se hýbala (chůze cca 5 km 3x týdně, + tanec) tak jsem jedla vechno moný, i večer a váha se drela na stejné hodnotě. No a teď - do práce jedu autem, z práce autem a pohyb ádný. Doma budu skákat přes vihadlo - prý to dost pomáhá na odbourání tuku + něco z kalanetiky na břicho. Snad budu mít pevnou vůli a dodrím to.
Kdy jsem včera vytáhla letní kalhoty, co jsem loni normálně oblékla, zjistila jsem, e je nedopnu tak o 5 cm. Bylo mi z toho dost hnusně. No a ráno jsem se prohlíela před zrcadlem a fakt je to děs, tělo mám jak sulc, při poskoku se mi vechno klepe, fuj.
Není tady
Souhlasím, jedla jsem na pomezí hladu, cvičila 2 hodiny denně- a přibírala!
Tak jsem si musela nějak oklamat tělo, prostě jsem začala jíst opravdu kadé 2 hodiny, jablko, graham, rajče atd, snídaně jsem měla klasické, oběe i večeře teplé, k tomu jsem omezila cvičení (u jsem měla dost vymakané svaly, nechtěla jsem být svaloka).
Tloustnutí se zastavilo, ale u jsem nezhubla. Drím se asi 2 roky na stejné váze, ale stačí pár dnů, kdy necvičím a zahřeím si a kila jdou nahoru. Podle různých chytrých rad se mi asi rozhodil metabolismus, pak i důsledkem věku zpomalil a k tomu mám rodové dispozice, take suma sumárum, jsem exkluzivní vorvaň , který by to ale chtěl zlepit.
Plaváním se hubne, co dělá velryba teda patně?
Upravil(a) Regina (5. 2. 2008 14:34)
Není tady
A věkem to jde nahoru samo, ve 20 stačilo týden nevečeřet a 3 kila byla dole!
Není tady
Regi, velryby plave ve studené vodě a ta je naopak na ukládání tuku tak akorát
........ tělo se bojí, aby mu nebyla kosa a tak spalování tuku nedovolííííííííííí ....
Není tady
My s Popelkou máme své zkuenosti studená voda je na aquaerobiku viď?
Není tady
No musím potvrdit, e hladovění nevede k ničemu. Dlouho to nikdo nevydrí a pak kdy se napapká, tak kilča jdou dvojnásob nahoru (jojo efekt).
Mě opravdu pomohlo, kdy jsem jedla kadé dvě hoďky, mení porce, více sachříků dopoledne a odpoledne zase spíe bílkoviny. Během měsíce, tenkrát jsem tím byla opravdu nadená, jsem dala dolů necelých pět kilo a to jsem přitom téměř ob den hřeila.
Pak bohuel mé pidi hříky li do óbr hříchů.
Není tady
Jo, sacharidy... já ujídím na blbým chlebu...a to jsou sacharidy i v pomerančích, já blbá jsem si myslela, e kdy si místo večeře dám jen pomeranč, tak budu hubnout
Není tady
Tak já se snaím od novoročního předsevzetí a nic moc. Asi to bude tím, e u leta nejím tučné a jím poměrně málo, hodně zeleniny a ovoce. Počítám kalorie a zatím ádný zázrak.
Není tady
Mám svou rovnici jistou: zpomalený metabolismus+výmluvy+lenost+únava.
Dokud to nenahradím soustavným pohybem a disciplínou, pořád bude na konci koblíek, ne sexy kočka.
Není tady
Ja mám tak pomalý metaoblizmús, e keď mi naposledy homeopat meral pulz , teda robil diagnostiku na zápästí, krútil hlavou... pýtam sa ho: "ČO je? Nie je tam tep? Som mŕtva?" A on: "Vám fungujú len emócie a hrubé črevo. No ale zatiaž na to fungujem, tak čo... Z vysokej koly mám overené pomocou zhruba rovnako vysokej a rovnako starej kamoky, e keď sme spolu strávili týdeň, cca rovnako jedli a cca rovnako sa hýbali, ona schudla a ja som pribrala.
Take aj ja som skontatovala, e namiesto chudnutia treba troku popohna metabolizmus - sviným pohybom, pálivým jedlami, smiechom, atď. A najlepie a najpríjemnejie spažuje kalórie a jouly sex...
Není tady