6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U nějkou dobu si píu přes seznamku s jedním klukem a máme se spolu poprvé setka. Můj problém je, e jsem jetě nikdy nebyla na rande a jeliko jsem hodně uzavřený člověk, tak mám z toho setkání trochu obavy.
Chtěla bych poradit jak se na takovém prvním rande chovat, aby to nebyl propadák?
Není tady
milá xcluso: chovej se úplně normálně a na nic si nehraj...tolik veobecná a "universální rada"
jinak ti moc a moc drím pěsti, mívám spí problém s tím prvním kontaktem, s tím úplně prvním kouknutím se do očí...po pěti minutách ztrácím ostych....ale přeít ten čas do prvního setkání je pro mě ukrutné...několikrát jsem kvuli tomu i první schuzky zruila....a pak litovala s tím "e u jsem to(setkání) a první kouknutí do očí mohla mít za sebou:-))
zvládne to, pak napi:-))
Není tady
Můete mi poradit jak dlouho by měla trvat první rande, aby to nebylo ani příli krátké ani moc dlouhé.
Není tady
xcluso napsal(a):
Můete mi poradit jak dlouho by měla trvat první rande, aby to nebylo ani příli krátké ani moc dlouhé.
Max 3 hodiny a nesedět spolu celý čas někde jako např. v restauraci, kavárně. Teď koukám, e u to má asi za sebou.
Není tady
Co je to za otazku "jak dlouho"?? Copak potrebujete na vsechno strojni tabulky s normovanyma clovekohodinama????
Ridte se svym vlastnim pocitem, mozke, sakrys Kdyz je mi s nekym dobre, a citim se fajn, budu kazdych 15 minut koukat na hodinky? Co je tohle za svet vokolo
Není tady
moná, e právě to "Jak dlouho" je tím ukazatelem, jak jemu je s námi a nám s ním. Nechá-li si ujet poslední spoj, nekouká-li na ty hodinky a nebude-li ty mít pocit, e to je dlouhý - pak je to asi ONO.
Drím palce, moc o tom nepřemýlej a nech se nést svým
Není tady
tak to já jsem se se svým přítelem taky seznámila na seznamce,no nebyla to ani seznamka jen jsme měly svoje fotky umístěný na stejnym webu. no a nák jsme si napsaly, pak jsme se ÚPLNOU NÁHODOU potkaly a byly spolu asi 10 hodin a pořád si jen povídaly. rande jsme si daly asi za 2 dny abyly spolu do 4 do rána no a ted u jsme spolu rok
Není tady
Já bych la na první rande na únikovou hru. Tam se aspoň vyhnete trapasu, kdy se nebudete mít o čem bavit, tomu trapnému tichu. Zkuste třeba vyzkouet jednu z únikovek do The Chamber. Kdy jsme li potom na vínečko jetě, jetě tak hodinu jsme měli hru jako společný téma a měli jsme se tak o čem bavit.
Není tady
Já bych la na první rande na únikovou hru... Kdy jsme li potom na vínečko jetě, jetě tak hodinu jsme měli hru jako společný téma a měli jsme se tak o čem bavit.
Jasně - a "Syn byl naprosto nadený, i manel," jak jsi nám nutně musela sdělit před tejdnem...
Není tady
No tak - úniková hra prostě....Na druhou. Pak to pokračuje únikem z manelství a mateřství randěním s podobně postienými. A manel i syn jsou nadení. A to je hezké, ne?
Není tady
No tak - úniková hra prostě...
Bych vechny tyhle reklamistky s potěením pozvala na nějakou takovou hru... akorát bych jim zatajila, e nikdy nemůou vyhrát
Není tady
Myslis, ze by sly?!?
Treba za uplatu?!?
Nebo PROC???
Pro zazitky, kt.nabizi konkurence?
Není tady
Nebo PROC???
Protoe "bych jim zatajila, e nikdy nemůou vyhrát"!!!
Není tady
super, tak stejkalka je 10 let v důchodu, chodí na první rande na únikovky a pak na vínečko a někdy tam vezme syna (můe mu být tak 40 ) a manela, případně přátelé..... jo a během čtyř měsíců zhubla 15 kilo, ale myslí si, e to bylo za 9 měsíců .... copak se jetě dozvíme?
Není tady
copak se jetě dozvíme?
No - e kdyby ses řídila jejíma radama, mohla bys mít tohle vechno taky...
(Jako v tom vtipu o tampónu.)
Není tady
muj názor je, e kdy spolu mají dva být, musí u i první rande být "ono"! take kdy tě to s tím člověkem napoprvý vůbec nebaví , těí se a u bude od něj, tak to nemá cenu..!
Není tady
Já bych la na první rande na únikovou hru
Je třeba myslet na to, e ádná úniková hra nenahradí absenci mozku. Take je třeba ho mít sebou - nejlépe ten vlastní.
Není tady