|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Kozmeticka chybka v Pravidlach:
10. Pravidla pro fotky.
Zadávání fotek do diskusních témat není zakázáno. Babinet však není vytvořen jako galerie fotek, ani jako fotobanka. Prosím respektujte to, milé babinekty, aby jste nezahlcovali fóra přehršlemi fotek, jelikož to stěžuje jiným uživatelům práci na fóru.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Kde jsou pravidla pro fotky? Mně se při kliknutí na Pravidla (v záhlaví) zobrazí jen 7 bodů... Chtěla jsem omrknout, kde se vzala ta pravopisná chybka (ztěžuje práci, ne stěžuje) - když už.
chci se jen zeptat, k blahopřání jsme vždy vkládali do zprávičky malý obrázek gif a teď se zobrazuje strááááášně veliký
co se stalo 
Tak teď je zase normální
asi to nic nebude 
Upravil(a) Blanka LBC (13. 10. 2007 11:44)
Není tady

Judita napsal(a):
Kde jsou pravidla pro fotky? Mně se při kliknutí na Pravidla (v záhlaví) zobrazí jen 7 bodů... Chtěla jsem omrknout, kde se vzala ta pravopisná chybka (ztěžuje práci, ne stěžuje) - když už.
Kromě Pravidel je tu ještě z historických důvodů Help (taky nahoře v menu), tam to nalezneš. Do budoucna to zjednodušíme.
Není tady

Oxi napsal(a):
Kozmeticka chybka v Pravidlach:
10. Pravidla pro fotky.
Zadávání fotek do diskusních témat není zakázáno. Babinet však není vytvořen jako galerie fotek, ani jako fotobanka. Prosím respektujte to, milé babinekty, aby jste nezahlcovali fóra přehršlemi fotek, jelikož to stěžuje jiným uživatelům práci na fóru.
Je to opravené, díky za upozornění. A jak koukám, je tam toho více, bude to chtít nějakého lingvistu... 
Není tady
Hlásím se jako lingvista, mám s korekturami jisté zkušenosti 

Judito, to by bylo skvělé! Potřebujeme především Pravidla a Help... A kolega Jura Ti za to vymyslí dáreček!
Není tady
Jirko, poslala jsem ti na mail můj mail. Pro mě je nejjednodušší dostat text ve Wordu a opatřit ho barevnými zásahy, aby zadavatel věděl, co přesně jsem změnila.

Judita napsal(a):
Jirko, poslala jsem ti na mail můj mail. Pro mě je nejjednodušší dostat text ve Wordu a opatřit ho barevnými zásahy, aby zadavatel věděl, co přesně jsem změnila.
Zlatá, pošlu Ti to. Díky! 
Není tady
Mám stejný problém jako Blanka LBC taky se mi zvětší obrazky a po chvilce se vrátí do normálu
Proč???

Není tady

Bertinka napsal(a):
Mám stejný problém jako Blanka LBC taky se mi zvětší obrazky a po chvilce se vrátí do normálu
Proč???
Ještě si Ti to stává?
Není tady
Zatím je vše v pořádku ,díky

Není tady
Ahoj.Může mi prosim nekdo poradit kde mam najit ty metry co maji skoro vsichni? Diiiky moc za radu.
Není tady
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady