|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
přesně to co markétě mi to dělá ted na stejným tématu....polykáte to?
Není tady
Díky, pište dál....
Není tady
a pořád to téma nejde otevřít...to stačí nahlásit jednou...ale když to stále nefunguje tak to mám připomenout?
Není tady
listuj po stranách zpět
Není tady
Prosím vás, zobrazuje se mi nahoře nad příspěvkama např: 4 user chatting
a je tam takové pázdné pole. nevím jak sem to tam dostala, a nevím jak se toho zbavit
Není tady

flower, zřejmě jsi kliknula na "test" v hlavní liště fór.... zrušíš to opětovným kliknutím na "test" 

Není tady
Ahojky Kaliku, bohuzel se mi nepodarilo idhlasit...
mUze byt chyba nekde u Vas? diky
Není tady

chyba je pravděpodobně u tebe. Já se odhlašuju normálně.
Není tady
Kaliku, prosim te, ja jsme tady nova a psala jsem prispevek, a napsala jsme ho uplne nekam jinam....Klikla jsem na to nahlasit a pak odeslala, pripevek se neulozil..ale pravdepodobne se nekam poslal. Nemuzes ho nekde vyhledat, prosim a poslat mi ho na mail? Byl docela dlouhej a nemam cas to cele psat znova. Bylo to v pravni diskuzi....
Moc dekuji
Martina
Není tady

snad vyřízeno 

Není tady

Miznú mi príspevky
. Jeden zmizol rovno ako som ho napísala, tak som ho len zopakovala, druhý, na Letnom sektání v Černošicích(ŽIvot po nevěře) dnes večer niekedy po Poletuche, mi zmizol v priebehu večera. Nebol nič mimoriadne, ani neslušné slová, ani navádzanie na zločin, ani na samovraždu...
Nerozumiem tomu. To som tu už persona non grata????
Není tady
Selimo, jak tohle můžeš vůbec napsat 

Čím to je nevím, ale KALik se na to jistě podívá 
Není tady
Kaliku jsi tu ..... prosimte nevis, jak se mi mohla behem pulhodky prepnout klavesnice .... jen na babinetu ... jinde ne .... dole na liste mam klavesnici CS v ostatnich dokumentech a programech mi to funguje normalne a tadz mi zmizely hacky carky otazniky ..... mam tu anglickou klavesnici ..... jak se mi sem vepchala netusim ....

Není tady
Tak už nic..... restartovala jsem tuhle pekelnou skříňku ..... nějak se jí to všechno zasukovalo ve střevech ...... 
Není tady

Ahoj, nemůžu nahrát obrázek pod jméno. Stahuji ve formátu "gif" a nechce to... 

Není tady
Nesmí být větší než 60 x 60 pixelů a 30720 bajtů (30 KB).
podívej se na velikost onoho gifu 
Není tady
Příspěvky se mi zobrazují 2 x !!!!!!! POMOC POMOC
Není tady
Tetomámo, to proto, že jsi zase dvakrát přihlášená!!! Odhlaš se, přihlaš se...
Jak ty to děláš....
Není tady
Přihlašovala jsem se jen jednou a stejně jsem tam byla přihlášená 2x. Díky za radu, už si to snad propříště budu pamatovat. 
Není tady
Napsala jsem odpoledne takový dlouhatánský příspěvek a on tu není!!!!!!
Není tady
No aspon sem jsem se propracovala. V diskuzích přihlášená jsem, ale na straně fora.babinet.cz ne. Nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu.
Není tady
Můžu se zeptat jaká je kapacita soukromých zpráv???? Totiž ve složce mám pouze dvě soukromé zprávy a holkám to hlásí, že mám plnou schránku....
Není tady
Žanet napsal(a):
Můžu se zeptat jaká je kapacita soukromých zpráv???? Totiž ve složce mám pouze dvě soukromé zprávy a holkám to hlásí, že mám plnou schránku....
a v odeslaných máš prázdno?
Není tady