|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

cilka napsal(a):
díky za zprávu
mělo by to v dohledné době přestat, pro jistotu spusť adware a nech si project full test. Jistoty není nikdy dost, vždyť víš
Cilko, promin, ale Bazalka umi ztezi PC zapnout a vypnout a Ty na ni jdes s Anti AdWarem ?
Vzdyt ona ani nevi, jak moc malo nadupanou masinu ma, jakou ma linku do netu, jaky balast nainstalovany na PC atd...
Není tady
Máš pravdu DA,jsem panna nepolíbená(aspoň,co se týče pc
)
Ale jinak,cilko,teď,při aktualizaci se mi taky objevilo to "error atd."
Já jsem teda si najela na seznam a zpátky sem,no snad jsem to moc nezkonila,ale mám domluvenýho nějakýho hošíka,kterej se mi na to podívá(mluvím o pc!!!!!!!!)
Bazalko, tuhle hlášku jsi měla zkopírovat a vložit sem, nebo pořídit screen a poslat.
tohle nemá nic společného s tvou dovedností, to je chyba, kterou se pokušíme opravit a proto musíme vědět, že se děje.
ale neboj, zaznamenala jsem ji také i další moderátor, tak je odeslaná. Pro příště, neváhej, není vše jen tebou.
Není tady
Vyskytla se chyba na porodních asistentká v tématu "umělinky a CAR" - nezobrazují se mi žádné příspěvky
- tak jak jsme se o tom už Cilko minulý týden na chatu bavily, myslím že jste to měli v tématu nevěra (prostě když kliknu na poslední stránku - aktuální příspěvky - zobrazí se mi jen čísla stránek, ale příspěvky žádné, pokud je tam chyba jako minule, tak by se tam mělo dat proklikat přes předchozí stránky
)
Není tady
jj, napravím... jak to jen půjde
Není tady

Nevím jestli to mám sem taky psát,ale na porod.asist se mi nezobrazují poslední příspěvky.....zobrazují se akorát ze 4.6 a dnešní ne a ne....
Není tady
ano, jistě to sem máš psát 
Zkus se odhlásit z babinetu (pomocí tlačítka odhlásit) a poté znovu přihlásit.
Není tady
Snažím se pročistit témata na Hledám kamarádku. Některý příspěvek se smaže když smažu původní ale snad každý druhý takto smazat nejde a často se mi tam objeví jenom okno rychlé odpovědi ale nemám možnost mazat.
Není tady
májo, něco jako prázdná stránka? Prosím okopíruj adresy a pošli Kalikovi.
Není tady

prosím,..stále mě chodí na meily zprávy..že jsem se přihlásila k odběru nových odpovědí....Nejsem si ,ale vědoma ,že bych si něco takového dala..Lze to zrušit???? Prosím....
Není tady
dole na stránce, nad okénkem rychlá odpověď - vlevo máš: Přihlásit k odběru příspěvků v tomto tématu. na to dyž klikneš, začnou ti chodit všechny nové příspěvky mailem - z toho tématu. Když to chceš zrušit, bude tam: odhlásit se z odběru zpráv, stačí na to kliknout 
Není tady

cilka napsal(a):
dole na stránce, nad okénkem rychlá odpověď - vlevo máš: Přihlásit k odběru příspěvků v tomto tématu. na to dyž klikneš, začnou ti chodit všechny nové příspěvky mailem - z toho tématu. Když to chceš zrušit, bude tam: odhlásit se z odběru zpráv, stačí na to kliknout
Jen doplnim Cilku, volba "Přihlásit k odběru příspěvků v tomto tématu" je automatická uz pri prvni odpovedi v daném tematu. Kdo si preje jen jednou reagovat a neceka odpoved, po odeslani zpravy je moznost se z tematu okamzite odhlasit volbou "odhlásit se z odběru zpráv"
DA
Není tady
není automatická
Není tady

cilka napsal(a):
není automatická
Cilko nehadej se, je automaticka. Odpovis, a jsi automaticka prihlasena k odberu. Nebo snad myslis, ze ze jsem takovy KRETEN, ze klikam na odkazy "Prihlasit k odberu..." aniz bych si to pamatoval ????? 

Není tady
odkud jsi nevím, jak to funguje vím
napiš dotaz adminovi
Není tady
Jelikož jsem už jaksi porodila , tak jsem si chtěla vymazat těhulkovský metřík v podpisu a nahradit ho novým, ale prostě se o to snažím už několik dní a nejde mi to. Vždycky mě to hodí na stránku s tímto odkazem :
Špatný HTTP_REFERER. Byli jste přesměrováni na tuto stránku z neautorizovaného zdroje. Pokud problém přetrvává, prosím ověřte, zda 'Base URL' je nastavená v Administrace/Options and a že jste navštívili fórum přes tuto adresu URL. Také ověřte, zda Váš prohlížeč nebo proxy server tyto hlavičky posílá správně. Více informací o kontrole HTTP_REFERER naleznete v dokumentaci k PunBB.
Vůbec nevím, co s tím ani v čem je problém. U prvních dvou metříků nebyl vůbec žádný problém, šlo to hladce, a teď chci vyměnit jeden za druhý, nebo aspoň zatím vymazat ten už neaktuální a prostě nejde mi to ani za nic.
Není tady
podám zprávu výše 
Není tady
Děkuji, děkuji, já už psala Kalikovi, ten mi odepsal, ať to hodím na moderátory, ať to vidí i Juraj, ale tam si toho nikdo nevšímá, a já budu těhule asi už napořád 

Není tady
neboj, poslala jsem to ještě výše, úplně nejvýše..... bohužel musíš čekat, to už neovlivním 
kalik s tím vážně nemůže nic udělat
Není tady

Cilko na umělinkách se nezobrazují poslední příspěvky...jen čísla stránek...zkusila jsem se odhlásit a přihlásit,ale nepomohlo to...
Upravil(a) Fool-pick (10. 6. 2007 12:23)
Není tady
Fool-pick napsal(a):
Cilko na umělinkách se nezobrazují poslední příspěvky...jen čísla stránek...zkusila jsem se odhlásit a přihlásit,ale nepomohlo to...
I v kuchyňce je problém, když si dám zobrazit poslední příspěvky, tak v kuchyňce se otevře prázdná stránka.
Není tady
ano, to je problém, který se snažíme řešit, právě proto dochází ke změnám
děkuju za upozornění
Není tady
Co se to pls děje? Přeskakujou mi písmena...nebo jak to říct, chvíli je text jak pro poloslepý staříky a chvíli zas, jak pro Bystrozrakýho - takový blechy....
Není tady