Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 5. 2007 8:05

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Uděláme pořádek v pohádkách

Tohle jsem dneska četla na netu a pro ty, co přehlídli, kopíruji. Přijít o toto počteníčko by bylo škoda vissla:

Tinky Winky z Teletubbies je fialová postavička s trojúhelníkovou anténkou na hlavě a nosí červenou kabelku, z čehož polská konzervativní politička Ewa Sowinska usoudila, že je gay a celou vážnou situaci nechá posoudit psychologům z polského úřadu na ochranu práv a dětí, kterému šéfuje. Poláci už mají evidentně vše podružné (ekonomiku a tak podobně) vyřešeno a došlo tedy na probírání opravdových problémů. Přiznejme si, že nás to čeká taky a budeme mít starostí až nad hlavu.

Ve společných domácnostech nám žijí (neregistrovaně!) podivné figury, jako třeba sedm trpaslíků (Šmudla je jasný!), v pařezové chaloupce Křemílek a Vochomůrka, v klobouku pak Bob a Bobek. A co ti kutilové Pat a Mat? Životem se společně podezřele potácejí Dlouhý, Široký a Bystrozraký, Mach a Šebestová by byli v pořádku (alespoň zatím), ale otazníky se vznášejí nad Horáčkem a Pažoutem.

Spoustu práce budou mít psychologové s Rychlými šípy, v nichž Červenáček sice nenosí červenou kabelku, ale čepičku stejné barvy, která mu na mužnosti zrovna nepřidá. Smolíček Pacholíček žije v jedné domácnosti s jelenem (!) a také tohle bude třeba uvést na pravou míru v souladu s opravdovým životem. Na to už recept máme. Pachole se zdráhá se otevřít jezinkám (sociální pracovnice), ale nakonec podlehne jejich žadonění. Když pak jezinky pacholíka unesou do azylového domku ukáže se, že žádný Smolíček a tím méně Pacholíček neexistují a že se za tuto osobu vydával Děd Vševěd, který zmátl jezinky tím, že byl v dupačkách a obličej mu stínil klobouček. Jak tahle pohádka dopadne ještě nevíme, musíme počkat na život.

Pro začátek vyhoďme všechny červené kabelky. (Aspoň chlapi!)

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#2 30. 5. 2007 8:50

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Re: Uděláme pořádek v pohádkách

Hezké. Opravdu nevím, nad čím se ještě zamyslet. Ještěže v Polsku mají opravdu všechno "v cajku" a zbývá jim čas zabývat se takovými stupiditami. Dvouleté dítě nemá ani ponětí co je gay a starší, které začíná mít trochu ponětí o životě, se na to nedívá.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#3 30. 5. 2007 8:54

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Pokud se u Horáčka a Pažouta začne řešit jejich případná homosexualita, tak by se mělo vzít v úvahu, že Machovi a Šebestové ještě nebylo 15 let, tudíž i oni jdou proti naším současným zákonům.  A co Káa a Škubánek? Zrovna nedávno se dcera chodící do 7. třídy učila v rodinné výchově o zoofylii a chtěla to vysvětlit.
V Polsku už to opravdu v některých věcech přehánějí. Nemám ráda takový šourání v ničem.

Iveta X

Není tady

#4 30. 5. 2007 9:06

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

To by mě zajímalo, jak je na tom hmyz? Třeba takovej Brouk Pytlík? Toho taky "jak tě živo" nikdo s partnerkou neviděl... A vůbec, může být brouk, nebo bezpohlavní Teletubbies gay? Taky se "naváželi" do medvídka Pú... lol Jéžiš, takový problémy, kdyby jsme řešili a žádný jiný neměli, to by bylo na světě krásně! stolt lol

Není tady

#5 30. 5. 2007 9:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A co nezletilí vrazi Jeníček a Mařenka, kteří bez zábran brutálně upálili stařenku v peci?
Myslivec, který zabil vlka proti všem pravidlům myslivosti?
Sebepoškozující praktiky Popelčiných sester, které si sekají prsty u nohou, aby obuly střevíček (že by maskovaná anorexie?)?
Paleček, trápící chudáka vola, když mu vleze do ucha?

Ale dobro vždycky zvítězí - na způsobu nezáleží.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#6 30. 5. 2007 9:23

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bacha chtěj probírat i Bolka a lolka!!!!!!!

Není tady

#7 30. 5. 2007 9:42

briza3
♥♥♥♥---

Děkuji, docela jsem se zasmála.

Není tady

#8 30. 5. 2007 10:41

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Holky lollollolfuckyoufuckyoufuckyou

Není tady

#9 30. 5. 2007 10:57

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No a co takové týrání dětí a následný pokus o vraždu v případě chudinky Sněhurky, vybíjení ohrožených živočišných druhů - taková devítihlavá saň je asi poměrně vzácná :-)

Není tady

#10 30. 5. 2007 11:47

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

tak to nemá chybu tummenupp , měli bychom s tím něco dělat, nebo nám ty pohádkové postavičky zkazí děti lol lol lol

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#11 30. 5. 2007 12:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak mě ještě napadá - mohla by být Maruščina macecha obviněna z kuplířství, když ji posílá do lesa ke dvanácti chlapům?
A maminka Karkulky z nedostatečné péče o dítě (samo v nebezpečném lese)?

Není tady

#12 30. 5. 2007 12:12

Svas
♥♥♥♥♥--

A co princezna Lada v myším kožíšku? Myslím, že ochránci zvířat už sepisují petici.

Není tady

#13 30. 5. 2007 12:18

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Za princeznu Ladu se postaví Sdružení deratizérů.

Iveta X

Není tady

#14 30. 5. 2007 12:28

Svas
♥♥♥♥♥--

Vida, tak jedna pohádka vyřešena. Ale co ten zbytek? Jiřík zabil hada a snědl, aby rozuměl řeči zvířat. Určitě byl chráněnej - ten had. Co takový Hrnečku vař? Znečišování životního prostředí kaší.

Není tady

#15 30. 5. 2007 19:04

Achlia
♥♥♥♥---

Fond ohrožených dětí bych poslala do lesa Řáholce. Chudák Cipísek, žije tam v jeskyňce a jistě je ohrožen jeho vývoj v nevyhovujících hygienických podmínkách.
Manka a Rumcajs se jeví jako nezodpovědní. A vůbec - kdo ví, jestli Rumcajs odvádí daně.
Taky babička s dědečkem nezvládli výchovu Budulínka. Nestačí, že ho živí pouze hrachovou kaší , ale také ho opustí a jdou si do města a nechají ho napospas lišce.
Steličko, teď vážně. Taky se mi někdy situace odehrávající kolem nás zdají jako asociace k pohádkám a neskutečným příběhu. Bohužel všechny ale nemají šastný konec.

Není tady

#16 31. 5. 2007 8:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Takhle je to sranda a celkem se bavíme - ale naskakuje mi vyrážka v okamžiku, kdy si uvědomím, že se nějaký "génius" toužící po zviditelnění, toho chytne a bude se řešit ohrožení dětiček i u nás http://fora.babinet.cz/img/smilies/skurt.gif. Oni blbci jsou celosvětová záležitost a takový, který nemá na nic užitečnějšího, to může považovat za báječný způsob, kterak projevit činnost.

Není tady

#17 31. 5. 2007 18:53

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně gayové nevadí a jestli je gay i Tinky Winky, tak a. Je roztomilej i jako gay. No jo, no, ti Poláci. Jen tak mimochodem, co jejich Bolek a Lolek? To je polský seriál a ono jsou taky pořád spolu. Nejsou třeba taky gayové? A i kdyby, co na tom. I gay je člověk. (nebo pohádková postavička)

Upravil(a) Modroočka (31. 5. 2007 18:53)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#18 1. 6. 2007 10:18

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Modroočko já si vždycky myslela, že Lolek a Bolek jsou bratři...pravda, ve věku, kdy mě to zajímalo jsem o možnosti, že by to mohli být..ehm..partneři netušila :-)).

Není tady

#19 16. 11. 2012 12:49

Omnyse
♥------

Hezká debata, vždy mě jako gayové přišli Křemílek a Vochomůrka, dva dospělí pánové v jedné chaloupce, kdy se o sebe vzájemně a láskyplně starají, zašívají si kalhoty a tráví společně krásné chvilky.
Dalším naprosto kouzelným párem jsou Pat a Mat, oba nešikovní řemeslníci snažící se zútulnit svůj domeček.

Chybí mi taková pohádka o dvou děvčátkách, ale třeba se dočkám. wink

Není tady

#20 16. 11. 2012 13:05

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Já bych ty pohádky na lehkou váhu nebrala: když jsou děti už od dětství vystavovány takovému působení, nemá to v naší společnosti takhle vypadat dumbom

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#21 16. 11. 2012 13:31

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Musím říct, že po dlouhé době jsem se zase s chutí zasmála lol Díky za obnovu starého zapomenutého vlákna tummenupp

Není tady

#22 20. 12. 2012 8:36

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

lol

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí