18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tohle jsem dneska četla na netu a pro ty, co přehlídli, kopíruji. Přijít o toto počteníčko by bylo koda :
Tinky Winky z Teletubbies je fialová postavička s trojúhelníkovou anténkou na hlavě a nosí červenou kabelku, z čeho polská konzervativní politička Ewa Sowinska usoudila, e je gay a celou vánou situaci nechá posoudit psychologům z polského úřadu na ochranu práv a dětí, kterému éfuje. Poláci u mají evidentně ve podruné (ekonomiku a tak podobně) vyřeeno a dolo tedy na probírání opravdových problémů. Přiznejme si, e nás to čeká taky a budeme mít starostí a nad hlavu.
Ve společných domácnostech nám ijí (neregistrovaně!) podivné figury, jako třeba sedm trpaslíků (mudla je jasný!), v pařezové chaloupce Křemílek a Vochomůrka, v klobouku pak Bob a Bobek. A co ti kutilové Pat a Mat? ivotem se společně podezřele potácejí Dlouhý, iroký a Bystrozraký, Mach a ebestová by byli v pořádku (alespoň zatím), ale otazníky se vznáejí nad Horáčkem a Paoutem.
Spoustu práce budou mít psychologové s Rychlými ípy, v nich Červenáček sice nenosí červenou kabelku, ale čepičku stejné barvy, která mu na munosti zrovna nepřidá. Smolíček Pacholíček ije v jedné domácnosti s jelenem (!) a také tohle bude třeba uvést na pravou míru v souladu s opravdovým ivotem. Na to u recept máme. Pachole se zdráhá se otevřít jezinkám (sociální pracovnice), ale nakonec podlehne jejich adonění. Kdy pak jezinky pacholíka unesou do azylového domku ukáe se, e ádný Smolíček a tím méně Pacholíček neexistují a e se za tuto osobu vydával Děd Vevěd, který zmátl jezinky tím, e byl v dupačkách a obličej mu stínil klobouček. Jak tahle pohádka dopadne jetě nevíme, musíme počkat na ivot.
Pro začátek vyhoďme vechny červené kabelky. (Aspoň chlapi!)
Není tady
Hezké. Opravdu nevím, nad čím se jetě zamyslet. Jetěe v Polsku mají opravdu vechno "v cajku" a zbývá jim čas zabývat se takovými stupiditami. Dvouleté dítě nemá ani ponětí co je gay a starí, které začíná mít trochu ponětí o ivotě, se na to nedívá.
Není tady
Pokud se u Horáčka a Paouta začne řeit jejich případná homosexualita, tak by se mělo vzít v úvahu, e Machovi a ebestové jetě nebylo 15 let, tudí i oni jdou proti naím současným zákonům. A co Káa a kubánek? Zrovna nedávno se dcera chodící do 7. třídy učila v rodinné výchově o zoofylii a chtěla to vysvětlit.
V Polsku u to opravdu v některých věcech přehánějí. Nemám ráda takový ourání v ničem.
Není tady
To by mě zajímalo, jak je na tom hmyz? Třeba takovej Brouk Pytlík? Toho taky "jak tě ivo" nikdo s partnerkou neviděl... A vůbec, můe být brouk, nebo bezpohlavní Teletubbies gay? Taky se "naváeli" do medvídka Pú... Jéi, takový problémy, kdyby jsme řeili a ádný jiný neměli, to by bylo na světě krásně!
Není tady
A co nezletilí vrazi Jeníček a Mařenka, kteří bez zábran brutálně upálili stařenku v peci?
Myslivec, který zabil vlka proti vem pravidlům myslivosti?
Sebepokozující praktiky Popelčiných sester, které si sekají prsty u nohou, aby obuly střevíček (e by maskovaná anorexie?)?
Paleček, trápící chudáka vola, kdy mu vleze do ucha?
Ale dobro vdycky zvítězí - na způsobu nezáleí.
Není tady
Děkuji, docela jsem se zasmála.
Není tady
Holky
Není tady
Tak mě jetě napadá - mohla by být Maručina macecha obviněna z kuplířství, kdy ji posílá do lesa ke dvanácti chlapům?
A maminka Karkulky z nedostatečné péče o dítě (samo v nebezpečném lese)?
Není tady
A co princezna Lada v myím koíku? Myslím, e ochránci zvířat u sepisují petici.
Není tady
Za princeznu Ladu se postaví Sdruení deratizérů.
Není tady
Vida, tak jedna pohádka vyřeena. Ale co ten zbytek? Jiřík zabil hada a snědl, aby rozuměl řeči zvířat. Určitě byl chráněnej - ten had. Co takový Hrnečku vař? Znečiování ivotního prostředí kaí.
Není tady
Fond ohroených dětí bych poslala do lesa Řáholce. Chudák Cipísek, ije tam v jeskyňce a jistě je ohroen jeho vývoj v nevyhovujících hygienických podmínkách.
Manka a Rumcajs se jeví jako nezodpovědní. A vůbec - kdo ví, jestli Rumcajs odvádí daně.
Taky babička s dědečkem nezvládli výchovu Budulínka. Nestačí, e ho iví pouze hrachovou kaí , ale také ho opustí a jdou si do města a nechají ho napospas lice.
Steličko, teď váně. Taky se mi někdy situace odehrávající kolem nás zdají jako asociace k pohádkám a neskutečným příběhu. Bohuel vechny ale nemají astný konec.
Není tady
Takhle je to sranda a celkem se bavíme - ale naskakuje mi vyráka v okamiku, kdy si uvědomím, e se nějaký "génius" touící po zviditelnění, toho chytne a bude se řeit ohroení dětiček i u nás . Oni blbci jsou celosvětová záleitost a takový, který nemá na nic uitečnějího, to můe povaovat za báječný způsob, kterak projevit činnost.
Není tady
Mně gayové nevadí a jestli je gay i Tinky Winky, tak a. Je roztomilej i jako gay. No jo, no, ti Poláci. Jen tak mimochodem, co jejich Bolek a Lolek? To je polský seriál a ono jsou taky pořád spolu. Nejsou třeba taky gayové? A i kdyby, co na tom. I gay je člověk. (nebo pohádková postavička)
Upravil(a) Modroočka (31. 5. 2007 18:53)
Není tady
Hezká debata, vdy mě jako gayové přili Křemílek a Vochomůrka, dva dospělí pánové v jedné chaloupce, kdy se o sebe vzájemně a láskyplně starají, zaívají si kalhoty a tráví společně krásné chvilky.
Dalím naprosto kouzelným párem jsou Pat a Mat, oba neikovní řemeslníci snaící se zútulnit svůj domeček.
Chybí mi taková pohádka o dvou děvčátkách, ale třeba se dočkám.
Není tady
Já bych ty pohádky na lehkou váhu nebrala: kdy jsou děti u od dětství vystavovány takovému působení, nemá to v naí společnosti takhle vypadat
Není tady
Musím říct, e po dlouhé době jsem se zase s chutí zasmála Díky za obnovu starého zapomenutého vlákna
Není tady