6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Záleí jak často ji budete vyuívat, my jen příleitostně, take jsme nepotřebovali ádné extra vymoenosti Máme přesně tento typ http://babycar.cz/cestovni-postylky/444 … -slj.html#
Není tady
Já jsem po neteřích zdědila cestovní postýlku od CAMu, je hodně zachovalá. Sice nemá kolečka, ale chtěla bych ji mít jen na občasné spaní a hraní v obýváku, tak předpokládám, e bude stačit :-)
Není tady
Postýlka Cam Daily Plus je asi to co hledá, má moskitiéru i stříku, dokonce i přebalovací pult a dá se tam nastavovat i výka dna postýlky co třeba pro mně je veliká pomoc jak mám problémy se zády Jinak cestovní postálka moc super věc já bych ji nedala za nic
Není tady