6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminy. Uvaujeme o koupi cestovní postýlky, tak se ptám na vae zkuenosti. Jakou máte postýlku a jak jste s ní spokojeni? Chtěla bych nějakou, abysme ji mohli pouívat třeba do 2 let a aby měla kolečka, síku proti hmyzu, boční výlez a nějakou tu kapsičku. Samozřejmě, aby to bylo bezpečné. Nevím, jestli ji uplně vyuijeme, ale prodat se to dá vdycky ne? taky bysme ji mohli pouít třeba na zahradu, kdy by tam byla ta síka. No nevím-pite vae zkuenosti.
Moc děkuju
Není tady
Haninko, taky jsem straně dlouho vybírala a zjiovala zkuenosti a pořád jsem se nemohla rozhodnout a jeden den mi manel dovezl ze páru postýlku za 800,- úplně obyčejnou, já byla natvaná, ale jak se ukázalo byl to perfektní kup, malá je v ní hrozně spokojená, má ji u babičky a spinká v ní celou noc jak andílek
Není tady
jitka2 napsal(a):
Haninko, taky jsem straně dlouho vybírala a zjiovala zkuenosti a pořád jsem se nemohla rozhodnout a jeden den mi manel dovezl ze páru postýlku za 800,- úplně obyčejnou, já byla natvaná, ale jak se ukázalo byl to perfektní kup, malá je v ní hrozně spokojená, má ji u babičky a spinká v ní celou noc jak andílek
Take je asi blbost kupovat nějakou drahou, viď? Kamarádka nedávno koupila postýlku v Plusu nějak do 1000 Kč a má ji taky u babičky a prej taky dobrý, tak nevím. A dá se na to koupit síka, neví? A jakou máte síku na postýlce? Někde jsem slyela, e má být tmavá, e si jinak děti kazí oči nebo co.
Není tady
jitka2 napsal(a):
Jestli myslí obal tak ten mám a síku máme bílou, doufám, tedy , e jí tím nezkazím očíčka, to bych nerada
myslela jsem síku proti hmyzu. Jo a síku na postýlce máte bílou? Snad ta bílá nevadí, jen jsem to někde slyela, nevím, co je na tom pravdy. Ale kdy to máte u babičky, tak do toho Natálka nekouká kadý den. Nechci tě děsit
Upravil(a) hanina (29. 5. 2007 22:13)
Není tady
jitka2 napsal(a):
Spíme u babičky tak dvakrát do týdne a síku proti hmyzu nemáme, vlastně jsem nikdy ani neslyela, e by ji k cestovní postýlce prodávali, ale já neslyela věcí.........
Já bych tu síku vyuila spí na zahradu-jinak ne. Já bych toti tak ráda něco dělala venku, ale s Lukákem to nejde. V kočárku jen tak nevydrí a spínká jen po 20 minutách. V postýlce doma si vydrí hrát dlouho sám, ví?
Není tady
Není tady
tak to máme stejný problém malá taky nevydrí v kočárku ona má navíc jetě hluboký a z toho nic nevidí take pořád načuhuje ,s hračkama v kočárku vydrí jen asi půl hodiny ale za tu chvilku nic nestihnu..... ,
Není tady
Za tyhle koruny mě spí láká tato:
Není tady
http://www.potrebyprodeti.cz/index.php?pid=387
Je teď v akci za 2190 Kč
Upravil(a) hanina (30. 5. 2007 9:07)
Není tady
A holky, co to máte za značku. V plusu měli tenkrát tu Hauck nebo jak se to píe. Je to ona?
Není tady
hani já to tady řeila před měsícem, nakonec jsme koupili tu co tady nejvíc holek chválilo - babypoint apollo, je s černou sítí, má boční výlez, přebalovák i tu moskitiéru. navíc je v ní na baterku takové světýlko bludička, pak to jetě vibruje a hraje nějaké dětské melodie (to je u nás hit, malá se u toho směje - my u moc ne)
Není tady
a stála 2000,- v akci, kupovali jsme ji nakonec po netu v praze
Není tady
Hani na mmbazaru je nová od Cam baby plus i s tou síkou co chce
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=5167228
Není tady
Svedka napsal(a):
Hani na mmbazaru je nová od Cam baby plus i s tou síkou co chce
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=5167228
No tam jsem ji právě nala, tak o tom přemýlím
Není tady
Hani,
a nezkouela jsi ho dát na zahradu na trávu jen tak? Já dám na zem takouvou tu kempingovou deku (má dole izolační vrstvu) a na to natáhnu jetě jednu deku, dám mu tam hračky a na to slunečník a vydrí si hrát dost dlouho. Je teda fakt, e zatím se jen staví na kolínka a neleze. A se rozleze, tak budu muset zahradu trochu zabezpečit. Udělat nějaké ohrádky nebo tak.
Není tady
Lenina2 napsal(a):
Hani,
a nezkouela jsi ho dát na zahradu na trávu jen tak? Já dám na zem takouvou tu kempingovou deku (má dole izolační vrstvu) a na to natáhnu jetě jednu deku, dám mu tam hračky a na to slunečník a vydrí si hrát dost dlouho. Je teda fakt, e zatím se jen staví na kolínka a neleze. A se rozleze, tak budu muset zahradu trochu zabezpečit. Udělat nějaké ohrádky nebo tak.
Ví co Leni, my to jetě nemáme zahradu, ale oranitě, ví? Ale tuhle deku mám taky
Není tady
Haninko my máme tu z Intersparu.Byla v akci asi za 899Kč a kupovali jsme ji minulý rok,kdy jsem byla těhu.Máa v ní nespal jetě ani jednou,ale budeme ji brát v létě na dovču,tak uvidíme,jak se mu v ní bude líbit.Přeji astnou ruku při výběru a kdyby jste nechtěli zrovna novou,určitě by sis vybrala v Hradci v bazárku.Dneska jsem tam byla a koupila krosnu od Peg Perega za 330Kč.Je v dobrém stavu a bezvadná.Cestovní postýlky tam měli,jen nevím za kolik,ale já sehnala tu krosničku fakt levně,je značková a podobnou neznačkovou jsme na netu nala kolem 1000Kč.Je to bazar Krtkův ráj a sídlí v ulici od zastávky Avion směrem k nádraí na pravé straně skoro na konci.Mají velký výběr,super ceny a jsou ochotní.Ve je čisté a řekla bych,e mají dost značkových věciček za super ceny.
Není tady
jo jo Ivulko, asi se u "krtka" stavím. Vím, kde to je, u jsem tam asi 2 x byla. Na postýlky jsem vůbec nekoukala, to a teď mě napadlo, e by se asi ikla.
Není tady
Do čeho dávat spinkat mimi v obýváku?
Máme dům řeený tak ,e v podkroví spíme a dole máme kuchyň, obývák.
Přes den mi malý v postýlce v lonici spinkat nechce a je pro mě i praktičtějí mít ho dole. U tak vybíhám schody stokrát denně
Do teď spinkal v proutěném koi. Jene ten u máme malý.
Tak mě napadlo, e koupím cestovní postýlku. A vyuijeme ji i na případné výlety..
Co vy na to? Je cest. postýlka řeená pro kadodenní spánek? Je tam kvalitní matrace? Pokud ne, pak by tam mohla jít přidat, ne?
Jiné řeení mě toti nenapadá
Není tady
Zuzi, my máme taky úplně obyč. cest. postýlku, je trvale postavena u ségry na baráku a máme v ní starí obyč. matraci. Přilo nám, e ta podloka na spaní je moc tvrdá.
Kdybych měla dům, asi bych to řeila podobně.
Není tady