29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Měla jsem s partnerem pohlavní styk a asi sem ho nakazila kvasinkovou infekcí, já se už léčím, ale nevíme jak on se má léčit, může používat stejnou mast jak já, nebo jsou pro muže jiné??
Není tady
fungicidin sa moze myslim pre oboch pouzivat...a nabuduce kondom!
Není tady
mě doktor dycky říkal že stejnou mastičkou kterou předepsal mě mazat aj partnera.. u mě to byl clotrimazol
Není tady
je stejná, ať se maže i on. A mimochodem Amila má naprostou pravdu...ber jí vážně za slovo..
Není tady
Pokud jsi byla u doktora, on ti předepsal léky/mast tak měl říci jak přeléčit i partnera, přece tohle musel brát jako samozřejmost, vždyť jsi tam šla s tímhle daným problémem. Nebo jsi o partnerovi ani necekla?
Není tady
Holky, tak na tohle musím reagovat, mně doktorka nikdy neřekla, že by se měl léčit i partner, ikdyž jsem se jí na to vyloženě (červená až za ušima) ptala, poněvadž jsem to měla co měsíc, pak jsem přečetla pár diskuzí na netu a zjistila že doktorka je asi nějaká divná, když mi řekla, že můj partner mi to nemůže vracet. Takže chlap má používat stejnou mast jako ty a můžu doporučit užívat lactobacilus (třeba takový ty malý pitíčka lactos - podobné actimelu), jíst kysané zelí , to s těma potvorama taky zatočí a chvilku používat kondom.....
Není tady
O Příteli jsem mu řekla, ale nic mi k tomu neřekl.
Lil napsal(a):
Pokud jsi byla u doktora, on ti předepsal léky/mast tak měl říci jak přeléčit i partnera, přece tohle musel brát jako samozřejmost, vždyť jsi tam šla s tímhle daným problémem. Nebo jsi o partnerovi ani necekla?
Není tady
Pokud máš nějakou infekci, vždycky se musíte přeléčit oba, jinak je to na nic. Ty se přeléčíš, on sice zjevné problémy nemá, ale infekci na tebe přenese znovu a jsta tam, kde jste byli.
Není tady