29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je z Ostravy
Není tady
Tak jen pro info kamarádka do toho šla a stále je nadšená! Vložila peníze prý na to aby mohla používat síť na PC, vložila těch 29 000 a 12 000 na makléřské zkoušky které budou probíhat prý příští týden. Ještě z jednou paní prý budou mít kancelář s PC, již tam mají vývěsku, že zprostředkují pronájem bytu atd. atd.....nemusí prý shánět další lidi. Já tomu vůbec nerozumím takže to opravdu funguje jako realitka a zároveň jako letadlo? Jsem z toho fakt jelen.
Není tady
Petuno tak nám hlavně pak dej vědět jak to nadšení pokračuje.
Pokud jí to vydrží a bude zdárně vydělávat tak já sním vlastní klávesnici, čímž tady dost lidí potěšim.
Není tady
Jo nápodobně já i monitor:storstark:
Není tady
Jsem poněkud skeptická, makléřem se člověk nestane tak, že složí zkoušky, je třeba letitá praxe, páč vše není podle předloh a formulářů a učebnicových příkladů. Myslím, že s tím mám dost dlouhou zkušenost.... Hlavní náplň práce - má zřejmě obstarat klienta - z něj získat provizi za zprostř.služby - podíl odevzdá firmě.zřejmě tak nějak, ne?? Taky musí platit pronájem kanceláře a spolu s provozem kanceláře jsou spojeny náklady ( a to dost velké - není to jen připojit se na internet), dále kdo dělá právní zajištění obchodů ??? Holky si samy?? nebo mateřská RK - jejich právníci??
Možná jsem něco přehlédla - ale dost pečlivě bych zvážila vše pro i proti, než bych vydala jakékoli peníze. Je to krásná práce, to bezesporu, ale pokud chce být dobrá a udržet se na trhu (a nezvracet nad sebou po nocích), tak hodně obezřetnosti a nohama na zem!!!
Ostrava je bohužel daleko...
Upravil(a) Wiki (4. 6. 2007 13:21)
Není tady