Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 29. 5. 2007 12:42

Petuna
♥♥♥♥♥--

Realitní makléř na ŽL

Co si myslíte o práci realitního makléře na ŽL vklad 26 000 a makléřské zkoušky 12 000 Kč. co to obnáší prosím máte zkušenosti? Kamarádka do toho chce jít a já jsem mírně skeptická.

Není tady

#2 29. 5. 2007 12:57

host5522
Host

Re: Realitní makléř na ŽL

Myslím si, že v solidní práci člověk nemusí dávat žádné vklady.

#3 29. 5. 2007 13:04

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

yellow108 napsal(a):

Myslím si, že v solidní práci člověk nemusí dávat žádné vklady.

Že by nějaký nový letadýlko? wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#4 29. 5. 2007 13:09

host5522
Host

Asi tak, Jeńýku.

#5 29. 5. 2007 13:15

Petuna
♥♥♥♥♥--

mi se to taky nezdá, chápu makléřský kurs ale proč ten vklad?

Není tady

#6 29. 5. 2007 14:58

bylinkax
♥♥♥----

Ahojky,

jelikoz jsem maklere delala, nepotrebujes ZADNE maklerske zkousky.... Jedine je po tobe bude chtit firma,ktera ma na papire nejaky test, ty ho vyplnis a jeste jim zaplatis 12.000,-. Vyridis si ZL a jeste chteji 26.000????  Tak pros nevlozi 38.000 do sveho vlastniho podnikani?Stejne zakazky bude hledat sama za sebe!a o provizi se nebude muset delit s jinou realitkou!!!Klidne si ZL vyrid( zprostredkovatelskou cinnost dostane kazdy......),ale v ZADNEM pripade nikam nevkadej penize!!!!JE TO PODVOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To asi radeji zajed na dovolenou na Sri Lanku, vychazi to dokonce mene!!smile
Vis kolik casu budes muset vlozit do hledani zakazek??Samy nepriplavou, ver mi.... a konkurence je obrovska!!!

Není tady

#7 29. 5. 2007 15:39

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Je to podvod. Já jsem u své real.ag. pouze platila 1200Kč za 6 školení (celodenních-sepisování smluv, právní věci, psychologie....)a žádný další vklad jsem neplatila!

Není tady

#8 29. 5. 2007 16:09

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Petuna napsal(a):

Co si myslíte o práci realitního makléře na ŽL vklad 26 000 a makléřské zkoušky 12 000 Kč. co to obnáší prosím máte zkušenosti? Kamarádka do toho chce jít a já jsem mírně skeptická.

Co si myslím ? Že je to podvod. Tady také berou realitní makléře a bez vkladu a makléřských zkoušek. Podmínkou je hodně se ohánět a přesvědčovat klienty, že ta ruina je opravdu přesně to, co hledají..
Nešla bych do toho, určitě ne za těchto podmínek !!

Není tady

#9 29. 5. 2007 18:49

Petuna
♥♥♥♥♥--

Proboha fakt nevím co mám dělat, ona tomu fakt věří, teď jsem jí volala a chtěla ji říct Vaše rady a ona se již chystá v sobotu do Prahy na nějaké školení a ten vklad se jí prý mnohonásobně vrátí když bude tím makléřem atd. atd.dumbom Přece to tak nemůže být že ne!!! Chápu platbu makléřských zkoušek ale vklady? Bože můj!!!!!!!dumbom

Není tady

#10 29. 5. 2007 18:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kdo chce kam, pomozme mu tam lol . Stejně ti to neuvěří, bude si myslet, že ji šlapeš po štěstí, nakonec, jsou to její prachy dumbom .

Není tady

#11 29. 5. 2007 22:26

Verča75
♥------

Hmm... Makléřské zkoušky - nepleťte si pojmy - makléřské zkoušky ukládá zákon o podnikání na kapitálovém trhu makléřům - zaměstnancům obchodníkům s cennými papíry, aby mohli s touto kvalifikací obchodovat s cennými papíry. V realitách není nic takového zákonného potřeba, je to volná živnost, takže se zřejmě jedná o splnění nějaké vnitřní normy nového "zaměstnavatele". Je-li to ale práce na ŽL, tak bych byla maximálně obezřetná. Může jít jen o zbytečné náklady.

Není tady

#12 30. 5. 2007 7:47

Petuna
♥♥♥♥♥--

No právě, ona přišla 2x o práci je sama z dítětem tak se chytá každého stébla atd. atd., že začne sama na sebe, že se bude muset postarat atd. Ale to je přece potřeba mít auto, známosti, atd. Prý ji budou zadávat zakázky a o provizi se podělí..vůbec se mi to nelíbí, hlavně ten vklad 29 000 co to jako může být a je mi divné že těch inzerátů je tolik fakt to nechápu!! V každých novinách na internetu všude

Není tady

#13 30. 5. 2007 12:52

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Možná by bylo dobrý sem napsat konkrétní jméno firmy která takhle podniká.

Ještě mě taky docela zaráží že na podobný nabídky skáčou lidi kteří tvrdí že nemají peníze...... 26000 + 12000Kč mi nepřipadá zase tak málo. Takže mají peníze nebo nemají??????

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#14 30. 5. 2007 13:50

Petuna
♥♥♥♥♥--

Má na to půjčku.......cvok

Není tady

#15 30. 5. 2007 14:24

Bára1
♥♥♥♥♥♥-

ach jo, to nemá soudnost? A nepomůže ani když s ní půjdeš na živnostenský odbor kde jí někdo nezávislý řekne, že fakt k tomu nic nepotřebuje kromě ŽL? Co to může být asi navíc za půjčku, když jí dostala samoživitelka...to nechci znát ty úroky...

http://tt.lilypie.com/bRvIp1/.png

Není tady

#16 30. 5. 2007 19:11

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Petuna napsal(a):

Má na to půjčku.......cvok

Inu, každý svého štěstí strůjcem........ wink

Není tady

#17 30. 5. 2007 20:05

Petuna
♥♥♥♥♥--

Je to firma www.avareal.com......tak nevím prý funguje dlouho a je OK!! Píšou registrační poplatek je to divné

Není tady

#18 30. 5. 2007 20:54

Verča75
♥------

No a jsme doma. Když mrkneš na ten web, tak je tam kromě AVAREAL podtitulek RHINOCEROS akciová společnost. A to je staré známé letadlo bohatě pokutované za své praktiky Komisí pro cenné papíry. Dej kamarádce přečíst třeba toto: http://www.mesec.cz/tiskove-zpravy/popi … hinoceros/ a uvidíme. Pokud už chce pracovat jako realitní makléř, je to problém, nemají povinné profesní sdružení , takže ARK nemusí být vodítkem profesionality,ale aspoň něco.

Není tady

#19 30. 5. 2007 21:42

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Panebože, to se mi snad jen zdá usch
Petuno, ty jsi kamarádku dostatečně varovala, názory dalších přispivatelů jsou také více než skeptické.
Je mi líto, že se kamarádka řítí do něčeho, od čeho si slibovala vidinu snadných a závratných výdělků, ještě navíc si  na to půjčila a ve finále spláče nad vejdělkem stolt
Když jsem před lety hledala práci, taky mě oslovila podobná firma s tím, že složím registrační poplatek, poplatek za zkoušky, ovšem háček byl v tom, že pokud v určitě době neuzavřu určený počet obchodů, registrační poplatek se nevrací, potažmo poplatek za makléřské zkoušky. Tak nějak jsem se nad podmínkami zamyslela, v duchu jsem určitou společnost poslala tam, kam patří a na e-mail jsem neodpověděla.
Nováček, který teprve začíná, si vůbec neuvědomuje, do jaké džungle vstupuje. Podmínky, na které je nucen přistoupit se rovnají práci na úrovni zkušeného makléře, který má kontakty a v této branži se pohybuje dlouhou dobu - ergo kladívko - nováček je tlačen do toho, co při sebelepší vůli není schopen splnit. Ve chvíli, kdy nemá výsledky se s ním mateřská společnost rozloučí, registrační poplatek ve výši 26.000,- propadne a s certifikátem za dvanáct tisíc se vyhozený nováček může tak akorát nechat vyfotit.
Protože si zpočátku představoval celé podnikání jako Hurvínek válku, vystřízlivění je velice kruté. V případě, že se jedná o matku-samoživitelku, která si na celou podvodnou šaškárnu navíc půjčila, je to o to horší.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#20 30. 5. 2007 23:29

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

No vida Rhinoceros..... já věděl že se opět potkáme lol Kamarádka si koleduje o pěknej průser protože tahle firma se podílela i na nejznámějším letadýlku Skyline international. Pročti si tyhle stránky http://es-si.imess.net/  a určitě tam o nich najdeš zmínku.
Já si říkal že jsem o nich už dlouho neslyšel a oni se vrhnuli na reality. lol Některý lidi jsou prostě nepoučitelný a na nich právě Rhinoceros a jim podobní budou i nadále vydělávat.
Petuno nezapomeň nás informovat jak se kamarádce daří. Dík.  wink

Rhinoceros a sny se plní.....  lol lol lol lol mají dobrý heslo na stránkách. Já bych dodal, jak komu. roll

http://www.sweb.cz/manager.avalanche/ wink

http://www.penize.cz/zpravy/2857/stovky … nou/?IDP=1

http://www.penize.cz/zpravy/2857/stovky … nou/?IDP=1

Upravil(a) Jeňýk (30. 5. 2007 23:48)

Není tady

#21 31. 5. 2007 8:13

Petuna
♥♥♥♥♥--

Jste strašně moc hodní..jak jí jenom dokážu že ty zprávy se týkají této firmy avareal?  Díky díky za pomoc jste úžasní

Není tady

#22 31. 5. 2007 8:23

Petuna
♥♥♥♥♥--

Nemá to smysl prý u stránek www.avareal.cz nic o tom rhinoceros není

Není tady

#23 31. 5. 2007 8:59

Petuna
♥♥♥♥♥--

jo je to tam ale potřebovala bych nějaké novější info tak hledám

Není tady

#24 31. 5. 2007 10:04

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já myslim že pokud kamarádce tohle nestačí, tak už není třeba nic hledat ale pouze počkat až získá tu svoji zkušenost. Sice se dostane do průseru a vyhodí dost peněz ale to se nedá nic dělat. Myslim že je dospělá a svéprávná, když jí ponechali dítě.
Ty jsi pro ni udělala maximum.

Není tady

#25 1. 6. 2007 12:25

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Z ajkého regionu je kamarádka????

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí