|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sledujete některá tento seriál?A jak se vám líbí?
Je to jediné ze seriálů,co sleduji a s přibývajícíma nevysvětlenýma záhadama se víc a víc vztekám.. 
Není tady
ahoj. tomuhle seriálu jsem totálně propadla. konečně mám po matuře, takže si seženu řady, které v televizi ještě nebyly a budu čučet 
nejvíc jsem zvědavá, co to tam pořád běhá a na ty další záhady si ráda počkám - ale jinak s tebou souhlasím, že je jich čím dál tím víc a pořád není ani jedna vysvětlená 

Není tady
Já jsem právě dokoukala třetí řadu,ta ještě u nás neběží,tak až ji dokoukáš leny,můžeme si vyměnit dojmy... 
Není tady
Já nevím... zprvu mě to velmi chytlo, ale přijde mi, že to hrozně rozmělňují a je to škoda. Zbytečné natahování a zabředávání...
I když, musím uznat, že některé bředy jsou dobré 
Není tady

Také si myslím,že ze začátku byl seriál zajímavější,,Teď je zbytečně roztahaný...a. po hodině se nic nedovím!!!
Upravil(a) sisi21 (29. 5. 2007 23:30)
Není tady
tak vydržte,ono se to ve třetí sérii zase vystupňuje..já jsem měla v té druhé stejný pocit a koukala jsem jen ze setrvačnosti,ale teď mě to zase chytlo,jen teď bude rok pauza,tak to je škoda... 
Není tady
Já jsem slyšela,že šest,ale fakt nevím.Ono to je tak,že tvůrci natáčí a zároveň sledují sledovanost,tak asi kdyby se na to už nikdo nedíval,nějak to ukončí..
Těch možností,jak to celé dopadne jsem taky slyšela už nevím kolik,tak jsem sama zvědavá..
Není tady