27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky, slyely jste, nebo zaily, e kdy se někomu vyhodil pasový opar, e lékař zkoumal, zda nemá hemeroidy?? Jsem netuila, e by to mohlo mít nějakou spojitost..... Nevíte?
Není tady
Nevím,kde na to pan doktor přiel,s hemeroidy to rozhodně nesouvisí.
Je to onemocnění podobné planým netovicím.Jsou to vlastně shluky malých tekutinou naplněných puchýřků,které tvoří zanícení pásu kůe.na trupu,hýdích,někdy i na obličeji a paích,v oblasti zevních pohlavních orgánů...to pan doktor zaperlil...třeba se jen spletl...
Není tady
to se nestalo mi, ale objevil se mi pasový opar na ruce a tak jsem na netu hledala informace a četla a četla... a narazila na takový jeden záitěk "někoho", e přiel k lékaři a ten okamitě sundával kalhotky a koukal, zda nemá hemeroidy..... taky z toho byla ta pacientka v oku.... tak právě proto mi to vrtá hlavou....
Není tady
Za sebe bych řekla, kravina. Já měla pásový opar v 18-ti letech a hemeroidy nastoupili a o 18 let později! Pásový opar řeí jako obyč.doktor a hemeroidy přece CHIRURG!
Pán dr. se asi rád kouká... a nechává svlékat, at jde cokoliv. Pravda, mohl koukat nato, zda není pásový opar i na genitáliích....to by bylo nakalivé.
Já jsem měla opar od poloviny zad a do půlky těla vepředu -od páteře k ebrům, mne nikdo nikam jinam nekoukal.
Není tady