29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky,
máte někdo tento kočárek? Zjistila jsem si o něm téměř vše, jen mi chybí rozměr lůžka.
Budu ráda, když se ozvete
www.aaakocarky.cz/product.aspx?id=432
Není tady
Ahojky Petrželko.
Před pár měsíci tu tohle téma bylo:-) Mě se tenhle kočárek táák strašně líbil...než jsem ho viděla na vlastní oči. Holky to tady nadhodily, že je to hrachovinka, tak jsem se jela přesvědčit a fakt je to děs. Na fotce je nádhernej, ale ve skutečnosti běs. Je strašně uzounkej a takovej prostě celkově na prd
Není tady
Ahojky, já ten kočár sice nemám, ale má ho švagrová a moc s ním spokojená není, malá má rok a ona ji v tom moc vozit nechce, má to spíš jen na takový to courání po městě. je lehký a rychle se složí, ale pro dítě asi moc pohodlný nebude. Jestli chceš, tak se ji můžu na ty rozměry pozeptat.
Není tady
Ahojky, taky se mi líbil, ale na netu jsem četla negativní zkušenosti. Prý zadní brzda je nějak blbě udělaná a zavazí při chůzi, takže musíš dělat krátké krůčky, jinak o ni budeš zakopávat. Já jsem nakonec do něj nešla.
Není tady
Jé, holky, díky moc za vaše rady.
Já ho totiž v reálu ještě neviděla. Zatím hledám jen na netu prostě nějaký lehký kočárek s jednotným madlem, výškově nastavitelným, s otočnými předními kolečky, nánožníkem a hlavně aby byl lehký a skladný.
No a tenhle to všechno dle popisu splňuje...ale jak vidím...ouha...asi moc fajnový nebude.
Díky za vaše odpovědi...jste zlatíčka
Není tady
Jejda Petrželko, tak tohle je snad dvojče PIUMY od Neonata..... ten taky vypadá super a ve skutečnosti je jak na panenku
Zkusili jsme tam položit naši malou když jí bylo 2,5 měsíce a už jí byl na šířku malej...a navíc je děsně nízkej.... do tohodle bych teda rozhodně nešla...
Není tady