Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 5. 2007 9:31

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

Re: Jsem milenka, je to vážně tak špatné?

Pelinka napsal(a):

Ahoj, muj pribeh je jednoduchy. Nikdy jsem si nemyslela, ze bych se stala milenkou zenateho muze. Je mi malo pres dvacet a takove vztahy rozhodne nevyhledavam. Jenze...potkala jsem asi nejlepsiho chlapa v zivote, ktery je o deset let starsi. Od zacatku jsem vedela, ze je zenaty a ma dite. Nechteli jsme spolu ani nic mit, ale nejak se to zvrtlo a ted je nam spolu krasne. Ja vim, ze se nikdy nerozvede, nikdy nerekl o svoji zene nic spatneho, jeho rodina je pro nej velmi dulezita, a presto rika, ze me miluje a ja mu to verim a citim to same. Nevim jak, nebo spis kdy to skonci, ale vim, ze i kdybych stokrat chtela, ted ho opustit nedokazu. Ani nevim, proc sem pisu, asi se chci jen s nekym podelit. A za prispevky dekuju.

Ahoj Pelinko,

Samozřejmě že ho neopustíš, on to udělá za tebe. Kdy? Brzy. Vím o čem píšu a to můj vztah s mužem se závazky byl legální, stejně se vrátil k bývalé i přes fakt, že mě naopak tvrdil, že se k ní nikdy nevrátí. Tvůj milenec je kanón, tím že ti hned na začátku řekl, kde máš hranice. Tak to abys mu byla nakonec vděčná, no ne? To je chlapák. Fakt nejlepší na světe jak píšeš.
A proč to píšeš? Protože víš, že jsi tam kde by jsi být neměla. Lítáš v tom až po uši a je pozdě.
Poslouchej, není tvůj, nebyl a nikdy nebude. Víš to ale nejsi připravena na bolestný rozchod nebo spíš ten den kdy ti prostě řekne sbohem a šáteček a snažíš se na to připravit teď. Budeme tě tedy čekat s podporou a vlídným slovem, neboj.... jak já to nenávidím tyhlety situace a jak je mi těch (všech) ženských líto.

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

#52 29. 5. 2007 9:49

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Pelinko, když někdo vstupuje do takovéhoto vztahu, asi nemůže předpokládat, že to takhle vydrží navždy.... rodna

Není tady

#53 29. 5. 2007 9:50

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

tvoje otázka zní jestli je to špatné.... to poznáš až budeš podváděná manželka. Takže si počkej a nebooooo... si představ jaké to je. To samé co říká tobě, říkal svojí manželce. Je to legrační jak je to všude stejnébig_smile Jedny bulí, že jim utekl, za jinou, druhé, že ten jejich ne a ne odejít od manželky ačkoli to slíbil:D Holky vždyť si to děláme sami:reta: Asi není nad to užívat si momentální stav pokud je krásnej a překonat rychle stav co je na houby. Čím dýl se v tom "boleníčku" patláme tím je to horší.  Život je tak strašně krátkej na to si ho komplikovat ještě sami. Ženáč ti nakonec bude mazat med kolem huby, nebude se mu chtít z domácího komfortu, vedle sebe bude mít pořád tu "nemožnou" manželku a děti a když se ti ho podaří urvat, budeš se o ty hodné detičky starat a budeš jim kupovat dárky, které si pak ony budou užívat se svou maminkou, která bude chtít víc a víc alimentů.....chceš to? tak pak to není špatně, užij si to...
No a pak jednoho dne zjistíš, že si na druhé straně, nejaká mladá mrcha ti bude drze rýpat do tvého vztahu, do kterého si tolik investovala a překonala si kvůli němu i tu bývalou mrchu....wink Budeš prát ponožky a žehlit košile pro další takovou jako si teď  ty. Kruh se uzavře, ale otevřela sis ho sama, je jen na tobě jak velikej bude.

dum spiro spero

Není tady

#54 29. 5. 2007 9:53

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Pro kočku Adru :-) http://st.blog.cz/j/janickyblog.blog.cz/obrazky/526562.gif

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#55 29. 5. 2007 9:56

BB
♥♥♥♥♥♥-

A kde je vůbec Angie ????

BB

Není tady

#56 29. 5. 2007 9:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

Není to špatně, pokud na to oba máte, víte co děláte a jaké to má omezení. Jakmile si někdo začne dělat nároky nad rámec možností takového vztahu, je to velký průšvih. Dobrá možnost je převést to na platonický vztah, který postupem doby může přejít ve velmi dobré přátelství. Ale ne každý se dovede takhle ovládnout.

Axi nasi lasku jsme byli nuceni prevest na platonicky vztah,ale jaksi to moc dobre nejde ani s jedne strany.Je to vlastne jen o trapeni

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#57 29. 5. 2007 10:00

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já to mám stejně jako majkafa - zadaného muže prostě NE. A nechápu, jak může někdo nechápat, že to podváděnou manželku bolí. Nebo vám by to bylo jedno, kdyby vás váš muž podváděl? To mi hlava nebere. Samozřejmě, že netvrdím, že milenka je jediná špatná, že podvádějící manžel je jen obě´t své lásky a podváděná manželka je chudinka. Ale ať je to jak chce, milenka je v tom vztahu prostě třetí a navíc, to mi nikdo nevymluví. A lovit ženaté chlapy JE špatné.

Není tady

#58 29. 5. 2007 10:01

faf
♥♥♥♥♥♥-

Eremuruss, to obdivujem kazdeho, kto dokaze neukoncenu, nasilne pretatu lasku pretvorit na priatelstvo. smile nie je to vobec lahke. :-)

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#59 29. 5. 2007 10:01

kikulec
Host

Pro majkafku: Jsem s tebou. Dočetla jsem se až na druhou stránku tohoto tématu. Vzhledem k tomu, že každý z nás je jiný a vždycky tu budou zastánci/kyně nevěry a její odpůrci. Mám to v sobě podobně jako ty, nechci podvádět, prostě nechci. Každý jsme jinak nastaven:-)
Myslím,že se hoky adra a feuria zbytečně do majkafky opíráte...nemusíte to chápat...prostě to nechte bejt...Pelinka si z toho vybere svoje...
zdar!

#60 29. 5. 2007 10:06

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Vztah = zeměkoule - tady se hodně kráčí jen po jejím povrchu a to pravé jádro (ta žhavá hmota) ... ta je uvnitř  ... jen někdo jí nechá vybublat a nebojí se, že se spálí ! No a někdo se i spálí (poučí se-nepoučí)  - někdo se poučí tím, že opět šlape jen po povrchu - někdo se dál a dál vrhá do žhavé hmoty... a někdo si uvědomí, že vztah je potřeba brát globálně!
Záleží na nás jestli bereme vztah s mužem jen jako něco, co je potřeba k tomu, abychom utvořily rodinu, budovaly bydlení a plodily děti .... nebo chceme vztah s vědomím, že jde o člověka, se kterým jsme na stejné vlně - máme si co dát a vzájemně se rozvíjíme.
Od toho se to také odvíjí ....offtopic

Není tady

#61 29. 5. 2007 10:08

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

faf napsal(a):

Eremuruss, to obdivujem kazdeho, kto dokaze neukoncenu, nasilne pretatu lasku pretvorit na priatelstvo. smile nie je to vobec lahke. :-)

Faf - jde to :-) s časovým prodlením smile

Není tady

#62 29. 5. 2007 10:10

eset
♥♥♥♥---

Pelinka - priprav sa, aj ty sa vydáš a budeš manželka - to slovo
Faf - takže vy Ste si to "odtrpeli" - chudáčikovia, neuveriteĺné
Petrík - keď si mal problém, mal si ho riešiť - ale zlá zlá žena ťa vlastne vnútila nejakej pipke - to si tiež musel strašne "trpieť"

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#63 29. 5. 2007 10:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

faf napsal(a):

Neni to lehke a vim,ze se trapime oba.On mi zrovna vcera rekl,ze si kazdy den rika,ze me musi prestat vyhledavat ,ze se jenom trapi a kvuli tomu ma velke problemi doma.Ale,kdyz me vidi,je stastnej,ze se mnou muze alespon mluvit a nedokaze me vymazat ze zivota.Neco ho ke me porad tahne.V mem pripade je to zrovna tak.Taky bych ho chtela vymazat ze sve mysli,ale proste to nejde.Vylozene se tesim,az ho zase uvidim a prohodime spolu par slov.Bohuzel moje laska k nemu je tak silna,ze nejsem schopna si najit jineho muze ktery by patril jenom me.Asi jsem fakt uplne blba. dumbom

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#64 29. 5. 2007 10:12

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

faf napsal(a):

Faf - jde to :-) s časovým prodlením smile

Slo by to,ale nesmeli by jsme se kazdy den vidat v praci a delat od sebe pul metru. grater

Není tady

#65 29. 5. 2007 10:13

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

kikulec napsal(a):

Pro majkafku: Jsem s tebou. Dočetla jsem se až na druhou stránku tohoto tématu. Vzhledem k tomu, že každý z nás je jiný a vždycky tu budou zastánci/kyně nevěry a její odpůrci. Mám to v sobě podobně jako ty, nechci podvádět, prostě nechci. Každý jsme jinak nastaven:-)
Myslím,že se hoky adra a feuria zbytečně do majkafky opíráte...nemusíte to chápat...prostě to nechte bejt...Pelinka si z toho vybere svoje...
zdar!

A kdo chce ? Myslíte si, že všechny ty ženy na ty ženáče číhaly s kuší a třídily je podle občanek na ženaté a svobodné ?
Nikdo se do nikoho neopírá - jen se snažím předat svoji zkušenost! Byla jsem také podváděná a né jednou - leč  jsem většinou neoznačovala milenku za tu špatnou! (to jen v první fázi vzteku je lehčí to schodit na někoho, ke komu mě neváže nic).
To přeci není o tom, kdo je špatný ! Také jsem měla tyhle názory - já nikdy ! .... jen teď vím, že je to scestné! ... a nejsem zastáncem nevěry !

Upravil(a) Feuria (29. 5. 2007 10:27)

Není tady

#66 29. 5. 2007 10:14

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

eset napsal(a):

Pelinka - priprav sa, aj ty sa vydáš a budeš manželka - to slovo
Faf - takže vy Ste si to "odtrpeli" - chudáčikovia, neuveriteĺné
Petrík - keď si mal problém, mal si ho riešiť - ale zlá zlá žena ťa vlastne vnútila nejakej pipke - to si tiež musel strašne "trpieť"

na Tebe byl asi taky někdo hodně zlej yikes

Není tady

#67 29. 5. 2007 10:15

dadka06
♥♥♥♥---
Místo: poděbrady

Ivana napsal(a):

Já to mám stejně jako majkafa - zadaného muže prostě NE. A nechápu, jak může někdo nechápat, že to podváděnou manželku bolí. Nebo vám by to bylo jedno, kdyby vás váš muž podváděl? To mi hlava nebere. Samozřejmě, že netvrdím, že milenka je jediná špatná, že podvádějící manžel je jen obě´t své lásky a podváděná manželka je chudinka. Ale ať je to jak chce, milenka je v tom vztahu prostě třetí a navíc, to mi nikdo nevymluví. A lovit ženaté chlapy JE špatné.

Uplne suhlasim, Ivka.
Každý má tendenciu ospravedlnovat svoje činy,ale idei o tom, že kym to manželka nevie, je to o.k. ma vytáčaju.
Jednoznačne-primarnu vinu ma manžel,aj napriek tezam-že ved to je ludske a niekedy sa neda zabranit..
Vždy je to,ale , na rozhodnutí oboch--tada aj milenky.

Nerob druhému to, čo nechceš,aby robil on tebe..

Není tady

#68 29. 5. 2007 10:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně tak - na milence záleží jestli se srovná s tím, že si ubližuje! ... a jestli jí stačí, co jí ten chlap nabídne! Pokud ne, je opět na ní, zda jí za to stojí wink ... jestli mu stojí tongue lol

Upravil(a) Feuria (29. 5. 2007 10:19)

Není tady

#69 29. 5. 2007 10:21

eset
♥♥♥♥---

Feuria nie nebol, nemám rada farizejstvo

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#70 29. 5. 2007 10:22

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Otázka zněla " Jsem milenka, je to vážně tak špatné? "
odpovídám: záleží jak se sama cítíš!
... a v našem společenství je odpověď jasná!
Ještě, že je to tu anonymní tongue - jinak by tu spousta žen končilo na hranici ... čau Adřííí reta

Není tady

#71 29. 5. 2007 10:23

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

eset napsal(a):

Feuria nie nebol, nemám rada farizejstvo

va nevím, co to je....

Není tady

#72 29. 5. 2007 10:36

kikulec
Host

Feuria: Mě se líbí, že se těšíš ze vztahu, který bereš globálně-to myslím zcela bez ironie. Jen nerozumím tomu, proč se zlobíš...vypadá to tak..vykřičníky apod....O radu žádá dvacetiletá dívka,já už dvacet nemám, ty asi taky ne...kdyby si byla Pelinka jistá ..proč by sem psala?
Může si z toho,co tu čte udělat předsavu o tom ,co jí možná potká, záleží na ní... dejme jí možnost rozhodnout se jak dál...Každá zkušenost v životě má přeci smysl. A život rozhodně není o tom, kdo je špatný...a kdo je ten správňák...Důležitý je abychom si sami neubližovaly a nenechaly si ubližovat...abychom prožily pěkný život, nie?

#73 29. 5. 2007 10:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já prostě tyhle témata miluju, kde je téma ženáč tak jsem hned:-)))

beruiško Feurinko děkuju za toho hladícího smajlíka hjarta

majkafu mám ráda, dá-li se to tak říct přes net...z těch písmenek.....prošla jsem hezkých pár jejích příspvěků...a jen mě překvapilo to že stále bere že milenka byla špatná...toto vše a můj názor....k tobě majkafo hjarta
já jsem milenka, určitě ne špatná - prej jsem šikovná :-))) lol ne sorry:-))) ale ačkoliv a jakkoliv ho mám ráda...a on mě...není nebylo a nebude to NIKDY(vhodnější slovo neznám:-((((( ) takové to: já bez tebe nemůžu žít, jsi pro mě všechno...se bla bla bla...NE...vím na čem jsem a co mi dává - a bere....

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#74 29. 5. 2007 10:48

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

kikulec napsal(a):

Feuria: Mě se líbí, že se těšíš ze vztahu, který bereš globálně-to myslím zcela bez ironie. Jen nerozumím tomu, proč se zlobíš...vypadá to tak..vykřičníky apod....O radu žádá dvacetiletá dívka,já už dvacet nemám, ty asi taky ne...kdyby si byla Pelinka jistá ..proč by sem psala?
Může si z toho,co tu čte udělat předsavu o tom ,co jí možná potká, záleží na ní... dejme jí možnost rozhodnout se jak dál...Každá zkušenost v životě má přeci smysl. A život rozhodně není o tom, kdo je špatný...a kdo je ten správňák...Důležitý je abychom si sami neubližovaly a nenechaly si ubližovat...abychom prožily pěkný život, nie?

stolt souhlasím smile ... já se vůbec nezlobím va - vykřičníky a otazníky já používám tak nějak běžně vissla
Jsem taková docela temperamentní - tak se to možná projevuje i do psaní tonguebig_smile budu si na to muset dáti pozor big_smile
Jinak mě možná trochu iritovalo označení - zastánkyně nevěry ! To rozhodně nejsem - jen si myslím, že nelze vztahy házet do jednoho pytle a brát to tak, že manželka = oběť, milenka = (ne)nutné zlo a chlap =  vždy parchant a sobec.
Jinak je mi už hodně přes 20 - celých 6let smile - ženáče jsem měla ve 23 a díky němu si tak nějak uvědomila, co vlastně chci a nechci ... vztah máme do dneška / (i bez sexu). Mám svůj život ráda jen už nikdy neříkám nikdy smile

Upravil(a) Feuria (29. 5. 2007 10:54)

Není tady

#75 29. 5. 2007 10:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

já jsem milenka, určitě ne špatná - prej jsem šikovná :-))) lol ne sorry:-))) ale ačkoliv a jakkoliv ho mám ráda...a on mě...není nebylo a nebude to NIKDY(vhodnější slovo neznám:-((((( ) takové to: já bez tebe nemůžu žít, jsi pro mě všechno...se bla bla bla...NE...vím na čem jsem a co mi dává - a bere....

godlikelol tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí