29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
venuše: to je presny, jemu i vadilo, ze jsem se bavila s jeho kamosem.. jako by si na nas delali pravo. a kdyz jsem sla nedejboze s holkama vecer na kafe, to se se mnou nebavil pomalu dva dny. Ty se uz s nim mestykas? Nebo jeste porad couvas?
Není tady
pilop napsal(a):
venuše: to je presny, jemu i vadilo, ze jsem se bavila s jeho kamosem.. jako by si na nas delali pravo. a kdyz jsem sla nedejboze s holkama vecer na kafe, to se se mnou nebavil pomalu dva dny. Ty se uz s nim mestykas? Nebo jeste porad couvas?
My bydlime 100 km od sebe, takze se vsechno musi dopredu planovat... navic on je porad sluzebne nekde v cizine, moc se tedy nevidime. Byla by tudiz sance s tim skoncovat, ale nejak nam to nejde... a me pripada detinske nebrat mu telefony nebo neodepisovat.
Uz jsem se s nim rozesla dvakrat... strasne jsem se pak trapila a stejne jsem to nevydrzela, takze rozchod.. to ne. Nejlepsi by bylo nechat to vysumet... ale to asi pujde tezko, kdyz jsme porad v kontaktu. I kdyz se dlouho nevidime, tak je to mezi nama hezky... temer platonicky.
Není tady
My se rozesli aspon 5 krat za ty dva a pul roku co jsme byli spolu a taky jsem se vzdycky neskutecne trapila, a nejdesli rozchod byl 4 dny. Ale ted v unoru bylo vice veci, ktere tomu napomohly, takze jsem mu rekla, ze pokud se ted rozejdem, tak at nepocita s tim, ze se mu budu ozyvat. Ze by to bylo zase jako pred tim. a takhle jsem uz nemohla dale.. Porad jen cekat, kdy mi napise, mobil jsem nedala z ruky a jen jsem hypnotizovala displej. Vecer jsem si ani uz pak nesla s holkama sednout, co kdyby on se uvolnil a ja zrovna byla pryc? Uz me to strasne ubijelo, takze musel prijit raznej konec. Jinak by to bylo zase to same..
Není tady
pilop napsal(a):
My se rozesli aspon 5 krat za ty dva a pul roku co jsme byli spolu a taky jsem se vzdycky neskutecne trapila, a nejdesli rozchod byl 4 dny. Ale ted v unoru bylo vice veci, ktere tomu napomohly, takze jsem mu rekla, ze pokud se ted rozejdem, tak at nepocita s tim, ze se mu budu ozyvat. Ze by to bylo zase jako pred tim. a takhle jsem uz nemohla dale.. Porad jen cekat, kdy mi napise, mobil jsem nedala z ruky a jen jsem hypnotizovala displej. Vecer jsem si ani uz pak nesla s holkama sednout, co kdyby on se uvolnil a ja zrovna byla pryc? Uz me to strasne ubijelo, takze musel prijit raznej konec. Jinak by to bylo zase to same..
Pilop to co tu popisujes o tom mobilu jsem delala to same ted,uz jsem si zvykla,ze mi nenapise,protoze mu manzelka hlida mobil.A vidis jaky jsou sobci jim vadilo,ze si nekam jdes sednout a ze se bavis s jinym muzem,ale oni muzou vse.
Není tady
eremurussvis co je ale zvlastni? ze zpocatku, i kdyz manzelka uz o nas vedela si nasel nejen cas mi napsat, ael i zavolat- treba kdyz byla ve sprse, ale pak uz to neslo. A kdyz jsem mu taky prestala psat na dobre rano a tak, tak hned co se stalo? Ale ted mu nepisu zamerne... Psala jsem i psychologovi, co mam delat, tak mu vubec nereagovat na sms a najit si nejaky vztah. Ze to sice nebude ono, ale ze aspon tak nebudu na nej myslet a jak ti to dopadlo u kartarky?
Není tady
Tercio a Pilop tak jsem se vratila s toho vykladu karet.Na nej mi karty nevylozila,ze pry se to nema.Ale rekla mi ,ze ja si ho idealizuju a pokud on by se rozved tak s nim stastna nebudu,ze si ten vztah predstavuju jiny nez by skutecne byl.A pokud on by se rozvedl s manzelkou tak pro me by to melo velmi tvrdy dopad.A on,ze mi blokuje v dalsich vztazich.Ja pry jsem do toho vztahu davala vic nez on coz je pravda.V mem zivote se bude jeste dlouho objevovat,ale zaroven i jeho zena.Ma se tam objevit mladsi muz,ktery ma pritelkyni a ja s nim budu tehotna a pujdu na interubci.Takze moc dobry vyhlidky v zivote nemam.Co se tyce deti mi rekla jak to skutecne je a rekla mi moc veci o kterych vim,ze jsou pravdive.Byla jsem u teto kartarky pred pul rokem a rekla mi spoustu stejnych veci co minule.Tak se necham prekvapit jak to skutecne bude.Jo a jeste me rekla,ze by v nasem vztahu bylo moc zarlivosti.U neho doma je taky spousta zarlivosti ze strany partnerky.
Upravil(a) eremuruss (4. 6. 2007 16:30)
Není tady
eremuruss: tak ti vlastne rekla, co uz vime i my taky si myslim, ze i kdybchom s tema nasima chlapama byly, i kdyby se nakrasne rozvedli, tak bychom s nema asi stastne nebyly. Asi si je fakt idealizujeme, ale co me zarazi je fakt, jakto, ze ten muj byl tak uzasnej, kdyz jsme spolu zacali. Ale asi to tak byva ve vetsine vztahu, ze ty zacatky jsou vzdy nadherny. Pruser je, ze z nich ziju doted. eremuruss tak bacha na mladsiho chlapa
urcite se nam jednou na ty zenace podari zapomenout, ale kdy to bude, tot otazka
Není tady
eremuruss: Tak co si z toho pro tebe vyplývá? Pustit ho z hlavy a hledat si štěstí jinde, pak to bude možná opravdu štěstí.
Není tady
Modroočka napsal(a):
eremuruss: Tak co si z toho pro tebe vyplývá? Pustit ho z hlavy a hledat si štěstí jinde, pak to bude možná opravdu štěstí.
Ale zadny stesti me vlastne nepredpovedela zase to bude nekdo kdo me bude vyuzivat ach jo....
Není tady
eremuruss: Nenech se už od nikoho "zase" využívat. Ale lepšíš se, vypadá to, že si moc dobře uvědomuješ, že tě tvůj ženatý milenec využívá.
Není tady
Erem, ale to si nesmíš říkat!!! Prej zas to bude někdo, kdo mě bude využívat ...
Erem, tak si příště stanov hranice, za která nepůjdeš a využívat se nenecháš. Jdi do vztahu, který - když už k ničemu nepovede - tak Tě aspoň obohatí. Obohatí o hezké chvilky a vzájemnou výměnu slasti, a pokud to nebude vztah, který by Ti trvale přinášel něco pozitivního, nemáš právo se od chlapa nechat trápit a naopak máš plné právo ho poslat k šípku.
Sakryš, na světě jsme jenom jednou a životem máme pokud možno protančit a ne ho probrečet kvůli nějakému vejrovi Já se taky nabrečela kvůli manželovi, který stál za starou bačkoru a kvůli přítelíkovi, který stál za dvě
Přítelík zmizel v propadlišti dějin, s manželem jsme v kontaktu, protože v kontaktu kvůli dětem holt musíme být. Ale že bych ho nějak specielně řešila, to už ne.
Ale zajímavé je, že ti chlapi nějakým skrytým radarem vycítí, že už je ženská vypustila trvale ze zřetele že už je neřeší a na to konto začnou řešit oni ji
Není tady