Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#626 3. 6. 2007 21:09

x52658
Host

Re: Jsem milenka, je to vážně tak špatné?

Bože to je trouba....Prosím tě vem rozum do hrsti a nohy na ramena!!!A hlavně se na něj už nekoukej...

#627 3. 6. 2007 21:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eremuruss: To ti ten chlap vážně za to stojí? Nemáš náhodou na víc? Kašli na něj, vždyť to sama vidíš, k ničemu to nevede.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#628 3. 6. 2007 21:40

pilop
♥------

Holky, vam se to povida, vy jste byly v roli te podvadene manzelky, ktera sice byla podvadena, ale mela toho sveho chlapa o vikendech, vanocich doma.. Ja eremuruss chapu, cloveku se najednou zatemni mozek a mysli jen na to, aby mu bylo dobre- aby mohl byt s tim chlapem. a ze je zenaty, ma deti, to me bylo naprosto jedno. Hlavne byt s nim, slyset od nej ze jsem krasna atd. A ze to ti zenaci to umi takhle vykladat. S cim souhlasim je to, ze ten chlap nema charakter, ze to co dela ted sve zene  by mohl delat jednou me. Ale jestli se me zeptate zda se citim nejak vinna, nebo zda mam cerne svedomi, ze jsem s nim byla, tak vam reknu ze ne. Jen me stve, ze jsem to nechala dojit az tak daleko, ze ted na nej nemuzu prestat myslet.Asi je to nejaky trest za to, ze jsem hledela jen sama na sebe. parkrat jsem premyslela, kdybych mohla vratit cas, zda bych udelala neco jinak.. Jo, udelala... Tehdy kdyz se chtel rozvadet, tak bych ho podporila. Nevim, jak bych dopadla, ale udelala bych to urcite.

Mám všechen čas celého světa, ale stejně to někdy nestačí.

Není tady

#629 3. 6. 2007 21:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Eremuruss: To ti ten chlap vážně za to stojí? Nemáš náhodou na víc? Kašli na něj, vždyť to sama vidíš, k ničemu to nevede.

Vidim,ze to k nicemu nevede.Dneska jsem se objednala na zitra ke kartarce tak uvidim co mi rekne.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#630 3. 6. 2007 21:44

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pilop on se chtel rozvadet?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#631 3. 6. 2007 21:52

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Bí napsal(a):

já se vám divím......hlavně v tom,že jste do toho šli a vydrželi tak dlouho....už jen proto,že tu zkušenost mám taky.Poprvé jsem o tom neměla ani zdání.Bylo mi 20 a nenapadlo mě,že když je jen o dva roky starší,má už ženu a mimčo.Báječně jsme si rozuměli a bylo nám spolu fajn.Moc jsme se nevídali i když jsme bydleli kousek od sebe.Když jsem se dozvěděla,že je zadaný,skončila jsem to celkem brzy.Také jsem v té době poznala svého budoucího manžela a tak jsem dala přednost někomu,s kým mohu být i mezi lidmi a ne se schovávat.Pouto mezi námi trvalo ještě několik let,když jsme se náhodou potkali,cítili jsme,že to tam ještě je,ale uznávám věrnost.Když jsem se po 10 letech rozvedla,poznala jsem v práci jednoho supr človíčka,Byl o rok a půl starší než já a bylo to něco jako láska na první pohled.Oboustranná.Dělal si legraci,že kdybych ho neoslovila,chodil by okolo mě ještě teď.Když jsme měli první rande,vylezlo z něho,že je ženatý  dumbom  .Narovinu jsem mu řekla,že tohle není pro mě,že jsem sobec a chlapa chci jen pro sebe,že dělit se nebudu.Sice koukal,ale že bychom tedy mohli být kámoši.Souhlasila jsem,tři měsíce to šlo,ale naše city byly čím dál silnější.tak jsem to ukončila.Dokážu pochopit,že city člověk neukočíruje,ale že to snášíte tak dlouho?Kdyby vás chtěl,nepodváděl by ženu tak dlouho.řekl by jí to.Já nechtěla aby se rozvedl kvůli mě,ale jen pokud jim to neklape.Volal mi,přijel mi popřát k svátku i narozeninám,ale i když to mezi námi bylo opravdu silné a já něco takového prožívala asi prvně v životě,právě proto jsem to nechtěla.Doma jim to sice neklapalo,psal,že jsem mu otevřela oči,ale já ...prostě naivní nejsem......a špatné svědomí je šílená věc...

tummenuppgodlike

mám to nastavené hodně podobně ...

Není tady

#632 3. 6. 2007 22:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

eremurrus: O tom,ze je herec jsem mu,uz rekla taky a on mi rekl,ze mu krivdim.A jak pises,ze manzel doma rekne,ze by si o domnelou milenku neoprel ani kolo to je trochu divne ne?Tak proc s ni spi?

Ahoj eremurrus, jo, neboj, opravdu Tě chápu a vlastně s Tebou soucítím, protože je mi jasný, že neprožíváš nic moc dobrého. Nikdy jsem nebyla milenkou ženatého, protože mě prostě naši učili, že zakázané ovoce se nejí a city nemohou ovládnout rozum příliš. Člověk není zvíře, aby si nedokázal poručit. (Proto sice neodsuzuji milenky ženáčů - život je pestrý, ale rozhodně jim nefandím, protože vědomě tohle udělat, to je hnus a největší neférovka a přízemnost, jakou v životě člověk po citové stránce zažívá). Ale zažila jsem tu situaci z druhé strany - kdy jsme doma po upozornění "dobrých lidí" řešili "domnělou" milenku. No, ta kdyby mého manžela slyšela, propadla by se hanbou. V klidu jsem mu dala na vybranou, a protože mám i větší plat než on, nepřipadala jsem si závislá, tudíž mohl být volný. Ale lezly z něj pěkný věci (až se tomu po letech směju), jak ona mu nedala pokoj, jak ho naháněla (to mi ale nepřímo potvrdili skutečně i jeho kolegové), jak se před ním chovala atd. a hlavně - co si o ní on s odstupem času myslí...  Až mi jí bylo líto - tolik se snažila. Takže z pohledu manželky Ti můžu říct: na Tvoji otázku o tom "kole" - divné to není vůbec, on to řekne přece proto, že je to chlap!! smilesad Někteří jedinci mužského rodu udělají skoro všechno proto, jen aby se měli dobře big_smile. Zbývá jim jen zhodnotit, jestli jim bude líp, když to skončí doma nebo když se rozloučí s milenkou. Ona většina pánů manželů dobře ví, že manželka uvaří, vyžehlí, zakouří si spolu; pokud mají děti, řeší je taky spolu, mají třeba dlouholeté dobré vztahy v rodinách, mají společnou minulost... pokud by si vybral Tebe, dostal by se do nepříjemné situace - musel by doma něco přiznat (kupodivu kolikrát ani těm největším hercům to nedělá dobře), musel by se sbalit, musel by zajišťovat případně nějaké nové bydlení. Pochop: vždyť pro něj (tedy pro jeho povahu, jak ji tu popisuješ) je tento způsob, co předvádí Tobě i své paní, ten nejbezbolestnější. Prostě obelhává vás obě, akorát že s tou manželkou tráví víc času a dává jí peníze a "žije běžný život"! A Tebe si dovoluje k sobě přitahovat ještě tím, že žárlí. O té jeho žárlivosti ani nemluvím, to by mě opravdu dostalo. Uvidíš, že jednou se budeš mít líp, moc Ti to přeju. Až to nebudeš čekat, objeví se někde někdo, kdo se k Tobě bude hodit a s kým se budeš mít fajn.

Není tady

#633 3. 6. 2007 22:12

pilop
♥------

eremuruss: jo, chtel, asi pul rok po nasem vztahu a ja pitoma rekla ze ne. Tehdy jsem to byla, kdo mel jeste navrch, bylo mi 21 a rikala jsem si, ze je to brzo na to, abych se na nekoho vazala. Ted po trech letech to vidim jinak. Ale co, melo to tak byt... a kdo vi, treba se mi to jeste vyplni smile

Není tady

#634 3. 6. 2007 22:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Vidim,ze to k nicemu nevede.Dneska jsem se objednala na zitra ke kartarce tak uvidim co mi rekne.

A včem ti ta kartářka pomůže? Jdeš k ní, aby ti řekla, co máš udělat? To bys měla vědět sama a umět se rozhodnout. Já jsem u kartářky byla jednou, na relaxačním pobytu pro dámy, řekla mi, že s manželem nebudu (trefila, ale to nebyl problém poznat) , ale že budu sjiným, budu šťastná a dobře finančně zajištěná. Jestli jsem až tak šťastná, to nevím, ale zajištěná nejsem ani náhodou. Je to už čtyři roky, co mi to řekla. Na karty nevěř. Znáš tu písničku od Chinaski  "Jaký si to uděláš, takový to máš"? Tak tak to doopravdy je.

Není tady

#635 3. 6. 2007 22:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroocko jdu k te kartarce u ktere jsem,uz pred pulrokem byla.a vsechno co mi rekla treba o detech naprosto sedelo .Rekla mi,ze se muj vztah z zenacem neobnovi,jedine by se obnovil,kdyby se s nim rozvedla jeho manzelka,ale,ze mi na nej karty vylozit nemuze,protoze nespada do me rodiny,ale do roka budu mit vztah se  starsim muzem v praci.Coz je on.Dalsi 2 kartarky se shodli,ze se rozvede a o rozvod pozada jeho manzelka a obere ho o vsechno.A vsechny kartarky se shodli na stejnem case kdy se to ma uskutecnit.Tak ted uvidim jestli me rekne to same.Zda se me taky nepravdepodobne,ze by se s nim zena rozvedla,kdyz o nej tak bojovala.

Není tady

#636 3. 6. 2007 22:41

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A myslíš, že kdyby se rozvedl a byl s tebou, budeš opravdu šťastná? Nebála by ses, že když podváděl manželku, bude třeba podvádět i tebe, když mu to nedělá u té manželky problém. Holka, já ti držím palce, ať se z toho vyhrábneš co nejrychleji.

Není tady

#637 3. 6. 2007 22:47

prezdivka2007
♥♥♥----

Modroočka napsal(a):

A myslíš, že kdyby se rozvedl a byl s tebou, budeš opravdu šťastná? Nebála by ses, že když podváděl manželku, bude třeba podvádět i tebe, když mu to nedělá u té manželky problém. Holka, já ti držím palce, ať se z toho vyhrábneš co nejrychleji.

Myslim si to same.

Není tady

#638 3. 6. 2007 22:48

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tercio,ale tvuj muz do te milenky nebyl zamilovanej,byla to jenom zena ktera se do nej zamilovala a laska ji nebyla opetovana.Tak proto o ni takhle mluvil.Vim,ze kdyby se zenaty pritel rozhodl pro me,ze by vsechno co cely zivot budoval ztratil a mozna proto to neudelal,protoze z jeho povahou si je toho vedom.Ale pripada me,ze si me nechava jako zadni vratka co kdyby,protoze jak rika,ze jak ho manzelka neustale hlida i u pocitace je pry hrozne a ma k nemu neduveru a vyvolava neustale hadky.Tak si zrejme on mysli,ze ja budu na nej cekat a proto se snazi svima slovickama me k nemu pritahnout.Je to vlastne od nej sobecke i ted me vycita,me pohledy na muze.Kdyz se se mnou nahodou zacne nejaky muz bavit tak on radeji odejde.Pak se se mnou nejakou dobu nebavi.

Není tady

#639 3. 6. 2007 22:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroocko mas pravdu tu duveru bych k nemu asi nemela i kdyz mi rika,ze mu vadila sexualni chladnost u manzelky hned od zacatku manzelstvi a ze ten sex mu proste chybel.Ze se mnou je to pry jine neco co pry nezazil.Me on po sexualni strance taky vyhovuje a zajimave je ze s BM mi sex neklapal a byla jsem pry pro nej sexualne chladna.Nemela jsem potrebu mit sex kazdy den jak vyzadoval BM.Tak mi to hlava nejak nebere.

Není tady

#640 3. 6. 2007 22:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ani se to nesnaž pochopit, to totiž chápat nejde. Hlavně si teď uspořádej svůj život a ho pusť k vodě, než tě to úplně zničí.

Není tady

#641 3. 6. 2007 23:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pro eremurrus: Zda se me taky nepravdepodobne,ze by se s nim zena rozvedla,kdyz o nej tak bojovala

Tak, Erinko, na ty karty jsem tedy taky zvědavá - pak určitě napiš, jak jsi pochodila. Je to zajímavá věc. Sama nevím, zda tomu věřit nebo ne.... Spíš - tipuji, že kartářky jsou dobré psycholožky, které hodně věcí odhadnou už při Tvém vstupu do dveří. Ale pokud předpoví "dobré" věci, tak je to fajn.
Ke Tvé poslední větě: mně se to teda jeví naopak jako velmi pravděpodobné, že se s ním jeho  paní rozvede. Nezapomínej, že čas utíká a lidé se mění. Podváděná manželka totiž pochopí, že je to darebák, a zjistí, že jí bez něj bude líp. Teď to zlehčím, ale přesně tomu já říkám z legrace ta pravá "pomsta" manželky té milence big_smile, totiž přenechat jí ten poklad. V období, kdy se manželka o nevěře dozví, je možná zdrcená a v první fázi zabojuje. Ale po čase, když přemílá jednu myšlenku za druhou a dochází jí, s jakým typem hajzlíka žije, jí vlastně může docvaknout, že ten její domácí zázrak zas za takovou oběť nestál; spočítá si všechno a zhodnotí a výsledkem skutečně může být Tvůj ženáč coby "free" wink. Ale rozhodně si myslím, že jí pak už v té chvíli bude líp než Tobě. Radši jim snad přej, ať zůstanou spolu...... V jednom souhlasím s tím, že provalená nevěra skutečně k něčemu může být: totiž někdy udělá z té podváděné manželky volnou, hrdou, samostatnou, spokojenou bytost (pochopitelně až se ta záležitost vyřeší). Vlastně, viz zdejší Vanilka. tummenupp
Jo a čestné slovo: rozvedený kolega neustále nemá peníze, přestože na děti neplatí, a rozvedená kolegyně si naopak začala jezdit konečně na dovolenou... Nevím, čím to je...smile, nejspíš odlišným pojetím hospodaření...
Mám hodně kolegyň, které se rozvedly a chvíli u mně při kafi plakaly. Ale jsou to teď takové uvolněné, vykrášlené superbaby, že ty milenky (dříve se té podváděné chudince vysmívající, nyní ostražité, aby se náhodou jejich nový partner příliš často nevracel zpátky "domů k dětem")  jim nesahají ani po kotníky. A kupodivu, ti bývalí manželé se naprosto všem kolegyním do jedné poměrně pravidelně ozývají. Jak mi říká jedna z nich: jestli se náhodou chceš rozvést, tak to nedělej, toho chlapa se jen tak nezbavíš big_smile. Tak já ji zatím poslechnu wink.

Není tady

#642 3. 6. 2007 23:11

VladěnaS
♥------

ahoj holky..já už byla na obou stranách nejdřív jako podváděná manželka a pak taky jako milenka.Ani jedno nestojí za nic...ale o tom to je.Milenec si stěžoval na manželku...já milenci na manžela....můj manžel milence na mě a milenka mého na toho svého...vrcholem všeho ale bylo když mi manžel brečel že ho milenka opustila...Mě opustil milenec a nakonec jsme si s manželem zbyli.sice se rýsuje nové kolo,protože uděláš jednou tak proč ne dvakrát,ale měnim taktiku...snad to tentokrát dopadne...

Není tady

#643 3. 6. 2007 23:23

venuše
♥♥♥♥♥♥-

pilop napsal(a):

eremuruss: jo, chtel, asi pul rok po nasem vztahu a ja pitoma rekla ze ne. Tehdy jsem to byla, kdo mel jeste navrch, bylo mi 21 a rikala jsem si, ze je to brzo na to, abych se na nekoho vazala. Ted po trech letech to vidim jinak. Ale co, melo to tak byt... a kdo vi, treba se mi to jeste vyplni smile

Zajimavy... muz zenac taky asi po dvou mesicich mluvil o rozvodu a ptal se na muj nazor. Ja mu tenkrat rekla, ze je to jeho vec.... mela jsem taky trosku navrch cool. Ted si rikam, kdyby se me zeptal znovu, urcite bych ho v tom nenechala se placat.
Jenze uz je pozde.... grater

Není tady

#644 3. 6. 2007 23:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tercio urcite dam vedet jak jsem dopadla.No s tim,ze se BM svym BM ozyvaji na tom neco bude.Muj byvaly manzel se ke me chtel taky vratit.A kdyz jeste chodil za detma tak se detem vubec nevenoval,ale radci se vybavoval se mnou.

Není tady

#645 3. 6. 2007 23:30

pilop
♥------

venuše: ty jsi taky byla se zenacem?

Není tady

#646 3. 6. 2007 23:41

venuše
♥♥♥♥♥♥-

pilop napsal(a):

Skoro dva roky... pak pul roku zadny kontakt, nikdy jsem na nej neprestala myslet. Pred nedavnem jsme se usmirili, doufala jsem, ze se zmenil, ale vsechno je pri starem. Takze se pokousim z toho vycouvat... ale nejak mi to nejde... vzdycky kdyz uz na nej zacnu zapominat, tak on se ozve... jakoby to delal schvalne.
Bohuzel, zatim jsem nepotkala nikoho lepsiho. kapitulation

Není tady

#647 3. 6. 2007 23:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

venuše napsal(a):

pilop napsal(a):

Skoro dva roky... pak pul roku zadny kontakt, nikdy jsem na nej neprestala myslet. Pred nedavnem jsme se usmirili, doufala jsem, ze se zmenil, ale vsechno je pri starem. Takze se pokousim z toho vycouvat... ale nejak mi to nejde... vzdycky kdyz uz na nej zacnu zapominat, tak on se ozve... jakoby to delal schvalne.
Bohuzel, zatim jsem nepotkala nikoho lepsiho. kapitulation

Kdyby se nasel nekdo jiny bylo by to jednodusi na nej zapomenout i kdyz u me nevim ,byt spolu na jednom pracovisti jeste vedle sebe dost dobre si to ani nedovedu predstavit.No ono to nejak dopadne......vissla

Není tady

#648 4. 6. 2007 7:05

x52658
Host

pilop napsal(a):

Holky, vam se to povida, vy jste byly v roli te podvadene manzelky, ktera sice byla podvadena, ale mela toho sveho chlapa o vikendech, vanocich doma.. Ja eremuruss chapu, cloveku se najednou zatemni mozek a mysli jen na to, aby mu bylo dobre- aby mohl byt s tim chlapem. a ze je zenaty, ma deti, to me bylo naprosto jedno. Hlavne byt s nim, slyset od nej ze jsem krasna atd. A ze to ti zenaci to umi takhle vykladat. S cim souhlasim je to, ze ten chlap nema charakter, ze to co dela ted sve zene  by mohl delat jednou me. Ale jestli se me zeptate zda se citim nejak vinna, nebo zda mam cerne svedomi, ze jsem s nim byla, tak vam reknu ze ne. Jen me stve, ze jsem to nechala dojit az tak daleko, ze ted na nej nemuzu prestat myslet.Asi je to nejaky trest za to, ze jsem hledela jen sama na sebe. parkrat jsem premyslela, kdybych mohla vratit cas, zda bych udelala neco jinak.. Jo, udelala... Tehdy kdyz se chtel rozvadet, tak bych ho podporila. Nevim, jak bych dopadla, ale udelala bych to urcite.

Chápu,že se zatemní mozek...Aspoň ze začátku,ale po půlroce ,ne-li dřív by se teda skoro zase měl odtemňovat.Už jen kvůli tomu,že jste o víkendech a vánocích samy...A to jestli jste krásné,úžasné a pod.,to uměj říkat i ti svobodní,protože kdyby ne,tak jich není tolik ženatejch. dumbom
A prosím vás,je to vidět na každým kroku,jen jim proboha nevěřte,že se opravdu chtěli rozvést!!!!Kdyby to tak bylo,tak maj ty žádosti podaný dávno předtím,než vás poznali.A pokud ne,tak se vás na to neptaj a prostě tu žádost podaj,protože právě proto,že jste takový úžasný,tak už s tou svojí ztrhanou manželkou opravdu nechtěj být.
Abyste mi rozuměly-já fakt chápu,že se ženská zblázní do chlapa a nevidí,neslyší.Ale pak si snad musíte uvědomit,že to nikam nevede,on se s vámi rozešel,má doma tu svou,tak proč si ho stavět na nějakej piedestel,že ON je ten jedinej?!?!NENÍ!
A nevím teď,jestli jsi to byla ty,Pilop,že to je asi nějakej trest,že na něj nemůžeš přestat myslet.Tak tohle,holčičko,trest není,to je jen a jen tvoje blbost.Trest,pokud bude,tak bude mnohem horší,protože z tohohle se můžeš dostat úplně sama a bez problémů,pak to tak jednoduchý nebude.Vím o čem mluvím.
Jiank vám přeju,ať se vám vede dobře,no,ono každýmu podle zásluh,že?

#649 4. 6. 2007 9:20

pilop
♥------

venuše: ze jo? pokazde, kdyz uz si myslim, e to zvladnu a treba se mu dele neozvu, on uplne obrati a zase pise, vola... Dokonce se objevil na obzoru i jiny kluk, svobodny, primereny memu veku, vypadalo to nadejne. A co udelal zenac? Zacal mi psat a volat jako zpozactku, oni maji jakoby osmy smysl na to, co se kolem nas deje.Sice s nama byt nemuzou, ale necteji, abychom si nekoho nasly...
bazalka: mozna je to fakt jen a jen moje blbost ze se takhle trapim, ale porucit si nejde.. Ale musim se pochvalit, uz 2 mesice mu neodpovidam na jeho sms, a ze jich je smile  Nasla jsem si tolik prace, jen abych nemela volny cas na nej myslet. Ale jde to cim dal hur.. No uvidim, chci to vydrzet do prazdnin se mu takhle neozyvat, on pak bude mit deti doma, tak nebude mit tolik casu mi psat. takze pokud to vyjde, tak pak to bude 5 mesicu bez kontaktu a snad nejhorsi bude za mnou. Sice jsme se nevideli od unora, ale volal mi celkem pravidelne a ja mu to vzdy zvedla.

Není tady

#650 4. 6. 2007 9:39

venuše
♥♥♥♥♥♥-

pilop napsal(a):

venuše: ze jo? pokazde, kdyz uz si myslim, e to zvladnu a treba se mu dele neozvu, on uplne obrati a zase pise, vola... Dokonce se objevil na obzoru i jiny kluk, svobodny, primereny memu veku, vypadalo to nadejne. A co udelal zenac? Zacal mi psat a volat jako zpozactku, oni maji jakoby osmy smysl na to, co se kolem nas deje.Sice s nama byt nemuzou, ale necteji, abychom si nekoho nasly...

Nechapu... oni jsou zenaty a pritom jim vadi, kdybychom my nekoho mely. Ja jsem se dokonce nemohla ani normalne bavit s jeho kamosema, jak zarlil... roll

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí