Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#601 2. 6. 2007 18:50

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jsem milenka, je to vážně tak špatné?

pilop napsal(a):

O nás to jeho zena taky vedela, asi mesic po tom, co jsme si spolu zacali. Ja jsem sla do "vztahu" s nim s tim, ze si uziju sexu, protoze me silene pritahoval, ale to, ze se do sebe zamilujem, to nas ani ve snu nenapadlo. A kdyz se tak stalo, bylo uz pozde z toho couvat. Me bylo nadherne, jemu taky, tak jsme si uzivali zivota.. To ze jsem az ta druha, to mi tehdy ani neprislo, vetsinu casu jsme byli spolu, i v noci u me zustaval. Tak si rikam, ze kdybych tam dale pracovala, s nim, tak uz jsme asi spolu. A kdo vi? Mozna ja bych ted byla ta podvadena, clovek nikdy nevi...
eremuruss: tak ta jeho zena je celkem dost brutalni, ze se kvuli nemu vzdala prace a nastoupila do vasi firmy... Jak se k sobe chovete?

Pilop primo v jedne mistnosti spolu nejsme .Kdyz tam nastoupila primo nevedela,ze jsem to prave ja.On me ji zrejme ani nepopsal.Jsme tam vekove 3 zensky stejne a ona tipovala,ale ja se vlastne prozradila svym chovanim.Snazila jsem se ji vyhybat nebyla jsem schopna se na ni ani podivat.A ona to poznala.Jeste navic ma prevlikaci skrinku ode me pul metru tak si to dovedes asi predstavit.Za ten pul rok jsme Jsme spolu ani jednou nekomunikovali a jsem za to strasne rada,protoze nemam vuci ni cisty svedomi.Kdyz ale prijde na satnu tak prvni pohled vzdycky venuje me a ja ji.Casto tam chodi za svym muzem a predvadi jak jsou stastny par.Ostatni s toho musi mit mozna dobrou srandu,protoze ona odejde a on venuje pozornost me.Celou smenu se na me diva a casto spolu komunikujeme.Ona je ode me starsi o 10 let,ale je to opravdu pekna zenska.Rikam si co vidi na me,kdyz ma doma tak peknou zenu.rodna

Upravil(a) eremuruss (2. 6. 2007 18:52)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#602 2. 6. 2007 18:54

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pilop a to jeho zene nevadilo,ze se spolu schazite?Kdyz o vas vedela?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#603 2. 6. 2007 19:12

pilop
♥------

eremuruss: to vis ze ji to vadilo, ale nevedela poradne kdo jsem, takze kdyz jsme se potkaly treba v obchode, tak jen kolem me prosla. Z pocatku mu nedavala ultimatum, ale asi po pul roce mu volala, ze az se vrati, bude ona i kluci pryc. Ale nestalo se tak, jen spal v obyvaku- pry. Vyhrozovala ze se rozvede a nic...

Mám všechen čas celého světa, ale stejně to někdy nestačí.

Není tady

#604 2. 6. 2007 19:14

pilop
♥------

eremuruss: tak ses asi jeste peknejsi, hodnejsi, milejsi a tak smile ty ocni kontakty ti zavidim, to mi strasne chybi....

Není tady

#605 2. 6. 2007 19:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

pilop napsal(a):

eremuruss: to vis ze ji to vadilo, ale nevedela poradne kdo jsem, takze kdyz jsme se potkaly treba v obchode, tak jen kolem me prosla. Z pocatku mu nedavala ultimatum, ale asi po pul roce mu volala, ze az se vrati, bude ona i kluci pryc. Ale nestalo se tak, jen spal v obyvaku- pry. Vyhrozovala ze se rozvede a nic...

Nektere zeny jsou opravdu silne,ze tohle trpi a snazi se zachranit manzelstvi stuj co stuj.Ja jsem byla v manzelstvi taky podvadena,ale nedovedla jsem si predstavit ,ze bych s muzem ktery me podvedl mela zustat dal a to jsem mela deti hodne malinke.Ze venoval sve city jine zene a v jeho srdci by byla porad.Vidim to ted u sveho byvaleho pritele.Rikam si,ze bych nechtela byt ted v roli jeho manzelky.Slysim z jeho vypraveni co se deje u nich doma.Proste mu ta zena,uz nikdy neuveri,bude to porad v ni a jsou tam u nich porad ty vycitky a podezirani.Sam nemuze jit ani ke kamaradovi zpravit pocitac, proste jela s nim co kdyby ji lhal ne?Ja vim,ze ja bych byla taky takova a nikdy bych mu neodpustila tak jsem se radci rozvedla i kdyz jsem sveho muze milovala.Kdybych se svym muzem zustala meli by jsme doma to sami co byvali pritel a to jsem nechtela vecne se trapit v podezirani a koukat na nej jak mysli na ni to ani nahodou.Opravdu obdivuju ty zeny co se pres tohle prenesou .

Není tady

#606 2. 6. 2007 19:53

pilop
♥------

eremuruss: to je prave to, nechapu, jak spolu dokazi zit... Podle me se vzajemna duvera naprosto vytratila, teda alespon z jeji strany, a to staci... Nikdy o ni nemluvil skarede, ale stacilo mi obcas vyslechnout jejich hovor, to se i po telefonu hadali, tak jake to je asi u nich doma. Moje kamaradka je uz 10 let s zenatym muzem, maji spolu miminko, a to bylo, po vanocich pozadam o rozvod, po prazdninach- dokad deti byly male- ty jeho, az mladsi dodela stredni. Kdyz kamaradka otehotnela, tak to bylo, az se mimi narodi, az zacne chodit.. No a porad je sama a on za ni jen dochazi... obcasne schuzky... Tak si rikam, ze na druhou stranu mame stesti, ze to skoncilo, ty ho sice kazdy den vidas, ale predstav si, ze bychom dopadly jako ta ma kamarada. 10 let stravila cekanim.. a ceka dale. Ja to mela jen 3 roky, z toho ten prvni rok nepocitam, to bylo uzasne... Ale stejne porad spradam plany, jak ho jen ulovit big_smile

Není tady

#607 2. 6. 2007 20:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Pilop skus nejakou dobrou kartarku jestli se te ho podari ulovit.Ja u ni byla taky teda u vice,protoze jsem chtela mit jistotu,ze se to schoduje.A shoda tam je, ted jestli se to vyplni .Je to trochu zamotane,ale vysledek stejny tak nevim,bylo mi receno,ze se rozvede ona s nim.Cemu ja nemohu ani verit,kdyz o nej tolik bojovala .Necham se prekvapit.

Není tady

#608 2. 6. 2007 20:41

pilop
♥------

eremuruss: tak to me podrz, jak mame stejny mysleni!!!!!!!!!!!!!! Ja u kartarky byla pred 3 tydny, odchazela jsem od ni naprosto vyzdimana.. Rekla mi, ze muj zenac neni muj zivotni partner, ale ze se nase zivoty jeste skrizi a ze budu muset pochopit ze on neni ten pravej. A pry az to pochopim, tak az teprve pak narazim na toho zivotniho partnera. Ale ze musim zenace vyhnat z hlavy a hlavne ze srdce. Takze za mesic jsem objednana na kinezi, tak uvidim, zda to pomuze...

Není tady

#609 2. 6. 2007 20:53

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

pilop napsal(a):

eremuruss: tak to me podrz, jak mame stejny mysleni!!!!!!!!!!!!!! Ja u kartarky byla pred 3 tydny, odchazela jsem od ni naprosto vyzdimana.. Rekla mi, ze muj zenac neni muj zivotni partner, ale ze se nase zivoty jeste skrizi a ze budu muset pochopit ze on neni ten pravej. A pry az to pochopim, tak az teprve pak narazim na toho zivotniho partnera. Ale ze musim zenace vyhnat z hlavy a hlavne ze srdce. Takze za mesic jsem objednana na kinezi, tak uvidim, zda to pomuze...

Ja od kartarky taky odchazela uplne vyzdimana a uplne mimo.Dokonce jsem pri placeni v obchode zapomela i penezenku,jeste,ze me upozornila prodavacka.Co je KINEZE opravdu nevim nikdy jsem o tom neslysela.To co te rekla kartarka je zajimavi,ale jak ho vyhnat z hlavy a hlavne ze srdce vid?To bude tezky.Me rekla,ze s tim svym zenacem nebudu stastna a ze to podvedome vim.A je to pravda vim to je hrozne zarlivej a kdyz se na toto tema bavime tak se pohadame jemu to nevymluvim on me vidi jinak nez zkutecne jsem.  sad

Není tady

#610 2. 6. 2007 21:15

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Já byla někdy v lednu u kartářky, ona všechno věděla, co se mi za posledního půl roku stalo, dokonce i určité detaily. Řekla mi, že se v žádném případě nemám rozvádět, prý kvůli penězům, blíž to nevysvětlila, ať si prý BM klidně bydlí jinde, nemám ho brát zpátky, mám odložit rozvod o rok. Tím si byla naprosto jistá. A ještě mi řekla, že BM v červnu v práci povýši, a on zatím v červnu končí. Dál říkala, že BM bude mít nějakou nehodu, snad v autě, prý to bude spojeno s prací, a že mě bude ještě hodně potřebovat. No a já se koncem března rozvedla. BM to chtěl rychle, dokonce se v jednací síni vzdal práva odvolání. A za týden mu bylo smutno smile .  Já byla dlouho rozhozená od té kartářky, byla jsem jako v tranzu. Ještě říkala, že mám nádherné karty, takové že už dlouho neviděla, nikdy se mi prý nic zlého nestane a ze všech problémů se šťastně dostanu... No pak jsem si ještě nechala vyložit karty od jiné kartářky podle data narození, a ona taky říkala, že ten rozvod nevidí tak jednoznačně, ale nakonec se prý stane všechno tak, jak si přeju. Pak si vyložila na mě ještě v den rozvodu a vyšlo jí sluníčko ... Tak nevím, jestli tomu všemu věřit...

Není tady

#611 2. 6. 2007 21:20

majkafa
Host

AlixoZS věř. Věci nejsou takové, jak se zdají. Já už věřím všemu. Tvrdá škola posledních skoro dvou let. Ale rozvod mě teprve čeká.

#612 2. 6. 2007 21:56

x52658
Host

Alixo,taky,jako Majkafa,ti řeknu ať věříš...Ono to nemusí být úplně doslovné-třeba to že manžel povýší a on zatím končí.Taky to může být o tom,že se mu naskytne lepší(vyšší) místo.Ona se vždycky ta správnost odpovědi ukáže až časem.Vem si takový Nostradamovy předpovědi... big_smile
Samozřejmě,někdy ta kartářka nemusí zy moc stát(bohužel),tak to chce fakt jich zkusit víc nebo tu,kterou ti doporučí nějaká známá nebo kamarádka.

A jinak holky-jak to říct-to vážně stojíte o chlapa,který s vámi podvádí celou rodinu?Já nevím,mě taky manžel podvedl,ale znám ho,máme spolu děti,nějakou minulost a zrovna u něj (aspoň zatím)věřím,že to byl úlet.A snaží se to srovnat.Ale ten váš chlap má rodinu,nějakou minulost a do toho jste se objevily vy a on to úplně bezstarostně hodí za hlavu...Já bych se totiž strašně bála,že po nějaký době se mnou se objeví zas nová tvář a on začne nanovo...Já vás v podstatě neodsuzuju,jen mi to trošku nejde na rozum.Už jsem tady psala,že mám podobnou zkušenost (se ženáčem,ve 20),ale po asi 3měsících jsem to taky skončila,protože mi ohromně vadilo,že si nemůžu nic naplánovat-víkend,večer,výlet ani nedejbože dovolenou.A k tomu ta nejistota,že až ho omrzím já,jestli si nenajde jinou.

#613 2. 6. 2007 22:20

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Alixo,taky,jako Majkafa,ti řeknu ať věříš...Ono to nemusí být úplně doslovné-třeba to že manžel povýší a on zatím končí.Taky to může být o tom,že se mu naskytne lepší(vyšší) místo.Ona se vždycky ta správnost odpovědi ukáže až časem.Vem si takový Nostradamovy předpovědi... big_smile
Samozřejmě,někdy ta kartářka nemusí zy moc stát(bohužel),tak to chce fakt jich zkusit víc nebo tu,kterou ti doporučí nějaká známá nebo kamarádka.

Jenom mě mate, že ta kartářka si byla jistá tím, ať se nerozvádím, že mám rozvod odložit, jenže já to v té době nemohla nijak ovlivnit. To BM se chtěl rychle rozvést. Měsíc před rozvodem se sice chtěl vrátit, já chtěla taky, ale za týden zase pelášil za svou přítelkyní. Takže já nemohla nic dělat.  Říkala, že BM přijde k rozvodu i s tou svou přítelkyní, bude prý tam i jeho advokát, a já že v jednačce hrdě vstanu a řeknu, že chci rozvod odložit. Jenže ta jeho tam nebyla, advokát taky ne, jen já a BM. A mluvil hlavně BM. To on byl navrhovatel. Chtěl to mít rychle za sebou. Ještě dva dny před rozvodem jsem mu naznačovala, že já bych to klidně odložila a časem by se vidělo. On ale nechtěl.  Jinak co kartářka řekla dalšího, všechno pro mě hezké, takže nemám z ničeho strach.
A ta předpovídaná nehoda BM? To se taky uvidí. Já mu to řekla, když jsme to chtěli dát spolu ještě dohromady, ať si dává pozor. On říkal, že mu to taky kartářka předpověděla. Tak se uvidí. Nepřeju mu nic zlého.
A to jsem šla ke kartářce s kamarádkou a jen z legrace, co mi řekne... Přišla jsem tam s úsměvem, který se mi ale za chvíli ztratil...co ona všechno v těch kartách vyčetla... skoro mě mrazilo, jak to tam může všechno vidět... No, možná bych k ní měla zajít znovu...

Upravil(a) AlixaZS (2. 6. 2007 22:39)

Není tady

#614 2. 6. 2007 22:32

x52658
Host

No,to já se taky vždycky osypu.U kartářky jako takový jsem byla dvakrát-jednou těsně po velkém třesku,to jsem jí nic neřekla,ona to odvyprávěla sama-a po druhý asi tři měsíce poté,jen abych se hodila do klidu,a to mitaky řekla všechno co bylo a nebylo.A moje kamarádka u ní byla před třemi lety,to jí něco předpověděla,ale že to vidí až za moc dlouho,asi za pět let,a pak tam ta kamarádka jela se mnou a to jí ta kartářka řekla to samý,jen že to bude asi za 2roky!!Prostě jí všechno zopakovala,i ten čas vlastně seděl.No a moje tchýňka se zabývá vším možným,mimo jiné i kartami,ale to jen tak pro sebe,tak si je občas půjčím,nebo mi něco vyloží a je mi úplně kolikrát zle,jak to sedí.V těch knihách jsou i přesně pojmenovaný MOJE problémy...Takže proto věřím... gloria

#615 3. 6. 2007 0:02

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Nikdy jsem nevěřila na nějaké vykládání z karet... je to stejně zvláštní... ale možná na tom přece něco je. Pořád na to myslím. Ale mezi mnou a BM to už asi nešlo, nevím, někde uvnitř jsem cítila, že to tak asi má být, že je to asi pro mě dobře. On neví co chce. Kdyby u rozvodu řekl, že se rozvádět nechce, souhlasila bych s přerušením na rok,  ale aby se ke mě hned nastěhoval, to ne.  Ale on přerušení nechtěl. Chtěl se rozvést a rychle... Teď už ho nechci. Jsem v klidu a spokojená.  Možná to sluníčko v kartách znamenalo, že pro mě vychází po rozvodu... kdo ví. Věřím ale, že to co se má stát, to se stane...

Není tady

#616 3. 6. 2007 7:44

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Nechala jsem si vyložit karty v únoru a přesně to vyšlo i když bych byla radši, kdyby to nevyšlo. reta

Není tady

#617 3. 6. 2007 9:44

x52658
Host

Slunce je snad ta nejlepší karta,co ti může vyjít.Já mám v zarotu to popsaný jako,že ty největší problémy jsou(aspoň momentálně) za tebou,že jsi spokojená a že se můžeš jen těšit.I kdyby byla položená obráceně,tak to znamená štěstí a spokojenost,jen ne v takovém množství(asi jako že tam je nějaký mráček).Takže si toho do sytosti užívej. tummenupp

no jo,Tetomámo,ono to není vdycky růžový,ale zase - byla jsi aspoň trošku připravená.Hlavu vzhůru,když to tady čtu,co jsi všechno zvládla,tak klobouk dolů.To já bych už někde visela... pussa

#618 3. 6. 2007 10:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Karte SLUNCE znamena svetlo,radost,znovuzrozeni,uspech ,stesti.prevracena poloha:povrchnost,pycha,zmarene planya nadeje,osamelost,neuspech,konec vztahu.Toto jsem vycetla v knize TAJEMSTVI VESTENI

Není tady

#619 3. 6. 2007 10:57

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

O tom ta kartářka nic neříkala, jen mi napsala večer v ten den, kdy jsem měla rozvod, jak to vlastně dopadlo, že si na mě ještě vyložila kartu a vyšlo jí to slunce. Ptala se mě, jestli začalo svítit nebo zapadlo...neříkala nic o tom jestli to bylo v převrácené poloze, moc tomu nerozumím.
Nechala jsem si od ní vyložit 3 dny dopředu i na den rozvodu, měla jsem z toho nervy a napsala mi toto:

"Otázka číslo 1. O čem přemýšlíš a jak vnímáš partnera ty? Odpověď. Strach, nervy, obavy...ale také jako vztah s hlubokým citem.
Otázka číslo 2. O čem přemýšlí a jak vnímá partner tebe. Odpověď:Vnímá tě jako stabilní, zdravou, dávala jsi mu sílu, poskytovala ochranu. Vnímá tě jako dlouhotrvající lásku...
Otázka č. 3 . Co vás dva ještě spojuje dohromady? Odpověď : nové setkání, dobré zprávy,
otázka ČÍSLO 4. co DÁVÁ ZÁKLAD Vašemu vztahu? Odpověď:svatba, životní svazek...
Otázka číslo 5. Jaká bude vaše společná budoucnost? odpověď: KARTA SRDCE, COŽ JEDNOZNAČNĚ ZNAČÍ LÁSKU, SRDEČNOST, VELKÉ ŠTĚSTÍ V LÁSCE...
    karta říká: jdi touhle cestou až do konce, vše se stane tak, jak si přeješ. Spolehni se na lidi, které máš ráda, budou tě podporovat a nepodrazí tě....
přeju VÁM Z CVELÉHO SRDCE, ABY TO DOPADNULO TAK, JAK UKAZUJÍ KARTY.
kromě TÉ PSYCHIKY ANI JEDNA NEGATIVNÍ Z 5."

Psala jsem té kartářce už dřív, a to 2x (možná pokouším karty),  ale pod jiným jménem, ovšem stejné datum narození. Poprvé mi napsala, že já zvolím odchod, samostatnost, mám před sebou štěstí v novém vztahu, ten muž bude prý dobrý milenec i přítel, velmi pevný vztah, viděla sice prsten, ale nemusí to prý znamenat manželství. Jenom prý bych se měla naučit používat ženské lži a chytrosti, být dobře chytrá a mazaná....
Podruhé (bylo to s určitým časovým odstupem, ne hned) mi napsala, že mezi mnou a jím je snad jen sex, že mám tajné starosti, ten muž je snad prý egoista, výsledná karta ukazuje, že zvolím odchod a dočasnou samotu, abych mu vytýčila jeho hranice. A že prý opravdu zvolím tu samostatnost.

Ještě teď mám z toho v hlavě guláš, nevím, jestli ten rozvod je pro mě dobře nebo není.  Ale teď se cítím dobře, v klidu, vyrovnaná. Není mi po BM smutno. Jen občas je mi smutno po tom, kým on byl těch 10 let v manželství. Ale už takový není.... Co si o tomhle myslíte?
Děkuju za příspěvky.

Upravil(a) AlixaZS (3. 6. 2007 11:28)

Není tady

#620 3. 6. 2007 12:18

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj eremuruss,
neber to špatně, jen jsem se tady nějak při kafi zamyslela nad tím, cos tu napsala. Nějak nedokážu pochopit, jak rozděluješ svoje chování coby manželka a coby milenka. Takže svému manželovi jsi nemohla odpustit nevěru, už bys mu nikdy nevěřila, ale milenci dokážeš tolerovat "dvojaké", navíc v práci očividné, chování vůči Tobě a manželce? To asi znamená jen jedno: že jsi svého muže možná vlastně ráda neměla a naopak milence zbožňuješ - čili nevidíš jeho chyby, které jsou (z Tvého příspěvku) pro nás ostatní zřetelné. Každý máme jiný náhled, ale mně by asi právě moc nešlo, těšit se z jeho kradmých pohledů a vědět, že on doma funguje naprosto normálně. Nemhla byhc si ho moc vážit, když dokáže hrát takové divadlo. Já Ti nevím, ale tohle mi zavání tím, že kdyby se rozhodl pro Tebe, nebyla bys za pár let šťastná - nebo bys mu věřila? Takovému herci? No, je to Tvůj život, ale přiznávám, že po přečtení Tvého příspěvku Tě jaksi žensky lituji. Přála bych Ti nějakého čestného, nezadaného....
A proč některé ženy trpí manželům zálety? Ale holky, vždyť ten muž manželce domů přinese penízky, pohladí dítko, zaveze ho do kroužku, umyje nádobí a namasíruje jí večer záda a taky pronese něco v tom smyslu, že o tu domnělou milneku by si kolo neopřel wink; rozumná ženská se nebude pídit po tom, jestli někde z legrace a své mužské ješitnosti oblbuje jinou ženskou, když je zaháčkován hypotékou v manželčině domě atd., atd...wink.....

Není tady

#621 3. 6. 2007 20:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Ahoj eremuruss,
neber to špatně, jen jsem se tady nějak při kafi zamyslela nad tím, cos tu napsala. Nějak nedokážu pochopit, jak rozděluješ svoje chování coby manželka a coby milenka. Takže svému manželovi jsi nemohla odpustit nevěru, už bys mu nikdy nevěřila, ale milenci dokážeš tolerovat "dvojaké", navíc v práci očividné, chování vůči Tobě a manželce? To asi znamená jen jedno: že jsi svého muže možná vlastně ráda neměla a naopak milence zbožňuješ - čili nevidíš jeho chyby, které jsou (z Tvého příspěvku) pro nás ostatní zřetelné. Každý máme jiný náhled, ale mně by asi právě moc nešlo, těšit se z jeho kradmých pohledů a vědět, že on doma funguje naprosto normálně. Nemhla byhc si ho moc vážit, když dokáže hrát takové divadlo. Já Ti nevím, ale tohle mi zavání tím, že kdyby se rozhodl pro Tebe, nebyla bys za pár let šťastná - nebo bys mu věřila? Takovému herci? No, je to Tvůj život, ale přiznávám, že po přečtení Tvého příspěvku Tě jaksi žensky lituji. Přála bych Ti nějakého čestného, nezadaného....
A proč některé ženy trpí manželům zálety? Ale holky, vždyť ten muž manželce domů přinese penízky, pohladí dítko, zaveze ho do kroužku, umyje nádobí a namasíruje jí večer záda a taky pronese něco v tom smyslu, že o tu domnělou milneku by si kolo neopřel wink; rozumná ženská se nebude pídit po tom, jestli někde z legrace a své mužské ješitnosti oblbuje jinou ženskou, když je zaháčkován hypotékou v manželčině domě atd., atd...wink.....

Tercilo sveho manzela jsem milovala,ale vedela jsem,ze miluje ji a kdyby se mnou zustal, zustal by se mnou jen kvuli detem a ne kvuli tomu,ze by miloval me a s tim ja bych se nedokazala srovnat.Chtela jsem byt od nej milovana ,ale to neslo,kdyz miloval ji.A kazdy vecer by za ni odchazel,pripadala bych si hrozne ponizena.Vlastne jen sluzka co mu bude prat a varit a on se pujde pobavit k milence.Mozna je to tak,ze milence zboznuju i kdyz ja sama vim,ze si to vubec nezaslouzi,ale nebuj uvedomuju si jak se chova jak ke me tak k manzelce a prave protoze to vidim nechtela bych byt ted v roli jeho manzelky,kdy on s ni kouri venku a pritom se diva na me.Pro tu manzelku to musi byt ponizujici a nevim jestli to ona vnima.On me pripada,ze sam nevi co chce.On me tvrdi,ze me neveri,ze ja bych ho pry casem opustila,protoze ja pry mam nalinkovany svuj zivot ktery pry nehodlam nijak menit ,protoze jsem zila dlouho sama a on by me ten zivot narusil.O tom,ze je herec jsem mu,uz rekla taky a on mi rekl,ze mu krivdim.A jak pises,ze manzel doma rekne,ze by si o domnelou milenku neoprel ani kolo to je trochu divne ne?Tak proc s ni spi?

Není tady

#622 3. 6. 2007 20:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremurrus: tak proč spíš ty s ním, když víš, co je zač, miluješ ho, nebo to je jen tak, protože ti chybí sex, nebo proto, že když to nějaká udělala tobě, tak proč bys to ty neměla udělat nějaké jiné? Nemyslím to ve zlém, jen to prostě nechápu.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#623 3. 6. 2007 20:32

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

eremurrus: tak proč spíš ty s ním, když víš, co je zač, miluješ ho, nebo to je jen tak, protože ti chybí sex, nebo proto, že když to nějaká udělala tobě, tak proč bys to ty neměla udělat nějaké jiné? Nemyslím to ve zlém, jen to prostě nechápu.

Ja s nim uz nespim,rozesli jsme se.Ale spala jsem s nim,protoze jsem ho milovala.a neni to proto,ze bych si s nim zacala kvuli tomu,ze to nekdo udelal me to rozhodne ne.Vzdycky jsem to odsuzovala,ale city pro me byli silnejsi.Rada,bych se od nej odpoutala,ale proste to nejde,jsem s nim kazdy den v praci a porad me k nemu neco tahne.Nemuzu si pomoct,pritom sama vim,ze bych s nim stastna nebyla kvuli jeho zarlivosti.Kolikrat si pripadam jako uplny blbec a nedokazu si to vysvetlit. dumbom

Není tady

#624 3. 6. 2007 20:43

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eremuruss: promiň, možná je to ode mě hnusný, ale je mi líto jeho ženy, opravdu, ale tebe ne, máš to, co sis zařídila, ona bohužel to, co jste jí připravili vy dva. A jako on je žárlivec, no to je opravdu paradox. Můj býval mě podváděl a přitom taky žárlil, vadilo mu i to, že se na mě usmál šofér v autobusu a přitom já jsem jeho nikdy nepodvedla. A být podváděná, pro mě to bylo peklo, proto bych si se ženáčem nezačala, vím, jak to tu manželku strašně musí bolet. Navíc opravdu bych měla pak pochybnosti o jeho charakteru. No, jsem zvědavá, jak to zvládneš. Ubližuješ opravdu i sama sobě a on je na tom z toho trojúhelníku nejlíp.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#625 3. 6. 2007 20:59

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Eremuruss: promiň, možná je to ode mě hnusný, ale je mi líto jeho ženy, opravdu, ale tebe ne, máš to, co sis zařídila, ona bohužel to, co jste jí připravili vy dva. A jako on je žárlivec, no to je opravdu paradox. Můj býval mě podváděl a přitom taky žárlil, vadilo mu i to, že se na mě usmál šofér v autobusu a přitom já jsem jeho nikdy nepodvedla. A být podváděná, pro mě to bylo peklo, proto bych si se ženáčem nezačala, vím, jak to tu manželku strašně musí bolet. Navíc opravdu bych měla pak pochybnosti o jeho charakteru. No, jsem zvědavá, jak to zvládneš. Ubližuješ opravdu i sama sobě a on je na tom z toho trojúhelníku nejlíp.

Ja vim,ze jsem do toho vztahu nemela jit ted,uz to vim.A o tom zarleni, on mi tvrdi,ze na manzelku zarlit nemusi ji pry veri,ze by ho nepodvedla ja pry jsem vuci nemu netaktni,protoze svema pohledama svadim muze.Je zajimave ,ze jsem za celych 8 let nesvedla zadneho a jemu to nevysvetlim.Vim,ze to manzelku musi bolet,ale byla jsem do nej tak zamilovana,ze jsem to videt nechtela on byl pro me vsim.Rozum sel opravdu stranou,proste to se mnou umel a ja mu podlehla.Kdyz jsem premyslela o te jeho zarlivosti tak si myslim,ze on si nedovede vubec predstavit,ze bych si nekoho nasla.Staci.kdyz nastoupi do zamestnani nekdo novej a je s toho hotovej.

Upravil(a) eremuruss (3. 6. 2007 21:06)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí