29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Evi - už aby to bylo - také se na to spoléhám
Není tady
Život je škola a vše, co se děje jsou učební lekce. Přijímejme je s pokorou, protože se na nich učíme. Učí se všichni zúčastnění. Nic není dobré nebo špatné, to jen naše ego hodnotí věci na černé nebo bílé. Všechno má svůj smysl a cíl......... Problém je pouze rozšifrovat, co to má člověku dát .
Já jsem se na všechno vždycky snažila podívat i z té druhé strany. Takže, co kdyby ses ocitla ty v roli té podváděné manželky? Nevadilo by ti, že manžel spí s jinou? Mně by to vadilo a nejen by - já jsem byla ta podváděná. Moc to bolelo. Ale nemyslím, že bys jen ty byla ta špatná. Je i něco špatného v tom muži, že takovou věc udělal svojí ženě. Podle mě děláte chybu oba dva.
Není tady
Ahoj Pelinko, jsi mladinká a naivní... Jak můžeš napsat, že jsi potkala toho nejlepšího mužského na světě... tento titul si žádný chlap "nezaslouží"
Asi tak v Tvých letech jsem se taky zaláskovala do ženáče, dozvěděla jsem se to až po 3 měsících, když už jsem byla docela zaháčkovaná. Nebudu se rozepisovat a všelijakých peripetiiích, ale nakonec jsem já i podváděná manželka, která mu mimochodem v té době porodila druhé dítě, spolu plakaly, a pan Božský byl docela vysmátý, místy až dotčený.... Naštěstí brzy byly prázdniny, já jsem odjela a po návratu jsem ho po čase viděla, ale byl mi už lhostejný, dokonce snad mírně po*ný. Po letech jsem se dozvěděla, že jsem nebyla jediná , s kterou manželku podváděl....
Ptáš se jesli být milenkou je vážně tak špatné... Nu, jestli máš trochu "hroší kůži" a jsi malinko "splachovací", možná takový vztah nějak sneseš, jestli ne - jdi od toho, čeká Tě jen trápení a stratíš s ním svý nejlepší roky, kdy by jsi mohla hledat a mít vztah s chlapcem, který by byl jen pro Tebe... Příchází léto, prázniny a dovolená, jestli se nechceš trápit, odjeď někam daleko a bav se adekvátně ke svýmu věku a se svými vrstevníky. Věř mi, že případné Tvoje trápení bude krátké, prima kluků je jako máku ...
Není tady
Feuria napsal(a):
majkafa napsal(a):
Z mého pohledu "špatné" - byla jsem podváděná manželka. Měla jsem příležitosti být milenkou ženatého, ale na tohle mám v sobě díkybohu jakousi ochrannou záklopku. Nikdy bych takhle jiné ženě neublížila, i kdyby mi to mělo rvát srdce, když bych ženatého muže milovala.
A ubližovat sama sobě ti nevadí ?
Býť šťastná tím, že udělám vědomě nešťastným jiného člověka, tím nedokážu být šťastná. Mám to tak v sobě nastavené. To jsem já. Takhle to ve mně prostě je a "přes to nejede vlak". Nebudu se přece nutit být se ženatým, přesto, že ho miluju, když je pro mne mnohem horší pocit, že ubližuju jeho ženě. Vybírám si to, co je pro mne lepší. Je to o mně, ne o ní.
Upravil(a) majkafa (29. 5. 2007 8:46)
majkafa: Jak furt můžeš tvrdit, že když má ženská milence-ženáče, dělá nešťastnou jeho manželku? To mi hlava nebere...
Není tady
majkafo Tebe si vždycky ráda přečtu ale tohle co píšeš tady je nějaký překroucený a divný...promin to není o tobě ale o mě ... taky mi to hlava nebere....
přeci když to jeho žena nebude vědět, že jí manžel podvádí tak ty by ses užírala úplně zbytečně-sama by sis jen neco namlouvala!!!
Není tady
Eva36 napsal(a):
majkafa apod.: Holky, vy vycházíte z toho, že vám milenky vašeho muže ublížily. Za prvé si myslím, že to byl váš muž, který vám ublížil, protože dopustil, abyste se o milence dověděly a za druhý si myslím, že milenka nemusí vždycky ubližovat. Pokud má ona i ten muž dostatečnou inteligenci, tak může jejich vztah zůstat zákonnou partnerkou nepoznán a ta se nemusí trápit. ... takže mi z toho plyne, že je vlastně možná taky vaše chyba, že jste si vybraly chlapy, který to s těma milenkama takhle blbě hráli .... no, to jsem se do toho zamotala... Nic není jednoduchý a někdy myslím, že všechno každá mince má ne dvě, ale aspoň deset stran....
Ano, Evi. Prošla jsem si peklem, kde na mne zíraly chyby, které jsem ve vztahu udělala já. A vím, že nic není tak jednoduchý. Chápu, že některé ženy to mají nastaveno jinak. Že jsou milenkami ženatých mužů. Nesoudím je. Je to jejich věc. Ale je někde zákon, že všichni to musí mít nastaveno stejně? Já to mám nastaveno tak, že milenkou zadaného ne. To je o mně, o mém "sobectví". Pro mne bylo méně bolestivé říct mu NE, než bolest z toho, že jeho paní ubližuju. Tak to prostě mám.
ALE TY JI NEBUDES UBLIZOVAT!!! KDYZ TO ONA NEBUDE VEDET.....ne nic promin
Není tady
Pelinko,je to špatné!!!Ale hlavně pro tebe.
Mě se taky něco podobného v 19 stalo,jen jsem úplně od začátku nevěděla o manželce a dítěti.Trvalo to všehovšudy asi 2-3měsíce,pak jsem to utla a pekelně to bolelo!!!A to to ani nebylo moc o nějaký horoucí lásce,ale spíš o sexu.
A označení nejlepšího chlapa si fakt nezaslouží,on si u tebe JEN léčí nějakej komplex,nebo si POUZE doplňuje,to co mu doma chybí.To ze mě nemluví zahořklost podvedené,ale zkušenost,kterou jsem si prošla a kterou tady objevíš asi tak nejčastěji.Prostě mu doma cosi chybí(a může to být maličkost)a u tebe to má,takže v podstatě to je jen na tobě,jestli s tím,být druhá,se ti chce žít.Jo a až mu na to žena přijde a tu maličkost doplní,tak to máš,holka,spočítaný.
Drž se a začni si vážit sama sebe,máš navíc,než být druhá!!!
budeš ji ubližovat ve svém vědomí ve svém nitru...budeš se tím užírat,trápit a ona??bude v pohodě protože nebude nic tušit...a aby tato situace nenastala...tak proto v zárodku dokážeš říct ženatému NE...aha tak takhle asi jo
Není tady
Ivana napsal(a):
Já jsem se na všechno vždycky snažila podívat i z té druhé strany. Takže, co kdyby ses ocitla ty v roli té podváděné manželky? Nevadilo by ti, že manžel spí s jinou? Mně by to vadilo a nejen by - já jsem byla ta podváděná. Moc to bolelo. Ale nemyslím, že bys jen ty byla ta špatná. Je i něco špatného v tom muži, že takovou věc udělal svojí ženě. Podle mě děláte chybu oba dva.
Jo - jsou hrozně špatní a chudák ta nevinná oběť - manželka
Také jsem byla podváděná, ale necítím se jako oběť nebo já nevím, jako co - prostě jsme měli problém ve vztahu!
Pokud se s tím nesrovnám příjde mi daleko "špatnějšé" zůstavat jako manželka s takovým mužem ... je to jen o té volbě a o sebeodnocení sebe sama.
Není tady
Eva36 napsal(a):
majkafa: Jak furt můžeš tvrdit, že když má ženská milence-ženáče, dělá nešťastnou jeho manželku? To mi hlava nebere...
Evi, píšu to nesprávně, to je o mně, ne oní. To je o tom, že já se přes to nedokážu přenést, že já mám pocit, že jí ubližuju.
adra napsal(a):
majkafo Tebe si vždycky ráda přečtu ale tohle co píšeš tady je nějaký překroucený a divný...promin to není o tobě ale o mě
... taky mi to hlava nebere....
přeci když to jeho žena nebude vědět, že jí manžel podvádí tak ty by ses užírala úplně zbytečně-sama by sis jen neco namlouvala!!!
Všechno se jednou provalí. To je má zkušenost. Boží mlýny melou, to je má zkušenost. Mám to v sobě takhle. Měla bych se kvůli tomuhle předělávat? Proč? Vždyť tím nikomu neubližuju, že já nechci být milenkou ženatého muže.
majkafa: Aha....hmm... tak to jo, chápu (snad tedy nebo se aspoň snažím
Není tady
Holky neviděly jste náhodou film The Queen/Královna/?Tam mluví Diana o svém vztahu s Charlesem, jak ji podváděl s Camillou, a říká něco ve smyslu:"V našem vztahu jsme byli tři. To znamená, že tam bylo přelidněno."
Stručné a výstižné
/A to do toho ještě nepočítá děti/
2Majkafa:Chápu tě, mám to nastavené úplně stejně
Není tady
adra napsal(a):
budeš ji ubližovat ve svém vědomí ve svém nitru...budeš se tím užírat,trápit a ona??bude v pohodě protože nebude nic tušit...a aby tato situace nenastala...tak proto v zárodku dokážeš říct ženatému NE...aha tak takhle asi jo
.. pomáhať s interným komplexom chlapovi, ktorý sa rozvadzat a odchadzat od rodiny nechce..a zaroven si lieči nejake problemy, alebo snad pocit manželskeho stereotypu novou milenkou je správne?ˇPodla mna, či manželka vie, alebo nevie je uplne jedno--paralela: Taliban v Afghanistane v dobach svojej najvačšej moci zabijal ženy ,ak sa spod šiat "blysla"ponožka---to, že my ostatní sme o tom nevedeli a boli v poho- znižovalo nejak váhu tých činov?
Pri dobrovolnom vztahu so zadaným človekom je to predovšedkým o vlastnom svedomí a "žaludku",bez ohladu, či o tom vie niekto další-s plným vedomím ubližuje inému človeku--len kvoli chvilkovemu pocitu uspokojenia a v mnohých prípadoch aj pokrutenemu pocitu nadradenosti--nad manželkou, ktora žije trocha iny života mnohokrát snad aj spokojne so svojim manželom.
Možno je to trocha chaoticke--dnes mam asi nejaky nie príliš racionalny deň.žeby nejake erupce??
Krásny deň ,hviezdičky
Není tady
Holka klidně si užívej což o to, manželka tě zajímat nemusí ..to mi taky hlava nebere, vždyť si spolu stejně nerozumí, jsou spolu jenom kvůli dětem, společné firmě atd. atd. Ale ona tě fakt nemusí zajímat!!
Ale jedna věc je jistá, je Ti 20 let, což je krásné ale opravdu to není nejlepší chlap na světě, jinak by neměl milenku. Předpokládám že není tak starý aby mu manželství již zevšednělo. Kdyby jsi s ním byla zase tě pak vymění za mladší model, má to prostě v popisu práce. Pokud má chlap milenku jednou má ji pak skoro vždycky. Možná jsou vyjímky ale v mém okolí je to tak.
Ale to neznamená ,že si to nemůžeš užít , ovšem nepočítej s ničím!!!! Je úžasný citát ,který si někde vylep
UŽÍVEJ SI LÁSKU PLNÝMI DOUŠKY, ALE VŽDY NECHEJ NĚCO NA DNĚ SKLENICE!!!!!!!!!!!
Není tady
Myslím, že nejhorší je, když žena vědomě vstupuje do vztahu s ženatým mužem, ví, že je ta druhá, říká si, vždyť o nic nejde, pobavení, trocha sexu a nepočítá s tím, že je žena a že za půl roku se jí může stát, že když její milenec bude odcházet k manželce, ona zatím bude tlouct hlavou o zeď a brečet.
Není tady
Eva36 napsal(a):
majkafa: Aha....hmm... tak to jo, chápu (snad tedy nebo se aspoň snažím
Evi, jsem přesvědčena, že mě chápeš. Vše je vždy o nás, ne o těch druhých.
dadka06 napsal(a):
adra napsal(a):
.. pomáhať s interným komplexom chlapovi, ktorý sa rozvadzat a odchadzat od rodiny nechce..a zaroven si lieči nejake problemy, alebo snad pocit manželskeho stereotypu novou milenkou je správne?ˇPodla mna, či manželka vie, alebo nevie je uplne jedno--paralela: Taliban v Afghanistane v dobach svojej najvačšej moci zabijal ženy ,ak sa spod šiat "blysla"ponožka---to, že my ostatní sme o tom nevedeli a boli v poho- znižovalo nejak váhu tých činov?
Pri dobrovolnom vztahu so zadaným človekom je to predovšedkým o vlastnom svedomí a "žaludku",bez ohladu, či o tom vie niekto další-s plným vedomím ubližuje inému človeku--len kvoli chvilkovemu pocitu uspokojenia a v mnohých prípadoch aj pokrutenemu pocitu nadradenosti--nad manželkou, ktora žije trocha iny života mnohokrát snad aj spokojne so svojim manželom.
Možno je to trocha chaoticke--dnes mam asi nejaky nie príliš racionalny deň.žeby nejake erupce??
Krásny deň ,hviezdičky
Presne tak, aďka, je to o vlastnom "svedomí", o vlastnom "žalúdku". Keď má niekdo "iné svedomie", "iný žalúdok", nesúdim ho. Ja mám svedomie takéto, že so zadaným nie.
dadka06 - o nějaké pokroucené nadřazenosti nad jeho manželkou z mé strany nemůže být ani řeč...:-))
každý nějak žije...
a že se nechce rozvádět? jedině dobře, protože s tím jsem do toho šla...věděla jsem od prvního okamžiku že je zadaný...
jetsli si ženatí páni něco léčí na milenkách to si netroufám tvrdit:-))))
takže jsem ta co má dobrovolný vztah se zadaným mužem a mám dobrý žaludek a svědomí takové jaké mám :-))
není to o chvilkovém pocitu uspokojení...je to i o tom že stejně jako mám já právo na svobodnou volbu stejně tak jako ten zadaný...nikdo nás nentuí abychom spolu byli a přesto spolu jsme protože "si máme co dát a říct"
Není tady
Pelinka, baby maju pravdu. Je to zle, ale len pre teba.
Aj Axi velmi mudro pise, ze taky vztah je v poriadku, pokial viete, o com to je a nechcete viac. Mam za sebou nieco podobne, v konecnom dosledku sme si to odtrpeli my dvaja a manzelka si zije spokojne dalej, vobec nic netusi a nemyslim, ze by jej bolo akokolvek ublizene. Nijako ju neochudobnoval o nic, ani o city, ani o pritomnost, ani financie, teda o nic viac, ako kym si nasiel mna - milenku.
Bohuzial, ak si dnes myslime, ze vieme, do coho ideme, uz zajtra moze byt vsetko inak. Tiez som isla do toho "vztahu" s tym, ze vsak o nic nejde, uzijem si to pekne a ziadne naroky si nerobim. Vydrzalo mi to tak po prve "milujem ta a nechce sa mi od teba prec", ktore on vyslovil...Potom to prudko islo dole vodou, vsetky tie dni, ked sme spolu nemohli byt, vsetky uvahy, co by sa stalo keby som napriklad zostala tehotna, nakoniec uvahy, ci opustit manzelku a vrhnut sa do neznama...
Dakujem pekne, uz viac si take neprosim. Bolo to krasne, ale stacilo.
Uzi si to, ale rataj s tym, ze za to zaplatis. ( toto nemyslim vobec v zmysle Bozie mlyny, ci tak podobne...)
Ono vies, aj keby zenu opustil, co je to za vychodisko? Ja som presne vedela, ako zene klame, ako odovodnuje svoju nepritomnost a tak, nikdy by som mu nemohla verit, keby sme aj boli spolu, bolo by to peklo.
ale drzim palce, nech to boli co najmenej.
Není tady
adro, teď jsem si všimla, co máš v podpisu. Cítím, že se to k tobě hodně vztahuje, jen to sama nevidíš. Ale asi to cítíš uvnitř, když jsi si to tam dala. Škoda, že tu není hladící smajlík. A jinak - taky tě moc ráda čtu.
Upravil(a) majkafa (29. 5. 2007 9:19)
jo právě jsem si v duchu říkala....že možná není tak daleko čas kdy sem přidju pro radu:-))) "jak už nebýt milenkou"
ten podpis tu mám už fakt dlouho:-))))
ťukla jsi hřebíček na hlavičku majkafo...a vubec tady postrádám taky pár smajlíků....
Upravil(a) adra (29. 5. 2007 9:23)
Není tady