29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, muj pribeh je jednoduchy. Nikdy jsem si nemyslela, ze bych se stala milenkou zenateho muze. Je mi malo pres dvacet a takove vztahy rozhodne nevyhledavam. Jenze...potkala jsem asi nejlepsiho chlapa v zivote, ktery je o deset let starsi. Od zacatku jsem vedela, ze je zenaty a ma dite. Nechteli jsme spolu ani nic mit, ale nejak se to zvrtlo a ted je nam spolu krasne. Ja vim, ze se nikdy nerozvede, nikdy nerekl o svoji zene nic spatneho, jeho rodina je pro nej velmi dulezita, a presto rika, ze me miluje a ja mu to verim a citim to same. Nevim jak, nebo spis kdy to skonci, ale vim, ze i kdybych stokrat chtela, ted ho opustit nedokazu. Ani nevim, proc sem pisu, asi se chci jen s nekym podelit. A za prispevky dekuju.
Není tady
Z mého pohledu je to špatné, já jsem byla tou podváděnou manželkou. Představ si sama sebe na jejím místě. Jak by ti asi bylo? Ale když jsi šťastná a nevadí ti, že kvůli tobě je ta druhá nešťastná, tak si to užívej. Jinak je to taky o jeho charekteru, když mu to nedělá problém, může se stát, že kdyby jednou byl s tebou, udělá to pak s přehledem i tobě. Ale ono je to tak, jinak se na to dívá ta podváděná manželka a jinak ty, jako ta milenka. Ale může tě potkat i to, že milenkou zůstaneš celý život a to taky není moc ideální, být až ta druhá. A promiň, když máš žaludek na to někomu rozvracet rodinu, tak v tom pokračuj. Tak či tak, i když to praskne a on opustí tebe, ne tu manželku, už ten vztah nebude takový, jako byl. Bude TO tam viset pořád. Ale jsi dospělá, svéprávná, tak dělej, na co máš. Ale neber si to špatně, jednou totiž opravdu můžeš být tou podváděnou ty. A pokud tě hned staví do toho, že se nikdy nerozvede, tak jsi jen hračka, zpestření. Kdyby tě opravdu miloval, byl by s tebou. Neodsuzuju tě, jen ti píšu, jak to vidím já.
Není tady
Pelinko ja byla taky milenka zenateho muze a muzu te rict ,ze te bude cekat jenom trapeni,protoze se budes delit o nej s jeho manzelkou a ona pro nej vzdycky bude na prvnim miste.A kdyz mu zbyde cas pak teprve prijdes na radu ty.Budes se trapit a budes ho chtit mit pro sebe, byt s nim vice a on te to neumozni.Ja se takto trapila 15 mesicu a bylo to spoustu probrecenych veceru tak moc jsem chtela byt s nim a neslo to.Manzelka si ho hlidala,protoze o nas vedela.Kontrolovala mu mobil a me dokonce i volala.On me taky tvrdil jak moc me miluje a vim,ze miluje porad ,jenomze byl takovy slaboh,ze pro ten vztah neudelal vubec nic.Jeste navic ho mam kazdy den na ocich v praci.A on me stale vyhledava.A trapime se navzajem.Pelinko ja vim,ze je to pro tebe tezke ho opustit,ale bude to pro tebe jeste horsi cim dal tim vic a jestli se rozejdete bude to pro tebe velmi bolestne.Preji te hodne stesticka v rozhodovani co dal
Není tady
Pelinko, říká se, že srdci se nedá poručit a asi to je pravda. Sama víš, že by sis měla najít někoho, kdo je volný, jenomže taková potkávání se nedají naprogramovat. A nelze naplánovat, že Ti nebude sympatický zadaný, ale pouze svobodný...
Špatné to začne být v okamžiku, kdy se to dozví jeho žena, kdy Ty budeš chtít víc, než Ti on může dát, kdy mu začneš vyčítat, že s Tebou nejde do společnosti, na výlet, na víkend, že s Tebou neoslaví Vánoce, nemůže na dovolenou...kdy si začneš uvědomovat, že jsi sama, že chceš rodinu, zázemí...
Špatné by to bylo i v případě, že se rozhodne kvůli Tobě rodinu opustit, protože oni k němu prostě patří a jednou by toho mohl litovat, případně by od Tebe mohl jít za čas zpátky. Vezmi to tak, že Tě tedy potkalo něco krásného, ale bez perspektivy. A že to bude hezké jenom do té doby, kdy i nezačne v tomhle vztahu být těsno a smutno. Přeju ti, abys potkala fajn kluka přibližně ve svém věku, který s Tebou bude sportovat, chodit za kulturou, bude Tě moct přivést domů a představit Tě, bude chtít s Tebou žít,...prostě bude Ti moct dát víc, než jen lásku a ukradený čas, o který připraví svou rodinu, protože ta za nic nemůže. Jsi pro něho hezký úlet, nic víc.
Není tady
Pelinko taky jsem byla v obou rolich jak podvadena manzelka a rikala jsem si,ze tohle ja bych nikdy neudelala,ale osud tomu chtel jinak a ja poznala jeho a blaznive se do nej zamilovala a v tu chvili jsem na jeho manzelku vubec nepomyslela tolik jsem ho milovala.Bylo to hodne bolestive obdobi porad se s nim schovavat.Ceka te opravdu jenom trapeni......
Není tady
Pelinko - taky vyslys nazor z druhe strany... ja to zazil trosku naopak - a do me milenky se zamiloval.. tak trosku to bylo oboustranne a i kdyz to bylo nadherne tak jsem se strasne moc trapil.. ja nechci obhajovat nekoho jestli je to spravne nebo ne (urcite neni), ale dana zena by se mela zamyslet, proc se tomu tak deje...ze ji podvadi manzel s milenkou..ono totiz jen tak pro nic za nic z rozmaru se tak asi nestane... Pelinko ma rada - i kdy me spousta zen zde asi odsoudi - ja takovy opravdu nejsem ale jsem trosku poucen... uzivej si, ale nepoustej citum prilis uzdu...
ono to stejne driv nebo pozdeji skonci..ze dne na den.. a uz se treba neuvidite...i s tim musis pocitat
Upravil(a) Petrik (29. 5. 2007 6:35)
Není tady
Pelinko, přečti si tu různá témata a zjistíš, že je to stále dokola jako přes kopírák A je to každopádně průšvih.
Není tady
No a já bych ti tedy napsala jen to - aby jsi sem chodila až to bude ten průser, protože jinak z toho budeš jenom rozhozená a zoufálá (myslím z toho, co si tu přečteš) ... myslím, takové to "bu, bu, bu ... jednnou tak dopadneš a ono se ti to vrátí"
Podle toho, jak píšeš mi příjde, že uvažuješ docela racionálně a prostě si to užíváš a to i za okolností, jaké jsou - jsi s tím smířená! ... tak uvidíš - třeba to časem vyšumí ! Nikde není psáno, že to nevyšumí i s tím "svobodným klukem". Každopádně to by bylo morálně přijatelnější ! Na vztahy nejsou jednoduché rovnice ... a už vůbec né na tyhle, jak si většina lidí myslí.
Jsi mladá - vše před sebou s otevřenou myslí se dá i takový vztah užít... jen od něj nesmíš nic čekat.
Na svou manželku a na její pocity by měl myslet především ON.
A teď do mě kamenem
Není tady
Nevím - to trápení je hlavně o tom, že jsme naprogramovaní, že vztah = chození, společné bydlení, dítě a blá, blá ....
Jenže vztah není přeci jen podmíněn nějakou lainou po které se musí jít (nejlépe beztrestně a morálně přijatelně)... život žijem jenom jeden a je na nás jak ho prožijemn a nebo odžijem ... svého vztahu se ženáčem nelituji (s odstupem času) ani náhodou a můžu říct, že teprve teď, když náš vztah už není "vztahem" tj. že si občas napíšeme - popovídáme ... dává mi hrozně moc jen to, že mohu žít s pocitem, že je to člověk, který je součástí mne samotné - i když žije jinde a s někým jiným .... což já taky. Prostě je pro mě moc důležitý i když do mého reálného světa už nepatří. Mám ho v srdci a vím, že i s tímto hendikepem se dá žít
A jeho žena? Určitě jí má rád a stará se vzorně o rodinu, stejně tak jako já se těším na život s přítelem...
nemám pocit, že bychom jim ublížili ... oba jsme si možná navzájem ty vztahy zachránili.
No a teď nás čeká ta laina
P.s. také jsem byla na druhé straně ... donutilo mě to přemýšlet nad sebou.
Jo a ještě bych to přirovnala k pohádce o 3 čunících (z Vrchní prchni) všichni 3 nakonec zkončili u řezníka, ale jen ten jeden si mohl říct: "byl jsem v žitě" ! ... ať si to každý přebere
Upravil(a) Feuria (29. 5. 2007 7:35)
Není tady
Pelinka: Nespadni do toho moc, holka! Nepřipusť ani na chvilku, že bys s ním mohla být déle, než můžeš, že bys mohla mít právo na jeho čas, že bys měla právo na to strávit s ním třeba vánoce atd. ... Užívej si to krásné a ber to jako pěkné období, které ale skončí. Když tohle ukočíruješ, bude to v pohodě. Pak nebudeš dělat jemu scény a dávat indicie manželce, aby vám na to třeba přišla (i to prý dělají některé zoufalé a nesofistikované milenky) a taky nebudeš sebe mučit. ... Jednou přijde někdo, kdo bude nezadaný, uvidíš. (Taky by se mohlo stát, že tvůj ženáč rodinu opustí, ale jak sama píšeš, nejspíš se to nestane. A nestává se to ve většině případů.)
Zdá se mi, že i ten tvůj to bere tak nějak na férovku. Nezastírá, že je ženatý, nedává ti plané naděje. To je fér a pokud ti tenhle vztah něco přináší, proč ne? Kdyby ses tím měla začít trápit, začalo by ti být líto, že není s tebou, že je s rodinou atd.., tak pak raději pryč. Dřív než ti bude padesát a ty zjistíš, že jsi prožila život v čekárně, až se tvoje iluze rozvede.
Není tady
Jo a ještě taková technická. Mysli na bezpečný sex. (On totiž spí i s manželkou, bůhví s kým ještě a bůhví s kým ještě spí ona. Scházet se na venerologii není pak zrovna to pravý.)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Jo a ještě taková technická. Mysli na bezpečný sex. (On totiž spí i s manželkou, bůhví s kým ještě a bůhví s kým ještě spí ona. Scházet se na venerologii není pak zrovna to pravý.)
Jo, tak s tímhle bych taky souhlasila - musí se uvažovat i racionálně
Není tady
Z mého pohledu "špatné" - byla jsem podváděná manželka. Měla jsem příležitosti být milenkou ženatého, ale na tohle mám v sobě díkybohu jakousi ochrannou záklopku. Nikdy bych takhle jiné ženě neublížila, i kdyby mi to mělo rvát srdce, když bych ženatého muže milovala.
No člověk si to musí srovnat v sobě (když už se pro nějaký takový vztah rozhodne) ... já to vidím ze své strany - pro mě "vztah" neznamená jen společný život, sex, rodina děti ... žiju si ho nějak vnitřně a žiju s tím pocitem, že to je jenom můj svět u mě - netahám si to do reálu ! (na víc nejde už o nic fyzického).
Tak asi tak.
Není tady
mně se vždycky "líbí" jak píšete že byste vztah se ženatým nemohly mít abyste neublížili JEHO žene....:-))) bože...
jak Vy můžete vědět co je pro druhého dobré??Třeba zrovna ta nevěra zachrání Vašemu ženáči manželství!!Milujete ho tak pro něj chcete to NEJ ne??
Pokud to milenka dokáže brát tak jak někdo psal = vztah který se sice krásný a bez perspektivy...a taky by to tedy nemělo být jen o SEXU ....ale o tom aby Vás spolu bylo dobře i "jen tak" tak je do fain že áno:-))))
ALE....jakmile si začneš dělat jakýkoliv nárok na JEHO život, čas...tak si v háji...a myslím že přes veškerá předsevzetí to dokáže málokdo:-))))
Takže milá Pelinko: vážně to tak špatné není....
Upravil(a) adra (29. 5. 2007 7:49)
Není tady
majkafa napsal(a):
Z mého pohledu "špatné" - byla jsem podváděná manželka. Měla jsem příležitosti být milenkou ženatého, ale na tohle mám v sobě díkybohu jakousi ochrannou záklopku. Nikdy bych takhle jiné ženě neublížila, i kdyby mi to mělo rvát srdce, když bych ženatého muže milovala.
A ubližovat sama sobě ti nevadí ?
Není tady
Fe
Není tady
Jo ano majkafo...protože at je to jak to je tak vedle pokory človíček může být i trochu sobec ne?
taky jsem byla podváděná svým BM...(zase se mi o něm zdálo a ten sex byl prostě nádhernej
- tomu řákám noční můry
)
no a když mě podváděl tak jsem si říkala,proč já a já bych nikdy...no a už v tom jsem ....3,5 roku...
Není tady
never sai never - Fázi sebemrskačství už mám také za sebou (myslím tím, že bych raději ubližovala sobě, protože jsem přeci tak "hodná" a pokorná, že tohle bych já nikdy...fajn tedy, ale pak si nestěžovat, že to mám těžký! Jsme tu každej sám za sebe.
Jdu si uvařit kafe a Adro mám radost, že nám tu dnes krásně prší
Není tady
majkafa apod.: Holky, vy vycházíte z toho, že vám milenky vašeho muže ublížily. Za prvé si myslím, že to byl váš muž, který vám ublížil, protože dopustil, abyste se o milence dověděly a za druhý si myslím, že milenka nemusí vždycky ubližovat. Pokud má ona i ten muž dostatečnou inteligenci, tak může jejich vztah zůstat zákonnou partnerkou nepoznán a ta se nemusí trápit. ... takže mi z toho plyne, že je vlastně možná taky vaše chyba, že jste si vybraly chlapy, který to s těma milenkama takhle blbě hráli .... no, to jsem se do toho zamotala... Nic není jednoduchý a někdy myslím, že všechno každá mince má ne dvě, ale aspoň deset stran....
Není tady
No jo, to je všechno hezké, máte pravdu obě strany...
Ale CO TEĎ S TÍM?
Už se stalo, zamilovali se, trápí se. Co se dá dělat? Jen čekat, až to přejde, nebo jít rychle pryč, když ono všechno tolik bolí...
Nezbývá, než popřát hodně sil, a život to nakonec sám vyřeší.
Není tady
Přesně tak! - když se to u nás provalilo (že měl přítel milenku) byla jsem naštvaná na něj - né na ni (ona o mě zřejmě ani nevěděla) a naštvaná jsem byla především na to, že jsem se to dozvěděla... no a pak taky na sebe - protože, když jsem se zamyslela sama nad sebou - ani jsem se mu nedivila.
Myslím, že nám to oboum docela prospělo - takže - děkuji milence
Není tady
Damila napsal(a):
No jo, to je všechno hezké, máte pravdu obě strany...
Ale CO TEĎ S TÍM?
Už se stalo, zamilovali se, trápí se. Co se dá dělat? Jen čekat, až to přejde, nebo jít rychle pryč, když ono všechno tolik bolí...
Nezbývá, než popřát hodně sil, a život to nakonec sám vyřeší.
ale ona nepíše, že se trápí
a neví co s tím .... jen prostě píše. To je takové to krásosmutnění
Upravil(a) Feuria (29. 5. 2007 8:11)
Není tady
Není to špatně, pokud na to oba máte, víte co děláte a jaké to má omezení. Jakmile si někdo začne dělat nároky nad rámec možností takového vztahu, je to velký průšvih. Dobrá možnost je převést to na platonický vztah, který postupem doby může přejít ve velmi dobré přátelství. Ale ne každý se dovede takhle ovládnout.
Není tady
Damila: Když to jó bolí, tak já jsem pro to udělat radikální řez. Protože jsem do toho ale nikdy nevlítla tak, aby to tak strašně bolelo, tak nevím, jestli bych ho já uměla udělat ... Jinak si myslím, že čas to taky může vyřešit, všechny známe, že zamilovanost se časem vytrácí ...
Není tady