19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Ne pro sebe ale pro svého partnera. Má sedavé zaměstnání a já jsem vyvařovala a vyvařovala....no a teď by chtěl, abych vyvařovala něco lehčího.
Cíl je zhubnout tak 6-7 kilo. Klidně pomalu. Nemáte někdo nějakou radu, jak sestavit jídelníček? Přemýlela jsem o sledování kaloríí, ale vůbec netuím, kolik kalorií denně má člověk vlastně přijmout a kolik má při dietě ??? Taky bych chtěla vědět, kde jsou nějaké tabulky kalorií a jak na to? Koupit si váhu na potraviny? Nikdy jsem dietu nedrela :-/, tak nevím kde si co nastudovat.....
Díky moc za pomoc.
PS: ovoce mu asi nevnutím - kromě hroznového vína, ale zelenina by se v jídelníčku objevovat klidně ;-)
Není tady
AHOJKY IBI...
ZKUS SE PODÍVAT NA STRÁNKY FLORA A STOB...
JE TAM SPOSTA VĚCÍ, KTERÉ BY SE TI MOHLY HODIT...JÍDELNÍČKY...KALKULAČKA, NA KTERÉ SPOČÍTÁ KALORIE...PROSTĚ VECHNO, CO POTŘEBUJE VĚDĚT.
MANELOVI PŘEJU, A SE DAŘÍ...
Není tady
Ahoj Sluníčko,
děkuji za radu....projdu to a zkusím něco. Napíu pak jak se zadařilo :-)
Není tady
AHOJKY IBY...
NALA JSI NĚCO DOBRÝHO?
A JAK SE MANÍLEK DRÍ...CHUTNÁ MU TO CO VAŘÍ?
Není tady
Ibi,
existuje jednoduchý prográmek, jmenuje se to Jednohubka, volně ke staení. (U nevím kde, ale pokud to zadá do Googlu, určitě se to najde)
Zadá tam vstupní data, jako kolik je člověku let, pohlaví, kolik chce zhubnout za jak dlouho, ono ti to "vyflusne" jaký by měl být denní příjem, zhruba.
No a jednak je tam dost jídel u s kalorickými údaji ( a ty si vlastně akorát vybere, kolik toho snědl a co) a v dalí poloce se zadá, co člověk dělal a jak dlouho (např. 1 hodina rychlé chůze, 8 hodin v práci sedmo u PC...) a krásně se ukáe porovnání příjem x výdej a jetě to na tebe řve buď e hubne rychle anebo vůbec
Dobrá pomůcka.
Není tady
JÉ DOUBRAVKO,
HNED SE TAM LETÍM PODÍVAT...JÁ POTŘEBUJU ABY NA MĚ NĚKDO ŘVAL OD RÁNA DO VEČERA!!!!
Není tady
Ibi, hlavně ho donu jíst malé porce (bez tuku) častěji. Jedné mojí známé objevili cukrovku a ona kadé 2 hodiny něco málo snědla, zhubla a cukr se spravil.
Není tady
SLUNÍČKO napsal(a):
JÉ DOUBRAVKO,
HNED SE TAM LETÍM PODÍVAT...JÁ POTŘEBUJU ABY NA MĚ NĚKDO ŘVAL OD RÁNA DO VEČERA!!!!
Kdyby u nebyla Jednohubka k nalezení, mám ji staenou, mohu poslat
Mě to fakt pomohlo, protoe abych si kadý den počítala na papíře kalorie, ufff...
Semka jsem si to den předem hezky napsala, co mám v plánu jíst a zjistila jestli je toho málo nebo moc. Za pár týdnů u mě to taky nebavilo, ale pak u jsem to zas měla tak zmáklý, e jsem to nepotřebovala...
Není tady
Ahojky, hledala jsem Jednohubku a nala!!! Je na http://www.obezita.org/. Za chvilku si ji stáhnu a zkusím....
Není tady
Tak jsem si tu Jednohubku stáhla, ale nejde nainstalovat . Hlásí to "pokozený soubor". Nevíte někdo, jak na to nebo kde jinde hledat? Díky
Není tady
stáhla jsem to normálně z toho odkazu, po stáhnutí se přesvěč, zda má staený soubor udávanou velikost.
poté je třeba "extrahovat vechny soubory" najde to v levé části okna.
Není tady