6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám takový hloupý problém.
Při vyvrcholení cítím bolest v levé straně podbřiku. Bolí to jen po dobu orgasmu (při těch stazích), pak to přestane. Mám sice cysty na vaječnících, kterými by se to dalo vysvětlit, ale to mi přijde, e ta bolest je na vaječník příli nízko.
Nikdy jindy mě to nebolí, ani během styku, jen právě při orgasmu. Tak nevím. Nepřijde mi to jako zdravotní problém, spí jako sexuální...setkali jste se s tím taky někdo?
Není tady
Já ne. Orgasmus jsem nikdy neměla.
Není tady
Ahoj , koukám , ze příspěvek u je dost starty . Nicméně mám úplně ten Samej problem .... můe mi prosím říct , jak to dopadlo a čím to bylo způsobené ?
Nemá problémy se zády ?
Moc dekuju za odpověď
Katka
Není tady
Kacicek88 napsal(a):
Ahoj , koukám , ze příspěvek u je dost starty . Nicméně mám úplně ten Samej problem .... můe mi prosím říct , jak to dopadlo a čím to bylo způsobené ?
Nemá problémy se zády ?
Moc dekuju za odpověď
Katka
Bylo to období, samo odeznělo.
Není tady