|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
markéta napsal(a):
TAk holky, domeju nádobí, namaluju si obličej na ksicht a jeduuuu k vááááám
Marky počítám s tebou, klidně tě vezmu, takže v půl druhý na Rajské zahradě, písnu ti SZ s tel číslem 
Není tady
... a mě jede návštěva a těžko ji vyhodím...je mě moc líto že vás asi nesrihnu.....
Není tady
Marci, neboj, tebe určo nepřehlídnem 
Není tady
sáři, tak klidně doraž později.. určitě se zdržíme víc jak 10 minut...

Budeme se na tebe těšit... 
Není tady
čekan, aby jste se nedivily

už to není, to co to bejvávalo... jojo 18kg dělá svoje

Není tady
Marci taky jsem tak přibírala při prvním těhu a známí mě poznávali
, navíc sleduju tvoje fotky a vypadáš nádherně takže nepřeháněj. Já stuhu mít budu, pokud jí nezapomenu i když pupek už mám taky nepřehlídnutelnej.... 
Není tady
čekan, to mi pak budeš muset říct osobně, jak mě hodnotíš... jéé. to mi dělá dobře

To je stejně paráda, že se spolu setkáváme znova a nyní obě s bříškem , co ?? To je super 
Není tady
To jo, taky se ráda uvidím s bývalýma snažilkama a okouknu jim pupíky
jen mě mrzí, že všechny staré známé ze snažilek bříško ještě nemají, i když myslím, že Mufinka už má zaděláno
a ještě to ani neví 
Není tady
čekan, ale až je všechny olíbáme
, tak ono se určitě všem brzo podaří... jóóó přímý zásah - to je holt přímý zásah... pak to je doma pojistí a bude to !!! 
Možná mají zaděláno všechny...
ale pššššt... 
Tak já zatím páádím.. páá...
Není tady
Ahojda kočky... už jsem sice dobu doma, ale chvilku nešel net...
Jen jsem vám chtěla říct, že jsem vás moooooc ráda viděla...
vlastně to byla ta "stará sestava"...
ty tři hodiny a kousek tak neuvěřitelně rychle utekly...
už se těším až vás zase znovu uvidím....
a děkuju, že jste!!!

Není tady
ahojte hodila jsem fotečky do témátka galerie....
Není tady
jinak mě docela mrzí,že se to kuli mě useklo,jak psala mufča ještě jste klidně mohli sedět a drbat,takže ponaučení pro příště....jít si sednout někam kam se dostanu metrem a nebudu muset nikoho z vás otravovat,děkuji pěkně za kladné vyřízení mé žádosti
jinak já jsem vlak stihla,ale jen tak tak. Sice bylo zpoždění takže jsem domů dorazila až v osm a byla jsem utahaná jako kotě,dnešní dopoledne jsem prospala ,ještě že jsme šli na oběd k mamce jinak nevím necím jak by to bylo s jídlem.
Jinak to bylo supr a jsem ráda,že jsem vás viděla holčiny!
Není tady
Holky srazík se mi moc líbil, děkuji za dárečky a za milou společnost 
Masul já bych musela do pár minut taky odcházet, musela jsem zmáknout ještě nákup dárků (dneska jsme byli na narozeninách) a v sedum už mi končilo hlídání, takže to bylo na knop.....
Není tady
ahojte tak koukám že se srazík vydařil, holky já už ny příští chci přijet s mimoušem
strašně mě to zmáhá hlavně to počasí je děsný dusno a těžkej vzduch a i když nic moc nedělám tak jsem jak moucha...
moc vám to všem sluší a z mašulky je normální pamela 
Není tady
Díky všem za supr sraz, už se těším na příště.
Mě vlak sice ujel, další mi frčel za hoďku, takže pohoda. Doma jsem byla před devátou.
Není tady
Taky se přidávám... a moc ráda jsem vás opět viděla... 
Před půl rokem , jsme se viděli poprvé a dofám, že takovéto setkání nebylo poslední...
Škoda jenom, že jsem vás opustila tak brzo... jojo.. přišla poslední a odešla první.. no, to je teda vychování... 
Tak kočky, zase někdy přííííště .. naviděnou ....

Není tady
Ahojky Marcelko, tak vzhledem k Tvému metříku a bříšku, jsi na to měla fakt nárok
Jinak už se těšim na další srazík a přimlouvám se k Masulce...taky bych radši někde blíž metra.
Není tady
Markétko,

Jinak se taky přidávám.. a pro příští srazík , někde blíž metra 
Není tady
Renky, fota jsou v galerii..
Je na to zvláštní téma..
Není tady
jo jo, příště na metru, třeba na černým mostě nebo na zličíně, taky mě to mohlo trknout dřív, no jo, už jsem z toho auta úplnej sobec, tak příště....
marci, obdivuju tě, že jsi vůbec dorazila a moc ráda jsem tě viděla 
Není tady