|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jé škoda že už nejsem těhulka a ani snažilka. Do Tesca to mám kousíček. No možná přesvědčím manžu že pojedem nakupovat a půjdu Vás šmírovat

Není tady
Mufi, díky za optání. "pokecala" jsem si s paní učitelkou a Jíta už má pověšené 2 výkresy jako ostatní děti. Najednou to jde.
Není tady
Holky, která byste měla zájem: mám dvě volná místa v autě z metra Rajská zahrada, vezu jen Masulku, tak kdybyste některá chtěla, sraz na parkovišti před metrem v půl druhý.... 
Není tady
mufina1 napsal(a):
Spuntí tak to je super...
![]()
hlavně kvůli Jítě...
Jinak kočky zapomněla jsem nahlásit, že na srazík dorazí i Pavka..
Jasan...magnety fungujou 
Není tady
Holky kde a v kolik je ten srazík? nevím to jistě ale pokud to stihnu ráda bych vás viděla:)
Není tady
Ahojky , tak u mě srazík , zatím na 99% platí... 
Není tady
sářice napsal(a):
Holky kde a v kolik je ten srazík? nevím to jistě ale pokud to stihnu ráda bych vás viděla:)
Sáří:
V OC letňany 2.6. ve 14:00 hod naproti české spořitelny je dětský kouetk ahned vedle malá kavárnička akorát pro nás - jo a poznávací znamení je bílá stužka na ruce.
a koukej dorazit.. 
Není tady
Díky Mufice:):)pokusím se aspoň na chvilku, bude někdo čůrat na testík v přímém přenosu?

Není tady
holky, mám akorát menší - velký problém....

a to.....
nemám bílou stužku, 
.... takže mě poznáte, podle toho, že se k vám bude blížit trapně vysmátá velryba

Není tady
Marcí Tebe poznáme i bez stužky
Andri, japato??? Co nám to děláš?
Mufí, zítra bych Ti napísla, když se Čekan neozve, tak bych se kdyžtak vtírla k Tobě
Ale namám na Tebe telefón 
Není tady
ANDRI to je škoda... no co naděláme...
fotky budou, foťák budu brát...
Marky hned jdu poslat sz.... jen prosím písni určo během dopoledne... jak mi blbne ten mobil, tak abychom to nenechaly na poslední chvíli... 
Není tady
Dobré ráno
tak ať se vám srazík moooc vydaří - to zas uděláte hezký rozruch, co?
a těhulky prosím, abyste ty naše snažilky pořádně nakazily 
Není tady
ahojte holčiny,
tak já o půl desáté vyrážím vláčkem směr Praha a už se těším,až vás uvidím!
Leni neboj služebně nejstarší těhulka Marci na ně plivne a to by bylo,aby to tenhle měsíc nevyšlo:-)
Tak se zatím mějte.čusky
Není tady
Ahojky holky, tak už se na vás všechny s Vojtíkem moc těšíme..

A jak píše Mašule, tak si budoucí těhulky budou muset vzít s sebou stěrače - jak budu prskat
- to se těšte

No a huráá.. dokonce na mě začíná mrkat sluníčko.. tak kočky .. zatííím páá...
P.S. veze mě k vám manža, tak doufám, že dojedeme a neztratíme se.. v tý veliký Praze... 

Není tady