|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já už jsem se Kačí rozhodla...tenhle měsíc, páč mam narozky, tak to klapne...ale nějak mě překvapila ovu, že jako asi nebude... má být zítra a zatim se schovává, ale stejně si budu řikat, že su těhule, aby jste mě vůbec vzaly mezi sebe 
Není tady
mufča je jasná, jen dělá tlaky 
Není tady
mufí jde to, ale musím být ležák. Jak mi otrne a začnu poletovat, hned je to znát a buchta bolí jak čert.... tobě moc držím palce a těším se, že v sobotu všechno proberem. Já tam musím koupit nějaké dárečky v C&A a H&M, takže bych do phy stejně jela, snad to moje tělo vydrží...
Není tady
Ahoj, no tak já se nezúčastním. V tu dobu totiž předávám maturitní vysvědčení někde 50km od Prahy 

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
mufí nezapomínej,že co řekne čekanka platí.....takže s // na testíku můlžeš skoro na tuty počítat! Já jí tenkráít taky nevěřila a ona to fakt byla pravda a já je tam měla
Není tady
Jo jo, Martét v sobotu. Vždyť pomalu musíš tušit,jka to na "škole naší paní ředitelky" vypadá. O tom se s tebou niko nebaví. Prostě je to slavností předání, povinnost být mezi prvníma a odject až zmizí všechyn děti z mé třídy. Kamarádka má svatbu, slíbila jsem jí pomoct... no nic. Takže s vámi snad někdy příště. Snad už jako těhulky?

mufí podívej na můj testík 12DPO v témátku Když je štěstí.... 
Není tady
Holky jako člen Kiss klubu mám do 15.6. slevu 15% v BABYPARKU na veškerý sortiment - Zličín, Černý most.
Pokud byste měli zájem, tak vám kartu půjčím (snad tam nemusím být osobně?-to nevím). Já to nevyužiji, ale těhulky by možná mohly. Jen jsem celý týden nějak ve škole. Musely bychom se domluvit kde vám jí předám. Pokud máte někdo zájem, písněte mi SZ.

Holky , já bych taky móóóóc ráda. Takže , pokud to bude ještě OK, tak se na vás móóóóc těším...

Ještě se ozvu...
Není tady
Teda holky pojeďte, já už nevim na co vás nalákat... jo už vim!!! Prvních 8 ode mě dostane krásnej babinetí dáreček... tak to za to stojí, ne?
Není tady