|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky milé účastnice, jelikož nikde není uvedené kdy, kde, jak a kdo přesně
, prosím tímto všechny potencionální srazilky, aby se tu nahlásily
.
Myslím, že se holky dohodly na Letňanech
, ale nevím čas
. tak jestli máte někdo lepší informace než já, prosím upřesnit
. Díkes. 
Tak upřesnění :
V OC letňany 2.6. ve 14:00 hod naproti české spořitelny je dětský kouetk ahned vedle malá kavárnička akorát pro nás - jo a poznávací znamení je bílá stužka na ruce.
Zúčastní se :
Mufina1, Masule,Tes1,Čekanka,Márci, Pavka,Markéta kdo dál???
Není tady
Já radši nic neslibuju, už nejsem moc pohyblivá a manža mě tak daleko nechce pustit. Ale uvidíme - třeba nakonec dorazím :-)
Není tady
V OC letňany 2.6. ve 14:00 hod naproti české spořitelny je dětský kouetk ahned vedle malá kavárnička akorát pro nás - jo a poznávací znamení je bílá stužka na ruce.
Sice mám ted nějaký problémy,a le snad to bude vše v pořádku a moc se na vás všechny těším. Pá
Není tady
já se taky hlásím,že jedu! Tedy na 99% snad mi do toho nic nevleze.....
Není tady
jé Jen, tak to je fofrovka! Hodně štěstí!!!!!
Já bych moc ráda jela, ale nevidím to růžově, i když to v plánu bylo.....do Prahy jedu totiž v pá. a jelikož tam manžel jezdí teď každý den, pochybuju, že bude mít náladu mě tam odvést ještě v SO 
Není tady
já přijedu, pokud budu bez "buchtích" bolestí, ale tak na 99% jsem tam 
Není tady
taky psaly marci a kačík minulý týden, že by dorazily.....
já dorazím, to si nenechám ujít, doufám, že se sejdeme v hojném počtu
jen doufám, že mi dají bolesti aspoň trochu pokoj 
Není tady
Kačík dneska řikala, že ještě neví, podle toho jak jí bude, ale to řikaji všechny těhulky... jen já s Mufčou víme na sto péro, že dorazíme 
Není tady
Jo
a netěhotný... teda Mufčus už asi těhotná
to tam zas budu jak jedinej blbec... ale zítra na to vlítnem a budu taky "jako" těhotná 
Není tady
vy to máte srandu...no hele musíš se rozhodnot jao tenkrát já, taky jsem si řekla že na srazík pojedu už jako těhule a ono se to asi leklo a bylo 
Není tady