29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nemáte někdo nějaký tip na vyčištění bílých fleků na oblečení od deodorantu? Zatím se mi je nadaří odstranit...moc děkuji...
Není tady
Ja jsem jeste na zadnej ucinnej recept neprisla zkousela jsem kde co:) Mozna po kazdym noseni to dat hned vyprat aby se nestihl zazrat do latky:)
Není tady
Vám tam zůstávaj?Mě teda ne,ale většinou si všimnu až na ulici,že jsem samej pruh z toho jak jsem do toho trika lezla. Takze si nenapadne slintam na prsty a snazim se to zamaskovat a u prvního kohoutku s vodou to systematicky ničim-teda pokud není mínus dvacet
Není tady
Nějak jsem nepochopila jaké fleky, ale jestli ty pod prsama, které také samozřejmě najdu až v práci apod. tak také bez problémů u kohoutku s vodou. Namočím roh ručníku, utřu a v pohodě.
Není tady
nevím teda jak je zlikvidovat,ale na tuhý deodoranty jsem rezignovala, protože flekance dělaj fakt všechny co jsem zatím používala, takže jsem začala používat adidas aktion3 sprey a můžu říct že je fakt super!!!Nedělá fleky a hlavně fakt vydrží účinej!!!
Není tady
Ano, takhle jsem si oddělala vícero drahých triček a oblečení, tak jsem přešla na gelové...jakoby neprůhledné.
Asi jenom změnit značku ? A zkoušet, který nechává nebo nenechává bílé stopy.
Není tady
Brenda napsal(a):
Nemáte někdo nějaký tip na vyčištění bílých fleků na oblečení od deodorantu? Zatím se mi je nadaří odstranit...moc děkuji...
Zeptej se Moniky Lewinské.
Není tady